Geri alma secenegi yaparken takilip kaliyor iste sikintim o zatenLG Pc suite de yedekten geri alma seçeneği var. Ayrıca Lolipopa geçerken normal flash dediyseniz telefonun hiçbir ayar veya uygulaması kaybolmuyor.
Size cozucegini dusunduren nedir.
Bilgilendirirseniz sevinirim.
Ayrica otamatik guncellemeyi mi beklemeliyim yoksa
Kendim mi kurmaliyim?
Tesekkurler
Aga sen teli kenara bırakıp bırakıp ekran görüntüsü mü yolluyorsun bize google'ın elemanı mısın senDonanımsal bir arıza yoksa yazılımsal sorunları çözmek için gelir güncellemeler denemekte fayda vardır ister otayı bekleyin ister kdz dosyasını indirip kurun değişen bişey yok tr sürümü çıktığında onu kurarsınız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
[/URL][/IMG]![]()
daha bir 4 saat daha kullanılabilirdi sarj konusunda gayet başarılı bence final sürümü lolipopun
Aga sen teli kenara bırakıp bırakıp ekran görüntüsü mü yolluyorsun bize google'ın elemanı mısın sen![]()
Donanımsal bir arıza yoksa yazılımsal sorunları çözmek için gelir güncellemeler denemekte fayda vardır ister otayı bekleyin ister kdz dosyasını indirip kurun değişen bişey yok tr sürümü çıktığında onu kurarsınız
- - - Mesaj Güncellendi - - -
daha bir 4 saat daha kullanılabilirdi sarj konusunda gayet başarılı bence final sürümü lolipopun[/QUOTE]
Ekran sürenizi çekip yollasaydınız iyi olurdu bu grafikten bişey anlamadık çünkü.:blushing:
Ekran sürenizi çekip yollasaydınız iyi olurdu bu grafikten bişey anlamadık çünkü.:blushing:
Vega1977 bu sonucu sizinle birlikte bende takip etcem.benide etiketleyip paylasm yaparsanz sevinrm.cabuk ulasmis olurum enazndanEvet sonunda az once note 4 u aldim bakalim g3 mu note 4 mu daha iyi ikisi de elimde en iyi cvb i kendim yasayip görecem
Hmmm anladim.rica ederim .Teşekkür ederim 2500 tl ye aldım ama g3 de duruyor ikisinide kullaniyorum