Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Telefonu arabanın müzik sistemine bağlayıp spotify'dan müzik dinlemek mümkün mü? Daha doğrusu bu şekilde bir şey gördüm. Nasıl yapılır ?
direk telefonun kulaklık girişinden 3.5 lik jack ile arabanın teyibinin aux girişine 3.5 lik jack işinizi görür gibi çift taraflı olanlarından ama ;Telefonu arabanın müzik sistemine bağlayıp spotify'dan müzik dinlemek mümkün mü? Daha doğrusu bu şekilde bir şey gördüm. Nasıl yapılır ?
Telefonu arabanın müzik sistemine bağlayıp spotify'dan müzik dinlemek mümkün mü? Daha doğrusu bu şekilde bir şey gördüm. Nasıl yapılır ?
@Vikings çok teşekkürler bilgi için
Bu kablonun ucu USB şeklinde değil galiba ? Nasıl bağlıyoruz ? Yani telefon tarafı tamamda. Arabada sadece USB girişi var.
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] çok teşekkürler bilgi için
Bu kablonun ucu USB şeklinde değil galiba ? Nasıl bağlıyoruz ? Yani telefon tarafı tamamda. Arabada sadece USB girişi var.
AppleiPhone5s=];3463565 dedi ki:G3 Titan 32 GB ile sizlerleyim. Gönlüm goldda kaldı sırf hatun işi diye almadım
Aux girişi (yani jack ) olmadan kablo işe yaramaz. Bluetooth destekli bi teyp en iyisi
sendemi g3 aldın [MENTION=380082]Vikings[/MENTION]Aux moduna almadan müzik sesleri gelmiyor zaten kolonlardan iyi hatırlattın.
iyi hayırlı olsun peki hangisi iyi senceHayır g2'den 5s'e geçtim.
ben bunu ch@t527'ye yapmaya kıyamazken siz g2,ip5s'e yapıyorsunuz 3,5mm aux in teybin arkasında olabilir kablo ucunda teybin kızağında oluyor bazı teyplerde böyle...http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/3-5-mm-3-5-mm-stereo-gold-kablo-3-metre-120439834
Şunu kullanıcaksın, telefona takıcaksın her hangi bir müzik açtığında sesi direk kolonlardan alıyorsun bizim evde var, hem g2 hemde 5s'de sorunsuz çalışıyor.
ben bunu ch@t527'ye yapmaya kıyamazken siz g2,ip5s'e yapıyorsunuz 3,5mm aux in teybin arkasında olabilir kablo ucunda teybin kızağında oluyor bazı teyplerde böyle...
*teyp,radyo ve cd player.
yok öyle kısa devre olursa ölümü kesin ve af çıkarttım ona 7/24 radyo oldu evde ben olsam da olmasamda radyo çalacak.Kıyamıyorum deme hocam daha geçen gün duvara attm hala taş gibi diyodun![]()
G3'te ikonları nasıl düzenliyoruz ? Program hariç.Kendi ikonları ile.
Bir ara yapmıştım şimdi bulamıyorum.Beceremedim![]()
Ikonunu değişmek istediğin uygulamaya basılı tut bırak üstünde mor bir fırça çıkcak bas üstüne istediğin ikonu seç
Oldu teşekkürler.Ama arada tutturamıyorum.Ana ekrana gidiyor uygulama
Bir de Elun İcon Pack nasıl çalışıyor bilgin var mı?
Benim telefonumda çatladı, hayırlısı olsun. Ne yapmamız gerekiyor?
Kullanıcı hatası olmadığını bir tek kullanıcılar bilir çatlak konusunda. Tabi LG'de bilir ama bilmezlikten gelebilir. Benim telefonun da mikrofon üstü çatladı. 1 veya 2 ay sonra ben de servise yollayacağım. Bakalım ne olacak.
Bu arada telefonun foroğraf düzenleme programında fotoğraf açıyorum " görünümler " e tıkladığım an uygulamadan atıyor. Ne yapmam lazım ? @Vikings
Standard tarayıcı kafayı yedi, arada sırada kendi kendine ana ekran duvar kağıdı ve kilit ekran duvar kağıdını değiştiriyor. Sıfırlamak gerek galiba telefonu.
Dostum sıfırlamana filan gerek yok uygulamalara gir galeriyi bul veriyi sıfırla de bu kadarKullanıcı hatası olmadığını bir tek kullanıcılar bilir çatlak konusunda. Tabi LG'de bilir ama bilmezlikten gelebilir. Benim telefonun da mikrofon üstü çatladı. 1 veya 2 ay sonra ben de servise yollayacağım. Bakalım ne olacak.
Bu arada telefonun foroğraf düzenleme programında fotoğraf açıyorum " görünümler " e tıkladığım an uygulamadan atıyor. Ne yapmam lazım ? @Vikings