LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar elinde satılık LG G3 ve galaxy s5 olan varsa özelden pm yurt içi evrakları eksiksiz olanlar :)

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ölü pil kolay dolar. Pilinizin 3000 mah den 300e düştüğünü düşünün kolay dolup kolay boşalır.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=346205]Jiraiya06[/MENTION] , [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] dediklerinize göre benim pilde sıkıntı yok. Yalnız öncekine göre daha hızlı düşüyor .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonu yeni aldım şu an gayet iyi ama [h=1]Quick Remote özelligini ayarlayamadım nasıl ayarlarım yardım ede mısınız ?[/h]

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bu telefonu taksitle alabileceğim bir sitedir varmı yardım edermisiniz yada tek çekim daha mı avatajlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
istanbul bilişim müdür . 32 gb lk 3 gb ramlik versiyonu 1769 tl ben aldım gayet memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çinden gold batarya aldım 3800 mah 3.8 v fakat programla kontrol etttigimde orjinal batarya voltage : 3.90 civarıbu gelen batarya gold olan 3.67 v civarı gold ısı :25 corjinal :30 c bu değerlerden sıkıntı çıkarmı bilginiz varmı?

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Arkadaşlar bir ricam olacak. telefoncu arkadaşıma geçende bir kişi faturaya yansımalı aldığı 1 hafta kullandığı LG G3 nü satmış. bende bu telefonu 1450 civarı alabilirim. Lg g3 16 gb modeli sarı kapak. bu fiyata alınır mı temiz 2. el garantili faturalı. cevap bekliyorum lütfen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G3 için ekranı ve telefonu koruyacak hangi ürünü (kılıf v.b.) önerirsiniz?

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya G3'te haritalar nasil ekrandan fazla sarj yiyebilir biri bana aciklayabilir mi :D hayir konum servisleri falan da hep kapali neden oluyor anlamadim.

e4b009df12838f2ba232a87478571412.jpg

G3 için ekranı ve telefonu koruyacak hangi ürünü (kılıf v.b.) önerirsiniz?
Ekran icin buff kilif olarak da spigen oneririm. Ben de bu kombinasyonu kullaniyorum.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
real racing 3 indirdim lg g3 üme.
oyunun grafikleri hem çok düşük hemde kasıyor.
acaba sizdede aynı sorun varmı bi deneyebilirmisiniz

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar sarjiniz nasıl gidiyor bende 32 gb titan renkli olanı var bir gün zor gidiyor yaptığımız bişeyde yok facebook tapatalk sesli görüşme ara ara internet çok fazla değil buna rağmen bir günü zor çıkartıyor telefonu alalı 2 hafta olacak acaba batarya optimize olmadimi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G3 cep telefonunu Avea'nın tarifesinden aldım. İlk günden itibaren ekran 2 farklı renkliydi. Yani ekranın sol tarafı beyaz iken sağ tarafı gri renkli idi. biz tema veya ayarlardan yapılıyordu diye 1 hafta kurcaladık ama düzeltemedik. Sonunda aldığımız Avea bayisine gittik. Onlarda görünce ayarlardan dedi. kurcaladı ama yapamadı. Tema gibi dedi onu da düzeltemedi. Sonunda ekran hatası olduğu tespit edildi. Telefon formatlandı ama yine düzelmedi. Formatta düzelmeyince servise göndermek üzere teslim ettim. hiç kendi kendine kapanmadı ve ısınma sorunu da yoktu. 2 kere yazılım güncellemesi geldi.
Sonrasında garanti kapsamında telefonun değiştirilmesine karar verildi. 1 ay sonra sıfır telefon geldi. telefon 2 inci ve 3 üncü günlerde kendi kendine kapanıyor. ne dersiniz. aldığıma bin pişman etti beni...

flashtecker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostlar merhaba, bende g3 f400s modeli var. mesaj ayarlarından metin mesajı bölümündeki iletim raporları kısmını işaretlememe ve standart alfabeyi seçmeme rağmen telefonu her kapatıp açmamdan sonra bu ayarlar değişiyor. iletim raporlarındaki tik kalkmış oluyor ve alfabe otomotik olarak değişiyor her seferinde böyle yeniden düzeltiyorum. Bazen de ana ekrana eklediğim bazı widgetler kayboluyor. Çözümü konusunda yardım bekliyorum. Teşekkürler.*

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Dostlar merhaba, bende g3 f400s modeli var. mesaj ayarlarından metin mesajı bölümündeki iletim raporları kısmını işaretlememe ve standart alfabeyi seçmeme rağmen telefonu her kapatıp açmamdan sonra bu ayarlar değişiyor. iletim raporlarındaki tik kalkmış oluyor ve alfabe otomotik olarak değişiyor her seferinde böyle yeniden düzeltiyorum. Bazen de ana ekrana eklediğim bazı widgetler kayboluyor. Çözümü konusunda yardım bekliyorum. Teşekkürler.*
Aynı sorun benimde G2imde başıma geliyor Widgetler ses ayarı sabit kalmıyor yazılımsal bi sorun olabilir cihazımda batarya sıkıntısı yaşadım Mecidiyeköy Lg servise teslim ettim 1 hafta sonra alıcam inşallah arıza tespiti teşhis edilir ve tedavisi olur :)

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ya bu telefona güncelleme gelmeyecekmi ? güncelleme almayınca kötü hissediyorum telefonu salladılarmı yoksa :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben g3 kullanıyorum bayıldım bu yoruma ki telefonun maşallahı var böyle teknik yazılar çok önemli

revend35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selamlar bende lg g3 var mcafee e posta sıfremı bılmıyorum factory reset atınca şifre isticek ne yapmam lazım hard reset atsam mcafee pin kodu ister mi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

öncelikle selamlar bende lg g3 var mcafee e posta sıfremı bılmıyorum factory reset atınca şifre isticek ne yapmam lazım hard reset atsam mcafee pin kodu ister mi

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba bir aydır g3 32gb olanı kullanıyorum kendi eposta programına gmail adresimi bağladım mesela listedeki gelen maillerin içine girince maili resim ve yazıları ile birlikte o kadar yaklaştırıyor ki kendimi kör hissediyorum [emoji5] ben şunu sormak istiyorum gmail uygulamasındaki gibi mailleri ekrana otomatik olarak sığdırma özelliği var mı dün bununla ilgili aradım müşteri hizmetlerini tamam biz sizi ara(ma)yacağız [emoji12] deyip geçtiler. Genelde aldığım akıllı telefonlarda kendi uygulamalarını kullanmayı tercih ediyorum, iphone kullanırken bu konuda çok memnundum ancak android de illa başka bir uygulama kullanacağız. Her neyse bu konu hakkında bilgisi olan var mı yani kendi eposta uygulaması bilmediğim bir yerden ayar yapılıp da maili otomatik boyutlandırabiliyor muyuz ekrana gelen mailler otomatik sığabiliyor mu acaba, saygılar.

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Destekliyor.
Usb formatinin sanirim fat32 olmasi lazim

kanamara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar g3 32 gb imei kayitli(farkli bi cihazin imei atilmiş) telefonum var custom room yüklesem imei numarasi silinirmi ??

mterzy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dalvik yaptım performansi gozle gorunur sekilde hizlandi ama sarj konusu hep sikinti benim acimdan :) 8.30 da 100 den 14.00 itibariyle 33 durumda. Hos aktif olarak kullandim (whatsapp vs) normalmidir bu kadar dusmesi