Hayır gerek yok zengin olsam belki gecerim oda bosyere benceSizce G2'den G3'e geçmeye gerek varmı? Telefonumdan menunum sıkıntım yok.
Bende G2 kullanıyorum şuan geçmek saçma olur mayıs ayına kadar sabret ve G4 al ben öyle yapacağım .Sizce G2'den G3'e geçmeye gerek varmı? Telefonumdan menunum sıkıntım yok.
Z3c nin girecegi fiyata bagli giris fiyati 1600 civari oluraa z3 c al yoksa g3 un fiyati su siralar 1500 lere kadar dusmus durumdaArkadaşlar sizce Z3C ve ıphone varken LG G3 alınır mı? Ekranı bıraz buyuk geldı bana. Bir de ısınma ekranda sararma ve bataryasının cabuk bıtmesı gıbı sorunlardan bahsedılıyor.
Dusuncelerinizi merak ediyorum. Objektif olalım lutfen. Kimse yogurdum eksi demez ama tarafsızlık lutfen :helpsmilie:
Z3c nin girecegi fiyata bagli giris fiyati 1600 civari oluraa z3 c al yoksa g3 un fiyati su siralar 1500 lere kadar dusmus durumda
Ekran koruyucu çıkarma kardeşim çinliler piyasaya hükmediyorArkadaslar herkese iyi geceler bende araniza 32gb beyaz rengi ile araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum, sizlere birsey sormak istiyorum teknosadan 49.99tl ye ekran koruyucu aldim taktim fakat urun arkasinda made in china yaziyor ne kadar guvenlidir veya baska onerebileceginiz ekran koruyucu varmi bu urunu cikartiyimmi ekrani bozarmi?
Ekran koruyucu çıkarma kardeşim çinliler piyasaya hükmediyor
Kılıf al telefonuna dikkat et düşürme telefonu elinden hoş geldin![]()
Arkadaslar herkese iyi geceler bende araniza 32gb beyaz rengi ile araniza katilmaktan mutluluk duyuyorum, sizlere birsey sormak istiyorum teknosadan 49.99tl ye ekran koruyucu aldim taktim fakat urun arkasinda made in china yaziyor ne kadar guvenlidir veya baska onerebileceginiz ekran koruyucu varmi bu urunu cikartiyimmi ekrani bozarmi?
Igo yerine sygic yukleMerhaba arkadaşlar bende yeni aldım telefonu ama bi türlü igo navigasyon yükleyemedim bulan veya yükleyen varmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum işim için kullanıyorum sırf bunun için telefonu satabilirim. birde 3g yok bu modelde görüntülü konuşma yok.
Aynen sorun herkesde olmuyor bende 1 haftalık iken servise verdim sıfır cihazla değişim oldu şuanda sıkıntı yok cihazda maşallah.
LG G3 Kılıf Zgen Armor Kapak Case kılıf olarak bunu tavsiye ederim