LG G3 Kullanıcıları Kulübü

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yorumlar için teşekkürler ve [MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] bu hafta perşembe günü Çanakkale'deki LG Shop'tan almayı düşünüyorum bi aksilik çıkmazsa eğer aldıktan sonra foruma yazıcam yardıcı olursanız iyi olur.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 arayüzü G2 kesin gelicek gsmarena haber vardı Optimus G Proya gelecekmiş yaşadık :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Benim için bir şey farketmedi. Ama gelirse Stock ROM'a dönerim büyük ihtimal.

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm g2 kullanıcılarına hayırlı olsun. Umarım stabil bir güncelleme olur.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zaten diğer romlara geçmemizin en büyük sebebi ara yüzdü, G3'ün ara yüzü stock roma gelirse ne mutlu g2 kullanıcılarına, stock romu terk ediceklerini sanmıyorum bakalım.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet yeni cihaza bu gün servisten söke söke alarak kavuştum tekrar 15 gün aradan sonra inceleyelim bakalım fark varmı.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g 3 yeni cihazla ilk günün sonunda kapanma sorunu olmadı aşırı ısınma problemi yaşamadım batarya gün sonunu getirdi ama 1 günü kurtarır gibi

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avea'dan 32 gb almak istedim ellerinde yokmuş sipariş veticeklerdi orda da yokmuş sanırım ilk parti cihazlar bitti ikinci partiyi bekliyorlar ay sonu gibi gelir dediler bakalım gelcek mi? Birde 16ile 32 arasında 1 gb ram ve hafıza dışında başka değişik birşey var mı acaba bekleyelim mi yoksa 16 lık mı alalım

Optimum23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşklar yarın aranıza katılıyorum. Cihazı Avea'dan alacağım. Bugün görüşmeye gittim. Faturalı bir hat üzerine taksit ile alacağım. Yalnız yetkili; 32 GB versiyon tercih edilmiyor falan filan gibisinden şeyler söyleyip, ellerinde 16 GB'lık versiyon olduğunu söylediler. Ve sadece beyaz renk mevcut olduğunu söylediler. Sizce almalımıyım? Turkcell ve Vodafone'a da sordum aynı şekilde onlarda 16 GB'lık versiyon olduğunu söylediler. Arkadaşlar 16 GB tavsiye edilirmi? Almalmıyım? Bir yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler...

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynı soruyu bende sordum ama herhalde gören olmadı avea ay sonu 32 gb gelecek dedi bende hem bekliyorum diğer taraftan da 16 lık almak mantıklı mı diye araştırıyorum..

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aynı soruyu bende sordum ama herhalde gören olmadı avea ay sonu 32 gb gelecek dedi bende hem bekliyorum diğer taraftan da 16 lık almak mantıklı mı diye araştırıyorum..

Arkadaşlar bu konuda da önceki sayfalara bakarsanız 32 gb lık versyonun daha iyi olduğunu söylendi sonuç olarak para sıkıntınız falan olmadığına göre bekleyip 32gb lığı almanızı öneririm hem 2.part ürünler 1.part lara göre daha iyi oluyor beklemenizi tavsiye ederim 1 hafta var zaten şu anlık bir sorun yaşamassınız ama ilerde 2gb ram yetersiz kalabilir

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Eğer bütçe sıkıntınız yoksa gerekirse 1 ay bekleyin ama 3GB ramlı 32GB 'lik olanı alın.

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar lg g3 te mesajlarda mesaj atan kişi isminin altında numarasıda gözüküyor bunu kaldırmamız mümkün mü?

MasterStar21

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bende Teknosa dan 32GB Gold alıcaktım yokmuş artık 2.part geldiğinde hemen alıcam bazı teknosalarda varda abimin çalıştığı yerden alcam onun için bekliycem bende

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorumla ilgili bilgisi olan yok mu? ona ilave olarak bi sorum daha olcak telefon kapalıyken gelen msjlar açınca sanki o saatte gelmiş gibi görünüyor asıl zamanı göstermiyor. bunun bi ayarı var mı?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
arkadaşlar lg g3 te mesajlarda mesaj atan kişi isminin altında numarasıda gözüküyor bunu kaldırmamız mümkün mü?
Mesajlar kismina girince mi bildirimde mi gözüküyor aslinda bir screenshot atarsaniz cok daha anlaşılır olur numarayi sansurleyin atarken

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resim ekleyemedim ama şu şekilde mesela x kişisi msj atıyor isminin altında da numarası var normal msjına girdğimde böyle. numarasının görünmeme şansı var mı yani? bir de msjlar telefonu açtığım zaman gelmiş gibi görünüyor saati

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
resim ekleyemedim ama şu şekilde mesela x kişisi msj atıyor isminin altında da numarası var normal msjına girdğimde böyle. numarasının görünmeme şansı var mı yani? bir de msjlar telefonu açtığım zaman gelmiş gibi görünüyor saati
Malesef goremedim oyle bir ayar hoverchat vs gibi sms programlari deneyin belki onlarda yoktur

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence almışken 32 gb al elindeki malı satıcak ondandır

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119

Hangouts kullan diğerlerine niye bakion ismin altnda numara göstermiyor

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen sol üst tarafı demiyomuydun :D
ya benim derdim numara görmemek. ezberlememem gereken kişilerin numarasını ezberliyorum yanı sıkıntı :biggrin: bir sorum daha olcak gene msj gelince quickcircle da ışık yanıyor o kapanıyor mu? çok saçma sorular sorduğumun farkındayım ama şeytan ayrıntıda gizlidir takılıyorum :)))

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ya benim derdim numara görmemek. ezberlememem gereken kişilerin numarasını ezberliyorum yanı sıkıntı :biggrin: bir sorum daha olcak gene msj gelince quickcircle da ışık yanıyor o kapanıyor mu? çok saçma sorular sorduğumun farkındayım ama şeytan ayrıntıda gizlidir takılıyorum :)))
Şimdi quickcircle kılıfın ekranı kapattığı zaman bildirim ışığı yanmasın mı istiyorsun yanlış mı anlıyorum :D Bunu yapmak istiyorsan Ayarlar/Ekran a gir altta bildirim ledi var ona tkla ordan bildirim ledinin nerde yanıp nerde yanmamasını istiyorsan ayarla :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba lg g3 almak istiyorum. Fiyat olarak ereyon sitesi çok uygun.
Ereyon sitesi güvenli midir acaba?

mrveylul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi quickcircle kılıfın ekranı kapattığı zaman bildirim ışığı yanmasın mı istiyorsun yanlış mı anlıyorum :D Bunu yapmak istiyorsan Ayarlar/Ekran a gir altta bildirim ledi var ona tkla ordan bildirim ledinin nerde yanıp nerde yanmamasını istiyorsan ayarla :)
yok yok bildirim led i değil. bildğin ekran açılıyor yani. o saat simgesinde msj bildirimi çıkıyor ekran parlıyor açılıyor anlatabildim umarım :))

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Telefonunuzdaki sıcaklık ne kadar oluyor ?
Ve aramada geç gelme sorunu varmı?
Arayüzde donma kasma oluyormu ?