Yapma yaa.. E süpermiş o zaman. Lg mi alsam ? Aklimda g2 yada g3 var zatenSorun değil dostum. Sayaç sadece Samsunglarda var. Hatta LGlerde bootloader açmaya bile gerek yok.
Bende aynı sorunu yaşıyorum hatta şuan rahatladım yoksa mis gibi 1 haftalık kulaklığı bozdum niye korkmuştumlg g3 alalı yaklaşık 1 hafta oldu. kapanmayla ilgili bir sıkıntı yok ama göze çarpan sıkıntı deezer, spotify gibi servislerden müzik dinlerken şarkı başlarında sol kulaklıktan cızırtı geliyor. sonra düzeliyor. kendi içine kaydettiğimiz müzikleri dinlerken böyle bir sıkıntı yok. herhalde yazılımsal bir sorundur diye düşünüyorum. aynı sorunu yaşyan arkadaşlar var mı ?
slm arkadaşlar g3 ile tv yi kontrol ediyotum ama uydu alıcısını kontrol edemiyorum nasıl yapabilirim.nerden ekleyeceğim uydu alıcısını evrensel cihazdan mı?
Set ustu kutusu bende oyle kullaniomslm arkadaşlar g3 ile tv yi kontrol ediyotum ama uydu alıcısını kontrol edemiyorum nasıl yapabilirim.nerden ekleyeceğim uydu alıcısını evrensel cihazdan mı?
Arkadaşlar merhaba.
2 günlük Lg G3 kullanıcısıyım.Bugün cihazı şarja taktım.%100 doldu fakat pil seviyesini gösteren simgenin üzerindeki şimşek işareti hala duruyor.Bir arkadaşım da o simge kalkmadan sarjdan telefonumu almamamı söyledi.Ama hala o simge gitmedi ekranda tam dolu yazıyor.Sizce işaretin gitmesini beklemeli miyim? Bu bilgi ne derece doğrudur? Teşekkürler.
o işaret şarjdan çekmeden gitmez yanlış biliyor arkadaşın belli toleransa kadar dolunca daha şarj olmaz yoksa patlardı doldu deyince en fazla 1 saat içinde çek şarjdan kapalıyken alarmı çalmıyor onun duyduğuma göre gerçi öyle bir tel bende buldum gt-s5360 onda da alarm çalmıyor ...Arkadaşlar merhaba.
2 günlük Lg G3 kullanıcısıyım.Bugün cihazı şarja taktım.%100 doldu fakat pil seviyesini gösteren simgenin üzerindeki şimşek işareti hala duruyor.Bir arkadaşım da o simge kalkmadan sarjdan telefonumu almamamı söyledi.Ama hala o simge gitmedi ekranda tam dolu yazıyor.Sizce işaretin gitmesini beklemeli miyim? Bu bilgi ne derece doğrudur? Teşekkürler.
Elektrik isareti gidene kadar doldurcan gitmiyosa 100 olduktan 20 30 dk sonra alrsn gitmesi lazm bu arada telefonu istedigin kadar sarjda brakabilirsin gucu otamatik kesiyoro işaret şarjdan çekmeden gitmez yanlış biliyor arkadaşın belli toleransa kadar dolunca daha şarj olmaz yoksa patlardı doldu deyince en fazla 1 saat içinde çek şarjdan kapalıyken alarmı çalmıyor onun duyduğuma göre gerçi öyle bir tel bende buldum gt-s5360 onda da alarm çalmıyor ...
Oyun oynarken ısınmayan telefon yok. Android L ile bunu ne kadar önlerler fikrim yok. Ayrıca kışın aşırı ısınma olmaz.Android L versinler
Telefon oynarken ısınıyor![]()
Oyun oynarken ısınmayan telefon yok. Android L ile bunu ne kadar önlerler fikrim yok. Ayrıca kışın aşırı ısınma olmaz.
Ben takmıyorum da takanları teselli etmeye çalışıyorum.koca 7'' tablet dark evo m7220 bile ısııyor oyunu bırak 3g kullanırken bile takmayın kafaya.