LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Telefonu arabanın müzik sistemine bağlayıp spotify'dan müzik dinlemek mümkün mü? Daha doğrusu bu şekilde bir şey gördüm. Nasıl yapılır ?

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] çok teşekkürler bilgi için :)

Bu kablonun ucu USB şeklinde değil galiba ? Nasıl bağlıyoruz ? Yani telefon tarafı tamamda. Arabada sadece USB girişi var.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Vikings çok teşekkürler bilgi için :)

Bu kablonun ucu USB şeklinde değil galiba ? Nasıl bağlıyoruz ? Yani telefon tarafı tamamda. Arabada sadece USB girişi var.

Kulaklık girişine takıyorsunuz telefonun, diğer ucu nereye giriyor bilmiyorum benimde çok önceden babam bağlamıştı, iki ucuda kulaklık girişine takılan jack işte.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] çok teşekkürler bilgi için :)

Aux girişi (yani jack ) olmadan kablo işe yaramaz. Bluetooth destekli bi teyp en iyisi

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
AppleiPhone5s=];3463565 dedi ki:
G3 Titan 32 GB ile sizlerleyim. Gönlüm goldda kaldı sırf hatun işi diye almadım

Ben de Gold rengini beyendim, çok klas. Bu rengin bende yarattığı etki ise, hatundan ziyade takım elbiseli iş adamlarının kullanacağı bir renk gibi geldi.:biggrin: Hayırlı olsun.

Reaksiyon puanı
16,128
http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/3-5-mm-3-5-mm-stereo-gold-kablo-3-metre-120439834

Şunu kullanıcaksın, telefona takıcaksın her hangi bir müzik açtığında sesi direk kolonlardan alıyorsun bizim evde var, hem g2 hemde 5s'de sorunsuz çalışıyor.
ben bunu ch@t527'ye yapmaya kıyamazken siz g2,ip5s'e yapıyorsunuz 3,5mm aux in teybin arkasında olabilir kablo ucunda teybin kızağında oluyor bazı teyplerde böyle...
*teyp,radyo ve cd player.

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Spigen'den Ultra Hybrid Case aldım ekran koruyucu olarak da buff'ın ekran koruyucusunu takmıştım şimdi telefon tank gibi oldu maşallah düşme çarpma geçirmez artık :D Yalnız kılıfın içinden de ekran koruyucu da çıktı buff'a boşuna para vermesemiydim diye de düşündüm.

Aldığım kılıf bu
http://www.spigen.com.tr/LG-G3-Case-Ultra-Hybrid,PR-515.html

Şeffaf kılıf, yan çerçevelerin 3 renk seçeneği var. Oldukça şık duruyor telefonu da fazla kabalaştırmıyor. Ayrıca takılması inanılmaz kolay, lap diye giriyor ama çıkarmak için biraz kasmak gerekiyor :D Sitede gözüktüğü gibi 52TL'ya aldım dün sipariş vermiştim bugün geldi kargo. Düşünen varsa alsın bence.

ylmz_bulent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu 407k serileri hakkında kronik soun az diyolar bilgi sahibi olan

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ben bunu ch@t527'ye yapmaya kıyamazken siz g2,ip5s'e yapıyorsunuz 3,5mm aux in teybin arkasında olabilir kablo ucunda teybin kızağında oluyor bazı teyplerde böyle...
*teyp,radyo ve cd player.

Kıyamıyorum deme hocam daha geçen gün duvara attm hala taş gibi diyodun :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G3'te ikonları nasıl düzenliyoruz ? Program hariç.Kendi ikonları ile.
Bir ara yapmıştım şimdi bulamıyorum.Beceremedim :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
G3'te ikonları nasıl düzenliyoruz ? Program hariç.Kendi ikonları ile.
Bir ara yapmıştım şimdi bulamıyorum.Beceremedim :D

Ikonunu değişmek istediğin uygulamaya basılı tut bırak üstünde mor bir fırça çıkcak bas üstüne istediğin ikonu seç

dirlik95

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar lg g3'te kapanma sorunu düzeldi mi? Neredeyse her gün telefona bakıyorum sorundan dolayı cesaret edip alamıyorum,sizlerden haber bekliyorum.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
Benim telefonumda çatladı, hayırlısı olsun. Ne yapmamız gerekiyor?

cey100

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Çatlama kronik sorun değil miydi? Bu arada hangi seriler sorunsuz. Biz de ona göre alalım!

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kullanıcı hatası olmadığını bir tek kullanıcılar bilir çatlak konusunda. Tabi LG'de bilir ama bilmezlikten gelebilir. Benim telefonun da mikrofon üstü çatladı. 1 veya 2 ay sonra ben de servise yollayacağım. Bakalım ne olacak.

Bu arada telefonun foroğraf düzenleme programında fotoğraf açıyorum " görünümler " e tıkladığım an uygulamadan atıyor. Ne yapmam lazım ? [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kullanıcı hatası olmadığını bir tek kullanıcılar bilir çatlak konusunda. Tabi LG'de bilir ama bilmezlikten gelebilir. Benim telefonun da mikrofon üstü çatladı. 1 veya 2 ay sonra ben de servise yollayacağım. Bakalım ne olacak.

Bu arada telefonun foroğraf düzenleme programında fotoğraf açıyorum " görünümler " e tıkladığım an uygulamadan atıyor. Ne yapmam lazım ? @Vikings

Buga girmiş anlaşılan, telefonu kapatıp açın düzelmezse fabrika ayalarına çevirin büyük ihtimal düzelir, yinede devam ederse factory reset son çağre oda fayda etmezse stock rom :mrgreen:

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Standard tarayıcı kafayı yedi, arada sırada kendi kendine ana ekran duvar kağıdı ve kilit ekran duvar kağıdını değiştiriyor. Sıfırlamak gerek galiba telefonu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Standard tarayıcı kafayı yedi, arada sırada kendi kendine ana ekran duvar kağıdı ve kilit ekran duvar kağıdını değiştiriyor. Sıfırlamak gerek galiba telefonu.

Android de bazen buglar veya sonradan meydana gelen hatalar olabiliyor, fabrika ayarlarına geri döndürmek veya factory reset yapmak sorunu %80 çözüyor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Bu arada telefonun foroğraf düzenleme programında fotoğraf açıyorum " görünümler " e tıkladığım an uygulamadan atıyor. Ne yapmam lazım ? @Vikings
Dostum sıfırlamana filan gerek yok uygulamalara gir galeriyi bul veriyi sıfırla de bu kadar :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=383050]Virility[/MENTION] Dediğini yaptım fakat işe yaramadı.Zaten sorun galeride değil. Sorun Fotoğraflar uygulamasında. O da ayarlarda gözükmüyor . Yine de sağol :)
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] Valla onun için fabrika ayarlarına dönmek istemiyorum :D Kalsın sıkıntı değil :D