LG G3 Kullanıcıları Kulübü

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bekleme modunun altinda ekran yaziyo ya ona basip ekran goruntusunu cek
Hocam bu sekilde

9ccb74e2bec7da18ef5c67c084959964.jpg

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gercekten sarj sorunu varmis sizde ekran parlakliginiz yuksekteyse dusurun arka plandaki uygulamalari kapatin mobil veriyide lazim olmadiginda kapatin buyuk olcude duzelir bekleme modunun fazla olmasi sebekenin az cektigi yerlerde mobil veriyi acmissinizdir ondan dolayi fazla gosterir

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gercekten sarj sorunu varmis sizde ekran parlakliginiz yuksekteyse dusurun arka plandaki uygulamalari kapatin mobil veriyide lazim olmadiginda kapatin buyuk olcude duzelir bekleme modunun fazla olmasi sebekenin az cektigi yerlerde mobil veriyi acmissinizdir ondan dolayi fazla gosterir
Valla hocam bu bekleme modu buhun cikti meydana .. Bide ekran %97de kullaniodum dusururum artik

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Valla hocam bu bekleme modu buhun cikti meydana .. Bide ekran %97de kullaniodum dusururum artik
%97 gün ışığı altında kullanım için iyi oluyor fakat kapalı ortamda ekran ışığını fazla açmak göz için zararlı bence.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
%97 gün ışığı altında kullanım için iyi oluyor fakat kapalı ortamda ekran ışığını fazla açmak göz için zararlı bence.
Hocam hakli olabilirsin ama oda ektan super abi insan acinca bolr ksranlik bir ortamda hemrn farkli oluyosun :))

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar peki bu sorunu hslledebilirmiyiz yani ne yapmam lazim bataryayi doktum taktim vs ama yine ayni pil kullaniminda bu gorunuyor bunu nasil kapatabilirim

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dusurdum hocam suan 45 de kullanicam bu kendi kendinemi duzelir onu bilebilirsem sorun bole halolcaksa sikinti yok ..
50 ideal bence. Gunduzleri evden cikarken otomatige aliyorum aksam olunca tekrar 50ye ayarliyorum. Bence boyle bi kullan ona gore kontrol et batarya durumunu

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Telefonu root yapan varmi bi sorun ciktimi ? Tavsiye edermisiniz.. Pc siz yapmayi düşünüyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Root var. Ama bilgisayar ile yaptım, ben yaparken pcsiz yöntemi yoktu şimdi çıkmış mı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Benimki rootlu sıkıntı yok. Xposed uyumsuz halen.

Xposed alpha 2 çıktı hala yükleyemedim. Telefona custom recovery yükleyemiyorum. TWRP kurmak istediğimde bootloop a düşüyor cihaz. Allah aşkına biri custom recovery atsın üzerime.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Xposed alpha 2 çıktı hala yükleyemedim. Telefona custom recovery yükleyemiyorum. TWRP kurmak istediğimde bootloop a düşüyor cihaz. Allah aşkına biri custom recovery atsın üzerime.

Biri benim gibi cahile xposed nedir aciklayabilirmi:D rootsuz ozellestirmemi

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
*Durum çubuğunun*görünümünü değiştirebilirsiniz.

- Uygulamaların*tam ekranda*başlamasını sağlayabilirsiniz.

- Uzun metinler ekrandayken*ekranın açık kalmasınısağlayabilirsiniz.

- 180 derece*ekran döndürmeyi*etkinleştirebilirsiniz.

- Uygulamalara özel*DPI*(inç başına piksel)*ayarıyapabilirsiniz.

Ve Aklınıza gelebilecek çoğu görsel değişiklikler root olduktan sonra xposed aracılığı ile mümkün olur

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Nisan'da telefonu servise yollayıp para iadesi isteyeceğim. Bakalım sonuç ne olacak. Para iadesi alan bir kaç kişi denk geldi.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Sikayetleri ne para iadesi alanlarin ve ne kadarlik kullanim sonrasi talep etmisler iadeyi ?
Çatlaktan dolayı para iadesi istemişti birisi. Biraz uğraşmış aka olumlu sonuç almış. Günü hatırlamıyorum fakat ilk 30 günde filan değildi.
Ben de çatlaktan dolayı talep edeceğim. Benim elim biraz daha kuvvetli çünkü bu ikinci cihaz. Ikincisi de çatladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende Allah izin verirse Lg G3 32gb almayı düşünüyorum ama renk kararı veremdim sizde en hoş gözüken nedir titan mı yoksa black gold mu ?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Çatlaktan dolayı para iadesi istemişti birisi. Biraz uğraşmış aka olumlu sonuç almış. Günü hatırlamıyorum fakat ilk 30 günde filan değildi.
Ben de çatlaktan dolayı talep edeceğim. Benim elim biraz daha kuvvetli çünkü bu ikinci cihaz. Ikincisi de çatladı.

Bende bugun 4 saat ekran suresi aldiydim. Sana haber vericektim sansabak:D

FaRuKJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mrb 2 aydır g3 32gb versiyonunu kullanıyorum.ancak 2 gündür facebook,oyun vb uygulamalardayken aniden ana ekrana atıyor.en son güncellemeyi kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mrb 2 aydır g3 32gb versiyonunu kullanıyorum.ancak 2 gündür facebook,oyun vb uygulamalardayken aniden ana ekrana atıyor.en son güncellemeyi kullanıyorum.yardımcı olursanız sevinirim

Bisuru sey sebeb olabilir acilan uygulamalari kapatmiyor olabilirsiniz yuksek ihtimal. Ve şarz full dolduktan sora sarzdan çekip telefonu kapatip 5 dk dinlendirip acarsaniz telefon azda olsa yenileniyor bende azda olsa faydasini gordum. Uygulayın derim.

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba bende aranıza katıldım,5.1 ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye ağaç olduk ama ne gelen vaar ne giden..G2 bile 5.0.2 gördü görecekken bizler neden bekliyoruz onuda anlamıyorum

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
merhaba bende aranıza katıldım,5.1 ha geldi ha gelecek diye bekleye bekleye ağaç olduk ama ne gelen vaar ne giden..G2 bile 5.0.2 gördü görecekken bizler neden bekliyoruz onuda anlamıyorum
Daha 5.01 gelecek ne 5.1'i?
5.1 saf androidli cihazlara geldi.
Ayrıca G2'ye daha 5.0 gelmedi.En azından Türkiye için. Eğer 5.1'i bekliyorsunuz daha çok beklersiniz.
Haaa bir ihtimal daha var 5.01'i almayıp direkt 5.1'i verirler.

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haha adamlar g2de 5.0.2 sızdırılmış halde yüklemişken senin dünyadan haberin yok be dostum,bize 5.0.1 değil gelirse ya5.0.2 yada direk 5.1 gelir

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
haha adamlar g2de 5.0.2 sızdırılmış halde yüklemişken senin dünyadan haberin yok be dostum,bize 5.0.1 değil gelirse ya5.0.2 yada direk 5.1 gelir
Kardeşim sızdırmak başka bir şey OTA'dan gelmesi başka bir şey. Ne diyim kolay gelsin sana.

Mevsimyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sızdırmak başka bir şey OTA'dan gelmesi başka bir şey. Ne diyim kolay gelsin sana.
otadan gelmesini beklersek çok bekleriz,ayrıca orjinal rom olmasa lg şikayet edip toplatmazdı dimi,kullanan arkadaşlarım var ve oldukçada memnunlar,gerçi ben g2 kullanmıyorum g3 sahibiyim ama duyduğum haber bizlere direk 5.1 gelecegi onuda bekliyoruz bakalım,teşekkür ederim sanada kolay gelsin