LG G3 Kullanıcıları Kulübü

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Csc kodunu kore yapiyor yüklerken o yüzden tr icin dagitilani göremeyebilir tel o yüzden dedim s3 te basima gelmisti bu konu

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
LG Pc suite de yedekten geri alma seçeneği var. Ayrıca Lolipopa geçerken normal flash dediyseniz telefonun hiçbir ayar veya uygulaması kaybolmuyor.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4.4.2 full şarjlı haldeki tahmini kalan süreleri burada paylaşabilirmisiniz. Lolipopta 2 saat 15 dk kullanımda %10 şarj yedi. 15 saat tahmini kalan süre yazıyor. Genel pil kullanım durumu yukarıda resimlerde mevcut.
Bu sürümde şarj iyileştirmesi olması yerine sanki daha kötü oldu gibi...

Romantikus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok arkadaş ben pes ediyorum, bu lanet telfona root atamıycam. tepem atmaya başladı Z3 le deiştirecem sonunda.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iGO Primo 2.4 Israel 9.6.29.427562 (28.08.2014) sürümünü smarturkiyeden indir orada ki açıklamalara göre kur

turkbey06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Size cozucegini dusunduren nedir.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrica otamatik guncellemeyi mi beklemeliyim yoksa
Kendim mi kurmaliyim?
Tesekkurler

Donanımsal bir arıza yoksa yazılımsal sorunları çözmek için gelir güncellemeler denemekte fayda vardır ister otayı bekleyin ister kdz dosyasını indirip kurun değişen bişey yok tr sürümü çıktığında onu kurarsınız

- - - Mesaj Güncellendi - - -

vorogA.jpg
[/URL][/IMG]

daha bir 4 saat daha kullanılabilirdi sarj konusunda gayet başarılı bence final sürümü lolipopun

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Donanımsal bir arıza yoksa yazılımsal sorunları çözmek için gelir güncellemeler denemekte fayda vardır ister otayı bekleyin ister kdz dosyasını indirip kurun değişen bişey yok tr sürümü çıktığında onu kurarsınız

vorogA.jpg
[/URL][/IMG]

daha bir 4 saat daha kullanılabilirdi sarj konusunda gayet başarılı bence final sürümü lolipopun
Aga sen teli kenara bırakıp bırakıp ekran görüntüsü mü yolluyorsun bize google'ın elemanı mısın sen :D

MUHAMMEDSR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba telefonu bugun aldım ancak lg pc suite bağlanamıyorum telefona birşey felan indirmem gerekiyormu birde en güncel sürüm v10l mi?
Teşekkürler..

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Evet sonunda az once note 4 u aldim bakalim g3 mu note 4 mu daha iyi ikisi de elimde en iyi cvb i kendim yasayip görecem

farti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

daha bir 4 saat daha kullanılabilirdi sarj konusunda gayet başarılı bence final sürümü lolipopun[/QUOTE]

Ekran sürenizi çekip yollasaydınız iyi olurdu bu grafikten bişey anlamadık çünkü.:blushing:

fvzidogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Degiskenlik gosteriyor anladgm kdriyla bende bekleme modu ve wifi cok sarj yiyor. Fakar 6 saatlik bir kullanim sonrasi %80 deyim su an. Bence final surumu gayet basarili

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Evet sonunda az once note 4 u aldim bakalim g3 mu note 4 mu daha iyi ikisi de elimde en iyi cvb i kendim yasayip görecem
Vega1977 bu sonucu sizinle birlikte bende takip etcem.benide etiketleyip paylasm yaparsanz sevinrm.cabuk ulasmis olurum enazndan :)
bu arada hayirli olsun.güle güle kullanin.kac TL ye aldinz mahsuru yoksa

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Teşekkür ederim 2500 tl ye aldım ama g3 de duruyor ikisinide kullaniyorum

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Nilgun hanim bu arada Android 5 güncellemesi ile radyo çalışıyor artık g3 te

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Polonya için yayımlanan sürüm forumda var ordan yükledim ben gayet güzel adeta tel yenilenmiş

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Ben root falan beceremiyorum kardesim ya.beklicem artk tlfondan güncellemeyi

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Root yapmıyorsunuz ki ama pc ye bi Program kuruyorsunuz tek tıkla işlem tamam buraya gelmesi 1 ayı da bulabilir guncellemenin

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
1ayı bulmadan degisirm belki tlfonu.lg2 ile.alisamadim daha buna.lg2foto disnda harikaydi.lg 2de bile daha cok klavye temasi vardi.buncagazda 2tane var.g3kullanicilari taşlicak beni simdi.:)

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sakın değişmeyen çünkü o güncelleme ile tel çok çok güzel oluyo