LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
kılıf aldınız mı peki? yoksa öyle çıplak mı kullanıyorsunuz :) beyazda çizikler göze çabuk batıyor diyorlar aslı var mı acaba? ben bu işlemin siyahta olacağını iddia ediyorum ama bir türlü ikna edemedim arkadaşları :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kullandığınız ürünün seri no.sunu hatırlıyor musunuz? 408-409 ?
Arka kapak, önde kırılmaz cam koruyucu var.
Kapaklı kılıflardan hoşlanmıyorum.

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Antutu test sonucu
32 gb

232103feee5cf7d4cdbd20c01dcb541d.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

aliexpresten bu kapağı aldım.
çok şık durdu. sanki telefondan bir parçaymış gibi oldu.

ozm4Qq.jpg
[/URL][/IMG]

AEge67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kılıf güzel görünmüyor. Tamam hani dışarıdan gelebilecek zararlara karşı koruyor ama ​Tipim değil:D

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki bu kapağı takarken telefonun arkadaki kapağını çıkartıyor muyuz? Bazı ürünlerde arka kapak çıkmadan takılmıyormuş :D Kırmızı farklı bir görüntü sunmuş ben beğendim şahsen. Kaça aldınız bu ürünleri_?

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki bu kapağı takarken telefonun arkadaki kapağını çıkartıyor muyuz? Bazı ürünlerde arka kapak çıkmadan takılmıyormuş :D Kırmızı farklı bir görüntü sunmuş ben beğendim şahsen. Kaça aldınız bu ürünleri_?
Arka kapak çıkmıyor. 4 usd ye geldi

sinless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 Gb g3 ü Dalvik mod dan Art moda geçirmek istiyorum geliştirici seçeneklerinden art seçip telefon kapanıyor açıldığında tekrar dalvik olarak çalışıyor art olarak nasıl geçebilirim telefon root lu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba millet lg g3 almayı düşünüyorum ancak bu paralel ithalat olayına kafam takıldı. Anladıgım kadarıyla paralel ithalat durumunda telefonda bi sıkıntı olmuyor ancak iş garanti ve servis işlemlerinde. Pek bilmiyorum cahil oldugum bir konu :unsure:

Bazı yerlerde paralel ithalat telefonların güncellemeleri de almadıgını duydum bu dogru mu?

crazy_blackbird

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar
Bende uzun süredir takip etmiş olduğum ürünü 2 gün önce aldım.

Ürün ile ilgili sıkıntım şu ekran görüntüsü diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi değil. Örnek verecek olursam: Facebook imleci ile Whats Up imlecinin renkleri fuşya renginde dir. Diğer telefonlarda ise mavi ve yeşil diye biliyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar.
lg g3 de profil resmi düzenleme nasil yapiliyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
32 Gb g3 ü Dalvik mod dan Art moda geçirmek istiyorum geliştirici seçeneklerinden art seçip telefon kapanıyor açıldığında tekrar dalvik olarak çalışıyor art olarak nasıl geçebilirim telefon root lu
xposed mod sadece dalvik sanal makinesiyle Çalışır
Eğer xposed kullanıyorsan dalvik kullanmaya zorlar

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

dj_alper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siz daha iyi yolu gösterdiniz ama benim oraya gidip gelmem bu kılıflardan daha masraflı olacak :) Küçük bir ilde ikamet ediyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben yeni g3 aldım telefonuma face,mail gibi uygulamalara bildirim geldiğinde simgelerin üzerinde 1 gibi bir bildirim yazısı çıkmıyor sadece bildirim alanında görünüyor simgelerin üzerinde bildirim olmuyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

eirenis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam ben yeni g3 aldım telefonuma face,mail gibi uygulamalara bildirim geldiğinde simgelerin üzerinde 1 gibi bir bildirim yazısı çıkmıyor sadece bildirim alanında görünüyor simgelerin üzerinde bildirim olmuyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar benimde bir sıkıntım var. Bu ekim 28 miydi bi son güncelleme ya 4. güncelleme 3-4 gün oldu işte. O güncellemeyi bazı sorunları halletmek için gönderdiler benim G3'ün hiçbir sorunu yoktu zaten ama bu son güncellemeyle fark ettim ki ana ekran duvar kağıdını bi değiştirin ekran siyahlık çıkıp geri geliyor büyük bir uygulamadan ana ekrana çıkınca. Herkeste aynı sorun oluşutumu güncelleme yükleyince bi duvar kağıdı değiştirmeyi denerseniz görürsünüz deli etti beni.

eirenis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benimde bir sıkıntım var. Bu ekim 28 miydi bi son güncelleme ya 4. güncelleme 3-4 gün oldu işte. O güncellemeyi bazı sorunları halletmek için gönderdiler benim G3'ün hiçbir sorunu yoktu zaten ama bu son güncellemeyle fark ettim ki ana ekran duvar kağıdını bi değiştirin ekran siyahlık çıkıp geri geliyor büyük bir uygulamadan ana ekrana çıkınca. Herkeste aynı sorun oluşutumu güncelleme yükleyince bi duvar kağıdı değiştirmeyi denerseniz görürsünüz deli etti beni.

Merhaba
ben daha biraz önce değiştirdim ama bende sorun olmadı :(

Derici38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazı fabrika ayarlarına döndürun. Düzelir

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Cihazı fabrika ayarlarına döndürun. Düzelir
Sağolun arkadaşlar sorunu az önce çözdüm. Backgraunds diye bir fotoğraf indirme programı var ve o program G3 ile ilgili bir sıkıntısı var. Içimden bi ses o program yapıyor dedi ve sildim ve düzeldi. Şimdi hiçbir problemim yok. Sonuç olarak G3 tayfası o uygulamayı indirip o uygulamadan fotoğraf ayarlamayın. En azından fotoğrafları indirip geri silin o uygulama bizim telefonlara ters.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam ben yeni g3 aldım telefonumaface,mail gibi uygulamalara bildirim geldiğinde simgelerin üzerinde 1 gibi bir bildirim yazısı çıkmıyor sadece bildirim alanında görünüyor simgelerin üzerinde bildirim olmuyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

Merhaba , bunun çözümünü bilen var mı acaba?

eirenis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam ben yeni g3 aldım telefonumaface,mail gibi uygulamalara bildirim geldiğinde simgelerin üzerinde 1 gibi bir bildirim yazısı çıkmıyor sadece bildirim alanında görünüyor simgelerin üzerinde bildirim olmuyor konu hakkında bilgisi olan var mı?

Selam , buna çözüm önerisi olan yok mu :((((