LG G3 Kullanıcıları Kulübü

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu telefona güncelleme gelmeyecekmi ? güncelleme almayınca kötü hissediyorum telefonu salladılarmı yoksa :)
4.4.4 hatta android L destegi verilecekmis. Belki de direkt L guncellemesi gelebilirmis 2014 sonuna kadar. Hos bu sarj sorunu o zaman tavan yapar mi iste onu bilemiyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Anormal :) G3 internet konusunda biraz sıkıntılı diğer amiral gemilerine göre..

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Dalvik yaptım performansi gozle gorunur sekilde hizlandi ama sarj konusu hep sikinti benim acimdan :) 8.30 da 100 den 14.00 itibariyle 33 durumda. Hos aktif olarak kullandim (whatsapp vs) normalmidir bu kadar dusmesi
Dışarı çıkarken aşağıdaki cihazı çantaya atıyorum 4 kez full şarj ediyor (ama sürekli kurcalıyorum, tel'i kapatarak hiç denemedim daha fazla şarj edebilir belki)

a47d161d613777df350d13b0f69074cc.jpg

3fcf283b353164f4df4e421c330e9905.jpg

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dışarı çıkarken aşağıdaki cihazı çantaya atıyorum 4 kez full şarj ediyor (ama sürekli kurcalıyorum, tel'i kapatarak hiç denemedim daha fazla şarj edebilir belki)

a47d161d613777df350d13b0f69074cc.jpg

3fcf283b353164f4df4e421c330e9905.jpg
Bu ve benzeri seyler favorim var bende de :)
Ama telefonun kendisinden bir çözüm bulabilirmiyiz noktasindayim:)

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Dostlar merhaba, bende g3 f400s modeli var. mesaj ayarlarından metin mesajı bölümündeki iletim raporları kısmını işaretlememe ve standart alfabeyi seçmeme rağmen telefonu her kapatıp açmamdan sonra bu ayarlar değişiyor. iletim raporlarındaki tik kalkmış oluyor ve alfabe otomotik olarak değişiyor her seferinde böyle yeniden düzeltiyorum. Bazen de ana ekrana eklediğim bazı widgetler kayboluyor. Çözümü konusunda yardım bekliyorum. Teşekkürler.*

Merhaba,

Sorunun hakkında bilgim yok maalesef ama senden bir ricam olacaktı. Senin tel Kore versiyonu yanılmıyorsam, Kore versiyonunundaki "Dialer" uygulamasına ihtiyacım var hiç bir yerden temin edemedim. Eğer zahmet olmazsa root explorer veya file explorer gibi bir programla "system/priv-app" klasörünündeki LGContacts.apk ve LGContacts.odex isminde 2 tane dosya var onları kopyalayıp bir yerde upload edip link verebilir misin ?

Şimdiden teşekkürler.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla telefonun kendinden şarj işini çözmesi biraz hayal ötesi.lg arızalı telefonlarına daha sahip çıkamıyor .<br>Ya şu hale bak lg bu kadar severken bu kadar nefret ettirdiler ya helal lg türkiye bu kadar basiretsiz bu kadar beceriksiz olduğun için.

kanamara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g2 32 gb g3 16 ve son olarak 32 gb kullanmis birisi olarak sebeke dalgalanmasi oluyor 3g hic verimli calismiyor surekli baglanti kopuyor hattim yeni 64 kb verdiler israrla 128 kb istememe ragmen lg de genel bi kronik sorunmu var saticam boyle giderse 3g de iken full cekmeden verimli dolasamiyorum nette hatta veya vodafonede oldugunu dusunmuyorum pek sizin boyle sorununuz varmi ?

flashtecker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Sorunun hakkında bilgim yok maalesef ama senden bir ricam olacaktı. Senin tel Kore versiyonu yanılmıyorsam, Kore versiyonunundaki "Dialer" uygulamasına ihtiyacım var hiç bir yerden temin edemedim. Eğer zahmet olmazsa root explorer veya file explorer gibi bir programla "system/priv-app" klasörünündeki LGContacts.apk ve LGContacts.odex isminde 2 tane dosya var onları kopyalayıp bir yerde upload edip link verebilir misin ?

Şimdiden teşekkürler.

Telefonum rootlu değil malesef.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar g2 32 gb g3 16 ve son olarak 32 gb kullanmis birisi olarak sebeke dalgalanmasi oluyor 3g hic verimli calismiyor surekli baglanti kopuyor hattim yeni 64 kb verdiler israrla 128 kb istememe ragmen lg de genel bi kronik sorunmu var saticam boyle giderse 3g de iken full cekmeden verimli dolasamiyorum nette hatta veya vodafonede oldugunu dusunmuyorum pek sizin boyle sorununuz varmi ?
Aynı sorun bendede var kronik sorun bence çünkü yeni cihaz değişim yaptım hala aynı ben ttüketici haklarına başvuru yaptım tam para iadesi için 32 gb versiyon var bendede

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g3 te resim çekiyorum resme bakmak istiyorum iki saniye felan sonra ekran kararıyor nasıl düzeltilirim bilgisi olan varmı?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Aynı sorun bendede var kronik sorun bence çünkü yeni cihaz değişim yaptım hala aynı ben ttüketici haklarına başvuru yaptım tam para iadesi için 32 gb versiyon var bendede

Bende öyle bir sorun yok hattım turkcel cihaz 32gb titan canavar gibi çekiyor kronik bir sorun değil

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende öyle bir sorun yok hattım turkcel cihaz 32gb titan canavar gibi çekiyor kronik bir sorun değil
İyide hattım vodafone idi ozamanda aynı sorun vardı tesadüfmü demek lazım ozaman?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İyide hattım vodafone idi ozamanda aynı sorun vardı tesadüfmü demek lazım ozaman?

Hat avea ise normaldir.
hattım ilk vodafone idi şuan turkcell

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla anlamadım gitti eski 5800 telefonumda bile sorun olmuyo bu telefonda ölüm resmen konuşmak bile sıkıntı kim nederse desim g3 benim için pişmanlık dahada ötesi yok benim için .

ayrıca aynı mekanda avealı arkadaşım (samsung note 3 cihazı) adam fulll çeker benim g3 2 kademe ağlarmısın gülermisin

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Kardeşim teknoloji biraz şans işi bende sorun yok hanımda g2 var hattı avea onda sorun var şebekenin sebekligi yüzünden çekmiyor daha önce g2 yi ben kullanıyordum hattım yine türkcell di yine bi sorun yoktu ki o telefona yapmadigimi bırakmadım rom root mod aklınıza ne geliyorsa şuan bile sapa sağlam taş gibi çalışıyor

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bu şans bize bir gülmedi zaten.Ankaradayım şehrin göbeğinde .ayrıca gpro kullandım bende hiç sorun yaşamadım şebeke ile ilgili dediğim gibi g3 faslı bitti benim için artık yenilerine bakıcaz

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Aynen tank gibi kim takar ki bunu gerçi takan olur ya

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sizce G2'den G3'e geçmeye gerek varmı? Telefonumdan menunum sıkıntım yok.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yok bence, g3 2 nin düzeltilmiş versiyonu.. menü sadele&#537;mi&#537;, arkadaki tuşlar düzeltilmiş, kapak gıcırtısı düzeltilmiş, ekran kalitesi artırılmış bence çözünürlük yerine pili artırmalıymış tam aksini yapmışlar pil aynı ekran öküz gibi pil yiyor ben daha önce g2 kullanmadım ama çok inceledim daha önce g2 almış olsaydım g3 almazdım ilk alacak olana da illa lg alacağım derseniz tabi ki de g3 android L gelme olasılığı yüksek güncelleme hastasıysanız bu arada g3 32gb kullanıyorum..