LG G3 Kullanıcıları Kulübü

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
20i güncellemesini an itibariyle yaptım. aslında 2-3 gün önce gelmişti OTA üzerinden ama pc suite üzerinden ancak fırsat bulup yapabildim. normalden çok daha uzun sürdü güncelleme. 20 mb lik bi upgrade 40 dk sürmemeliydi bence. yeniliklere gelince; telefon komple değişti baştan başa yenilendi bambaşka bi hal aldı falan demek isterdim ama yine bi değişiklik yok. :cursing: 20h güncellemesindeki gibi gözle görülür bi farklılık da yok. benim cihazım 411k serisi. ben 5.0L ye geçtikten sonra voice mate falan gelmişti ancak daha önce atmadığımdan ve sitedeki arkadaşların her çözümü hard resette bulmalarından dolayı hard reset attım bidaha da gelmedi. bu güncellemeyle beraber T-action falan da gelir bişeyler değişir diye umuyodum ama yokk :hammer: samsung larda bu tarz güncellemelerden sonra yeni neler eklendiği falan yazıyo diye biliyorum. sony lerde zaten yazıyo eski telefonum sony ordan biliyorum. güncellemeyle neler değiştiğini yazmak bukadar zor olmasa gerek LG için.. neyse; umarım performans açısından farklılıklar olur. gerçi hala daha ana ekran geçişleri sırasında bile ufak donmalar takılmalar kasmalar oluyo o bile yeterince akıcı değil. bikaç gün kullanıyım yine burdan bilgilendiririm sizleri.
20h kullanmaktayken dün 20i versiyonu yükledim ve hemen hard reset ardından root yaptım. T action ayarlar kısmında aktif. Telefonda değişiklik var mı onu ilerde şimdilik bişey diyemem. Uzun süredir lolipop kullanıyorum.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Gunde 2-3 defa "ana ekran durdu"/"sist arayüzü durdu" hatasi almaya basladim. Arkaplandaki uygulamalara tumunu temizle dedigimde oluyor genelde. Sizce ne yapmaliyim? Bu buyuk bir sorun mudur yoksa duzeltilir deyip beklemelimiyim?
Hard reset atmayı denedin mi?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Merhaba arkadaşlar forumda daha yeniyim öncelikle bir hatam var ise herkesten affola.
3 hafta önce samsung galaxy s3 mini telefonumu rafa kaldırıp Lg G3 32 gb aldım . Telefonumdan gayet memnunum hem batarya hem kamera hem oyun performansı olarak kusursuza yakın ve bir çok kullanıcı gibi paralı oyunları apk olarak yüklüyorum. Hiç bir oyunda sorun yaşamazken modern combat serisinin 4. ve 5. oyunlarında sorun yaşadım. oyun datasını android/obb 'a attıktan sonra attığım apk yi kuruluma başlıyorum ve bir kaç saniye sonra oyun yüklenemedi hatası alıyorum . Hiç bir oyunda bu sorunu yaşamazken bu oyunun bu iki serisinde oyun yüklenemedi hatasıyla karşı karşıya kalıyorum. Bunun nedenini bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum . Herkese iyi günler
Crackli oyunlar yüklenirken önce Apk dosyası yüklenir sonra data veya obb dosyası sisteme eklenir. Apk yükleme hataları ise apk bozukuğu , uyumsuzluk vs gbii nedenlerden olabilir. Lolipopla art ye geçildiği için de olabilir.Sonuçta kırılmış oyunlar güncel değil.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lollipoptan sonra atmistim en son v20h guncellemesinden sonra atmadim. Hatta 2 kere attim lolipoptan sonra. Menu gecisleri falan akiyor ama iste bu hatalari veriyor simdi de.
Yeni android surumine yukselttiginde hard reset atmani oneririm

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
9c6fd4d4c20987f67c722a4b07c2da15.jpg

Root işinden anlayanlar bi el atsın. 20i versiyonu rootladım. Xposed framwork kurmuyor. Uyumsuz mu acaba

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
d30a4a0daab396d98558c6225ed6b047.jpg
725658c78feab0276d4f8cc73d932cc7.jpg

Bir de Opera max vardı sabah, baktım ekrandan çok harcıyor hemen sildim. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bende ekran yüzde46'da çalışıyor. Acaba launcher'dan mı acaba? :D
Bilmem, bende de öyle oluyordu bugün böyle görünüyor. Ama ekran saati pek fark etmedi. :)

Bir de gerekli değilken 3g kapadım 2g kullandım. 3g çoğu yerde az çekiyordu bulunduğum bölgede.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
407k cihazımdan sonra 411k da çatladı. Hayırlı olsun. :'(
Nasıl çatladı, kılıf kullanıyor musun. Bazıları sıkı kılıflar yüzünden de olabileceğini yazmış da. Benim silikon kılıf var ve bir sorun olmadı.
412k seri.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Nasıl çatladı, kılıf kullanıyor musun. Bazıları sıkı kılıflar yüzünden de olabileceğini yazmış da. Benim silikon kılıf var ve bir sorun olmadı.
412k seri.
Çatlağın kılıf ile alakası yok. Onlara pek itibar etme.
Üretimde hata var.
Kılıfsız kullanıyorum telefonu.

Üstte kızılötesi kısmı çatladı önceki gibi.

tuci2404

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önce apk yi yüklemeye çalışarakta denedim diğer şekilde de büyük ihtmalle dediğiniz gibi lolipop güncellemesini almayan apk ler yüzünden yüklenmiyor. Bu arada 3 hafta oldu alalı telefonu hemen lolipop a güncelledim sizce hata yaptım mı 4.4.2 kitkat olarak bıraksam bir iki ay daha mı yararlı olurdu telefon için ?

Reaksiyon puanı
16,128
g3'ün 3g'sini kapatmak ferrari'nin motorunu söküp elektrikliye çevirmek gibi olur...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
3g az çektiği yerde kapatmak bir şey değiştirmiyor. Az çektiği zaman edge kadar yavaş oluyor zaten, bir de şarjı boşa harcıyor.
Zaten fazla çektiği yerlerde 3g açıyorum.

Anlayacağın o Ferrari de olsa toprak yolda elektrikli motor kullanmak daha iyi.

Reaksiyon puanı
16,128
3g az çektiği yerde kapatmak bir şey değiştirmiyor. Az çektiği zaman edge kadar yavaş oluyor zaten, bir de şarjı boşa harcıyor.
Zaten fazla çektiği yerlerde 3g açıyorum.

Anlayacağın o Ferrari de olsa toprak yolda elektrikli motor kullanmak daha iyi.

ben ekran parlaklığını min. yapıyorum sonuç güneşte ekran görünmüyor bende bakmıyorum tabi bu dark ile olandı servisten gelince görünür olmuştu da g3'ün herşeyi daha kaliteli iken 3g çekmemesi çok garip bir an benim dark evopad 3g m7220 sandım ...

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
ben ekran parlaklığını min. yapıyorum sonuç güneşte ekran görünmüyor bende bakmıyorum tabi bu dark ile olandı servisten gelince görünür olmuştu da g3'ün herşeyi daha kaliteli iken 3g çekmemesi çok garip bir an benim dark evopad 3g m7220 sandım ...
Telefondan kaynaklı değil.Bulunduğum yerden dolayı çekmiyor bazen, bu nedenle orada telefonu zorlamak yerine 3g kapatıyorum ya da wifi kullanıyorum.
Ayrıca ekran ayarları otomatik her zaman, güneşli havada %100e çıkıyor zaten.

c_nergy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g3'ün 3g'sini kapatmak ferrari'nin motorunu söküp elektrikliye çevirmek gibi olur...
Ev arkadasim iphone kullaniyor wifi ve 3gyi neredeyse hic denecek kadar az aciyor. Yani 3310 gibi kullaniyor telefonu. Bence bu kadar kotulemeyin g3u. Iphone sarj konusunda rezalet. Ki teknik ozellikleri android amiral gemilerine oranla 2sene geriden geliyor.

Reaksiyon puanı
16,128
Telefondan kaynaklı değil.Bulunduğum yerden dolayı çekmiyor bazen, bu nedenle orada telefonu zorlamak yerine 3g kapatıyorum ya da wifi kullanıyorum.
Ayrıca ekran ayarları otomatik her zaman, güneşli havada %100e çıkıyor zaten.

4g lte var onda aktif olunca çekmeme şarjı sömürme durumlar tarih olucak bu g3,iphone5,5s,6,6+ için ve 4g lte olan her telefon için de geçerli bir benim dark evopad 3g m7220 için geçerli deği lte yok onda edge çok kötü hsdpa+ idare eder artık şarjı kafaya takmıyorum.