LG G3 Kullanıcıları Kulübü

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@hellischild 4K video çekimi yazacaktım unutmuşum. Fotoğraf çekiminde aşırı ısınma olmuyor.
@tau servise gidip dönen telefonlar ( g3) iyi dönüyor. Okuduğum yorumlar öyle şimdiye kadar. İnşallah iyi bir şekilde gelir telefon :)
@kaan033 23:15'ten beri telefon elimde. Sosyal medya filan geziyorum ve ısınma olmadı.
İnşallah arkadaşım gelsinde dediğin gibi olur umarım

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] şu an hafif bir ısınma var. Dediğim gibi can sıkıcı ve el yakıcı değil. Havalar sıcak havalar. Ben bile buharlaşmak üzereyim. Telefon ne yapsın :P :D

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] aynen kapışırız [emoji2] tabiki de havanın da etkisi var cihazın ısınmasında

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Nem çok hocam nem boşver :mrgreen: :mrgreen:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Z2 su geçirmez olduğundan dolayı her yeri kapalı ve bu yüzden ısınması gayet normal. Ama aşırı ısınması hiç normal değil. Biraz ısınsa neyse de yanıyor cihaz kullanıcı yorumlarına göre. G3 su geçirmez olsaydı patlardı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben kafamdan sallamıyorum kullandığım cihazı yorumluyorum.

Yani hem G3'ü hemde Z2'yi kullandınız? Mantıken yanlış olan bir şeyi doğuruluyorsunuz? Full HD ekran 2K ekrana göre daha az güç tükettiği için daha az ısınır, her iki telefonunda ekran parlaklığını %100'e koyup 5 dakika modern combat 5 oynayın G3 daha fazla ısınıcaktır çünkü 2K ekran daha fazla güç tüketimi demek işlemciyi yorar.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] gelmişken sormak lazım.

Android L G3'e gelir mi ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yani hem G3'ü hemde Z2'yi kullandınız? Mantıken yanlış olan bir şeyi doğuruluyorsunuz? Full HD ekran 2K ekrana göre daha az güç tükettiği için daha az ısınır, her iki telefonunda ekran parlaklığını %100'e koyup 5 dakika modern combat 5 oynayın G3 daha fazla ısınıcaktır çünkü 2K ekran daha fazla güç tüketimi demek işlemciyi yorar.

Aynen öyle G3 ü fazla fazla kullandım Z2 yi ise telefoncu arkadaşım var ondan kullanmıştım normal kullanımda internette vs. Z2 bence daha fazla ısınıyor oyun denemedim ama yine ısınacaktır tahminimce.G3 ısınmıyor demedim mc5 te elbetteki ısınacak ancak Z2 nin elimde sürekli sıcak olması sinirimi bozmuştu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Cevap için teşekkürler. Peki Android L tahmini olarak ne zaman gelebilir ? :)

Tarih konusunda bilgim yok, bu kapanma sorunları için 4.4.4 yollayabilir belki LG yakın zamanda ( 1-2 ay ) 2014 bitmeden önce L büyük ihtimal verilir.

Şu anda android L alan Nexus 5 var diye biliyorum birde nexus 4'e portlanmışta o sayılmıyor.

Şirketler açıklarlar hangi modeller ne güncellemeleri alıcak diye bakalım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Yanlış çünkü G3 oyunları Full HD oynatıyor ve Z2 su geçirmez veya dayanıklı her neyseyse olduğu için her yeri kapalı ve bundan dolayı da Z2 daha fazla ısınacaktır.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar browser hızı nedir nasıldır ayrıca torrent download uygulaması kullanan var ise hızı nedir mobil veri ve Wifi olarak ayrı ayrı yazabilir misiniz [emoji2]

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3 Kullanan arkadaşların yorumlarını her zaman bekliyoruz :closedeyes:

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yanlış çünkü G3 oyunları Full HD oynatıyor ve Z2 su geçirmez veya dayanıklı her neyseyse olduğu için her yeri kapalı ve bundan dolayı da Z2 daha fazla ısınacaktır.

Oyunu kenara bırakalım, Normal internette vb şeyler yaparken 2K ekran aktif oluyor bu durumda G3 daha fazla ısınması lazım mantık olarak.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki kullanan arkadaşlar internette gezinmelerde ısınma yaşıyorlar mı? Benm gibi almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirler

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyunu kenara bırakalım, Normal internette vb şeyler yaparken 2K ekran aktif oluyor bu durumda G3 daha fazla ısınması lazım mantık olarak.
Isinmada tek faktor ekran cozunurlugu degil ki. HD ekran kullanan Xperia S Full HD ekran kullanan Xperia Z'den kat kat fazla isiniyor. Normal internet kullaniminda da isinma browserdan browsera degisiyor cunku kullandiklari cpu ve ram oranlari farkli olabiliyor. Isinmayi her zaman dedigim gibi dert etmemek lazim kernel ve uygulama guncellemeleri ile butun cihazlar daha soguk tutulabilir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G3'ten ısınma şikayetleri var ama emin ol Z2 kadar yok. G3 daha az ısınıyor Z2'ye göre. Kullanıcı yorumları bunu gösteriyor.

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios için pwntunes uygulaması vardı, telefon bellegını flashbellek olarak kullanma imkanı veriyordu, android'de bu işlemi gorecek bir uygulama var mı?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
ios için pwntunes uygulaması vardı, telefon bellegını flashbellek olarak kullanma imkanı veriyordu, android'de bu işlemi gorecek bir uygulama var mı?

Tam olarak anlayamadım ama android'in hafızasına istediğinizi atıp flash bellek olarak kullanabiliyorsunuz.

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG Güncelleme Merkezinde KillSwitchAgent diye bir program vardı yükledim. nedir ne değildir bilen var mı?

McAfee Antivirus içinmiş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
G3 mu sony z2 mi? karar veremedım...

sony z1 kullanan bır arkadaşim son güncelemeden sonra tlf ısınmaya başladı dedi yoksa daha once böyle bir sorunu yok muş..
z2 ısınma sorunuda bundandır

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G3 mu sony z2 mi? karar veremedım...

sony z1 kullanan bır arkadaşim son güncelemeden sonra tlf ısınmaya başladı dedi yoksa daha once böyle bir sorunu yok muş..
z2 ısınma sorunuda bundandır

Z2'nin G3'den daha fazla ısındığını söylüyorlar.

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ilk olarak lag ram veya işlemciyle alakalı değil arayüzden dolayı.1)bu uygulamar arasında geçişte o kadar ısınmıyor rahatsız etmiyor.2)dediğim gibi rahatsız etmiyor.Performans düşmüyor.Süresi 20 dk falan sonra başlıyor.Lag çok değil3)Geçişlerde çok değil ara sıra o da rahatsız etmiyor.Güncellemeden sonra biraz daha iyi.4)Kendi kamerası nda sadece.Retrica vs olmuyor maalesef.Bazıları telefonu çok kötülüyor lütfen inanmayın ve laf dalaşına girmeyin.Laglar arayüzden donanımsal değil unutmayın arkadaşlar!!!!

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar şimdi z2 full hd daha az ısınır diyenler bir şeyi unutuyorsunuz.Tamam 2k ekran daha fazla ısınır ama lg ısıyı daha iyi dağıtır bir yapıda tasarlamış g3 ü.Z2 daha fazla ısınıyor.Küçük olduğu için ve yapısından dolayı z2 daha fazla ısınır.Su geçirmezlik bir süre sonra yalan zaten.Kasa açıklığı vs.Andorid l ocak ayına doğru gelecek.4.4.4 eylül-ekim arası gelir.15 günde 2 güncelleme aldı sonuçta.Telefona çamur atmayın!!!!!

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Evet, LG imajını G3'e gönderdiği güncellemelerle düzeltmeye çalışıyor. İnşallah G2'yi de unutmazlar.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hafif uyku nedir arkadaşlar ? Anlatmış telefonda ama anlamadım. :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Hafif uyku nedir arkadaşlar ? Anlatmış telefonda ama anlamadım. :)

Şu işe yarıyo başlangıç ayarından şarj veya yuva(wireless dock) yı veya her ikisini seçiyoruz hangisini seçtiyseniz atıyorum şarjı seçtiniz ve hafif uyku için saati seçtiniz telefonu şarja taktığınızda saat ekran koruyucu olarak geliyor saat yerine fotoğraf tablosu seçerseniz resimler gelir e tabiki bunlar şarjı acck yavaşlatr.