20h kullanmaktayken dün 20i versiyonu yükledim ve hemen hard reset ardından root yaptım. T action ayarlar kısmında aktif. Telefonda değişiklik var mı onu ilerde şimdilik bişey diyemem. Uzun süredir lolipop kullanıyorum.20i güncellemesini an itibariyle yaptım. aslında 2-3 gün önce gelmişti OTA üzerinden ama pc suite üzerinden ancak fırsat bulup yapabildim. normalden çok daha uzun sürdü güncelleme. 20 mb lik bi upgrade 40 dk sürmemeliydi bence. yeniliklere gelince; telefon komple değişti baştan başa yenilendi bambaşka bi hal aldı falan demek isterdim ama yine bi değişiklik yok. :cursing: 20h güncellemesindeki gibi gözle görülür bi farklılık da yok. benim cihazım 411k serisi. ben 5.0L ye geçtikten sonra voice mate falan gelmişti ancak daha önce atmadığımdan ve sitedeki arkadaşların her çözümü hard resette bulmalarından dolayı hard reset attım bidaha da gelmedi. bu güncellemeyle beraber T-action falan da gelir bişeyler değişir diye umuyodum ama yokk :hammer: samsung larda bu tarz güncellemelerden sonra yeni neler eklendiği falan yazıyo diye biliyorum. sony lerde zaten yazıyo eski telefonum sony ordan biliyorum. güncellemeyle neler değiştiğini yazmak bukadar zor olmasa gerek LG için.. neyse; umarım performans açısından farklılıklar olur. gerçi hala daha ana ekran geçişleri sırasında bile ufak donmalar takılmalar kasmalar oluyo o bile yeterince akıcı değil. bikaç gün kullanıyım yine burdan bilgilendiririm sizleri.