LG G3 Kullanıcıları Kulübü

APOTT

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sorun değil dostum. Sayaç sadece Samsunglarda var. Hatta LGlerde bootloader açmaya bile gerek yok.

Reaksiyon puanı
16,128
öyle ki gt-s5360 gibi gazulette bile var g3'te öyle saçmalıklar yok.

assassin7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 ünquickcircle kap aldım yuvarlak çerçevenin ortasında bir plastik var gerçek mi acabha çünkü plastik yüzünden dokunmatik çalışmıyor ama kapağı yarım kaldırıp plastiğe deymeden dokununca çalışıyor plastiği keseyimmi acil

assassin7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dedigim gibi yuvarlak pencerinin ortasinda ince plastik birsey var ama yapistirilmis yani arasinda

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lg g3 alalı yaklaşık 1 hafta oldu. kapanmayla ilgili bir sıkıntı yok ama göze çarpan sıkıntı deezer, spotify gibi servislerden müzik dinlerken şarkı başlarında sol kulaklıktan cızırtı geliyor. sonra düzeliyor. kendi içine kaydettiğimiz müzikleri dinlerken böyle bir sıkıntı yok. herhalde yazılımsal bir sorundur diye düşünüyorum. aynı sorunu yaşyan arkadaşlar var mı ?
Bende aynı sorunu yaşıyorum hatta şuan rahatladım yoksa mis gibi 1 haftalık kulaklığı bozdum niye korkmuştum

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Spotify de oluyor öyle sorunlar arada müziğin başlangıcında cızırtı geliyor fln f3 kullanmıyorum ben bu arada bir güncelleme ile halleder Spotify.

hknhyt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar g3 ile tv yi kontrol ediyotum ama uydu alıcısını kontrol edemiyorum nasıl yapabilirim.nerden ekleyeceğim uydu alıcısını evrensel cihazdan mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
slm arkadaşlar g3 ile tv yi kontrol ediyotum ama uydu alıcısını kontrol edemiyorum nasıl yapabilirim.nerden ekleyeceğim uydu alıcısını evrensel cihazdan mı?

Kumanda ekleme yeri olması lazım ona basıcaksın karşına boş kumanda gelicek ordan istediğin tuşu koyucaksın ondan sonra uydunun kumandasını alıcaksın, telefondan tuş seçiceksin kumandayı telefona doğuru tutucaksın 1-2 saniye tuşa basılı tutucaksın böyle böyle her tuşu kayıt ediceksin, zaten telefon anlatıyor.

Ozzy17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba.
2 günlük Lg G3 kullanıcısıyım.Bugün cihazı şarja taktım.%100 doldu fakat pil seviyesini gösteren simgenin üzerindeki şimşek işareti hala duruyor.Bir arkadaşım da o simge kalkmadan sarjdan telefonumu almamamı söyledi.Ama hala o simge gitmedi ekranda tam dolu yazıyor.Sizce işaretin gitmesini beklemeli miyim? Bu bilgi ne derece doğrudur? Teşekkürler.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar merhaba.
2 günlük Lg G3 kullanıcısıyım.Bugün cihazı şarja taktım.%100 doldu fakat pil seviyesini gösteren simgenin üzerindeki şimşek işareti hala duruyor.Bir arkadaşım da o simge kalkmadan sarjdan telefonumu almamamı söyledi.Ama hala o simge gitmedi ekranda tam dolu yazıyor.Sizce işaretin gitmesini beklemeli miyim? Bu bilgi ne derece doğrudur? Teşekkürler.

Dostum onun gitmesini bekmelesin çünkü şarj süresi bayağı uzuyor sanki %120 şarj var gibi oluyor uzun süre %100 den düşmüyor :)

Reaksiyon puanı
16,128
Arkadaşlar merhaba.
o işaret şarjdan çekmeden gitmez yanlış biliyor arkadaşın belli toleransa kadar dolunca daha şarj olmaz yoksa patlardı doldu deyince en fazla 1 saat içinde çek şarjdan kapalıyken alarmı çalmıyor onun duyduğuma göre gerçi öyle bir tel bende buldum gt-s5360 onda da alarm çalmıyor ...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
o işaret şarjdan çekmeden gitmez yanlış biliyor arkadaşın belli toleransa kadar dolunca daha şarj olmaz yoksa patlardı doldu deyince en fazla 1 saat içinde çek şarjdan kapalıyken alarmı çalmıyor onun duyduğuma göre gerçi öyle bir tel bende buldum gt-s5360 onda da alarm çalmıyor ...
Elektrik isareti gidene kadar doldurcan gitmiyosa 100 olduktan 20 30 dk sonra alrsn gitmesi lazm bu arada telefonu istedigin kadar sarjda brakabilirsin gucu otamatik kesiyor

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bu arada en kolay scren alan tel bu
Seskisma ve power e beraber basınca screen aliyo tek parmakla tek dokunuşla.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Tuslara basmana gerek yok ss için quickmemo ile alabilirsin

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Onu biliyorum Tus daha zevkli oluyo bide scren sesi geliyo :)

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Bunda 3g görüntülü görüşme yokmuydu ben mi bulamıyorum

Reaksiyon puanı
16,128
yok androidi özelleştirerek kullanıyorlar o özelliği çıkartmışlar sadece samsung ve patenti ödeyenler ve dark ta var bu görüntülü konuşma.
Screenshot_2014-08-16-17-37-50.png

dark evo m7220 bu var ve dark evo m7200 var görüntülü arayınca vatandaş açmıyor yada açsada parmağı ile kamerayı kapatıyor şapşal daha kameranın kapatma tuşunu bulamadı...
olsada kullanamıcaktın böyle birileri tanıyorsan.