LG G3 Kullanıcıları Kulübü

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG mağazalarından inceleyebilirsiniz direk satışta yapıyorlar.Satıcıları pek dinlemeyin saçmalacaklardır geçen gün adam bana 4000mah batarya var dedi saçmalamayın dedim direk çıktım ordan.

Android ram yiyicidir ne derseniz doğru yapacak birşey yok 10 gb ram olsa 8gb ı gider yani o derecededir.Biryerden özgürlük veriyor ama karşılığını alıyor :D

Ben samsung karşıtıyım bana samsungtan bahsetmeyin :D

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Başka yerde inceleyebilirsin lg shoptan da alırsın [emoji2] [emoji2]

Biraz çakallık yapalım yani :mrgreen:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

LG mağazalarından inceleyebilirsiniz direk satışta yapıyorlar.Satıcıları pek dinlemeyin saçmalacaklardır geçen gün adam bana 4000mah batarya var dedi saçmalamayın dedim direk çıktım ordan.

Android ram yiyicidir ne derseniz doğru yapacak birşey yok 10 gb ram olsa 8gb ı gider yani o derecededir.Biryerden özgürlük veriyor ama karşılığını alıyor :D

Ben samsung karşıtıyım bana samsungtan bahsetmeyin :D

Ram konusunda o Allah'ın emri :D Samsung'u artık bende pek sevmiyorum bi note serisi işte dikkatimi çekiyor :drool: LG Shop'tan incelicem inşallah kasmaz yoksa bi kastığını göreyim 2 saat inceliyip öylece çıkıcam mağzadan :mrgreen:

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biraz çakallık yapalım yani :mrgreen:

Ram konusunda o Allah'ın emri :D Samsung'u artık bende pek sevmiyorum bi note serisi işte dikkatimi çekiyor :drool: LG Shop'tan incelicem inşallah kasmaz yoksa bi kastığını göreyim 2 saat inceliyip öylece çıkıcam mağzadan :mrgreen:

O ürünlerede ben itimah(böyleydi galiba) etmeyin ürünlerin orada anasını ağlatıyorlar :D Gelen gecen kullanıyor :D

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O ürünlerede ben itimah(böyleydi galiba) etmeyin ürünlerin orada anasını ağlatıyorlar :D Gelen gecen kullanıyor :D
itimad olacak sanırım öncelikle ama ben mesajı aldım sorun değil :mrgreen:
Bakalım artık denicez kısmet belki Z2 alırım belki deniyim görücez artık :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] şimdi telefonu aldım elime . Facebook , twitter , instagramda takıldım ısınma yok şu an .
[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] 2 gb ram olan ileride sıkıntı çıkarır diyorlar. Bende 3 gb var ve ram konusunda sıkıntı çekmedim şu ana kadar :)

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Kullanın paso hocam ben yorumunuzu bekliyorum :) Telefonda ısınma olursa eğer ne kadar sürede oldu onuda belirtirseniz daha açıklayıcı olur :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
G3'te ısınma kaçınılmaz olması lazım eğer CPU hızıyla oynanmazsa. 2K ekranın işlemciye bindirdiği yükü unutmamak lazım.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G3'te ısınma kaçınılmaz olması lazım eğer CPU hızıyla oynanmazsa. 2K ekranın işlemciye bindirdiği yükü unutmamak lazım.
Ben pek sorun etmiyorum bu ısınma problemini. Elimi yakan bir sıcaklıkta olmuyor. Arkadaşlara yardımım dokunsun , analiz yapıyorum şu an :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
2K çok gerekli mi sizce G3 kullanıcıları? Ekran çok mu güzel?

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben pek sorun etmiyorum bu ısınma problemini. Elimi yakan bir sıcaklıkta olmuyor. Arkadaşlara yardımım dokunsun , analiz yapıyorum şu an :D
Aslında bende öyle düşünüyorum ısınma çok dert değil ama,normal menü gezintisinde yada telefonun özelliklerini kullanınca artması (oyun oynama yada uzun süre internet kullanımı harici )biraz can sıkıcı oluyo

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Ekran güzelde gereksiz şarz tüketimi ve ısınma yapıyor hep derim hd ekran yeterli diye :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
2K çok gerekli mi sizce G3 kullanıcıları? Ekran çok mu güzel?
Daha önceden HD ya da daha farklı ekranlı bir telefon kullanmadığım için net olarak cevap veremem.Kullanmadığım için heralde bence ekranı gayet iyi. Belki başka telefon kullanmış olsam kıyaslama yapabilirdim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Aslında bende öyle düşünüyorum ısınma çok dert değil ama,normal menü gezintisinde yada telefonun özelliklerini kullanınca artması (oyun oynama yada uzun süre internet kullanımı harici )biraz can sıkıcı oluyo
Benim menü gezintisine veya kendi özelliklerinde telefon ısınma yapmıyor. Kamera hariç

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Bizim 101 ekran televizyonda ATV, HD destekliyor. Çok güzel bir görüntü veriyor bence. Ve şu 5.5 inçlik telefona 2K ekran koymak aşırı saçma. Belki ileride düşünülebilir ama şuan 2K için hazır değil teknoloji.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kamera kullanımında ısınmamı yapıyor cihaz 4k video çekimi hariç anlamadım yani böyle giderse cihazı daha almadan buz gibi olcaz cihaza valla

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim menü gezintisine veya kendi özelliklerinde telefon ısınma yapmıyor. Kamera hariç
Valla ben en şansız g3 kullanıcısıyım heralde çoğu kişinin anlattıklarına bakınca bozuk telefon aldık dedik galiba ama Sucrofe arkadaşımızın sözünü dinleyip servise verdim yeni cihazda inşallah sizler gibi hep iyi yönlerini anlatırım :)

Bizim 101 ekran televizyonda ATV, HD destekliyor. Çok güzel bir görüntü veriyor bence. Ve şu 5.5 inçlik telefona 2K ekran koymak aşırı saçma. Belki ileride düşünülebilir ama şuan 2K için hazır değil teknoloji.
Doğru söz bende g pro vardı gayette iyi idi ekran ona bile hayrandık

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Senin cihazdaki problem neydi [MENTION=408320]tau[/MENTION] ? Hatırlamıyorum şuan da.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] 4K video çekimi yazacaktım unutmuşum. Fotoğraf çekiminde aşırı ısınma olmuyor.
[MENTION=408320]tau[/MENTION] servise gidip dönen telefonlar ( g3) iyi dönüyor. Okuduğum yorumlar öyle şimdiye kadar. İnşallah iyi bir şekilde gelir telefon :)
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] 23:15'ten beri telefon elimde. Sosyal medya filan geziyorum ve ısınma olmadı.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] 4K video çekimi yazacaktım unutmuşum. Fotoğraf çekiminde aşırı ısınma olmuyor.
[MENTION=408320]tau[/MENTION] servise gidip dönen telefonlar ( g3) iyi dönüyor. Okuduğum yorumlar öyle şimdiye kadar. İnşallah iyi bir şekilde gelir telefon :)
[MENTION=409928]kaan033[/MENTION] 23:15'ten beri telefon elimde. Sosyal medya filan geziyorum ve ısınma olmadı.

Isınma olmaması harika valla alacam bu cihazı 5s sözünü kestik gitti gibi ay sonu parayı alıp teli alcam [emoji2][emoji2]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] bak telefonu aldıktan sonra ısınma olur ve SDN'de bir Meridian vardı ısınma yok diyordu dersen ne yapıcaz :D ısınma olan telefonda var olmayan da var .Şansına ne çıkarsa :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Z2 al, şansı sıfıra indir. Hepsi yanıyor sonuçta. :D Şaka maka Z2 çok iyi telefon sorunsuzu varsa.

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] başının etini yerim [emoji2][emoji2] şaka bi tarafa tabi ki teknoloji şans işi birazda

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@hellischild 4K video çekimi yazacaktım unutmuşum. Fotoğraf çekiminde aşırı ısınma olmuyor.
@tau servise gidip dönen telefonlar ( g3) iyi dönüyor. Okuduğum yorumlar öyle şimdiye kadar. İnşallah iyi bir şekilde gelir telefon :)
@kaan033 23:15'ten beri telefon elimde. Sosyal medya filan geziyorum ve ısınma olmadı.

Teşekkürler bilgi için aslında G3 Kullanan herkes iyi kötü bütün yorumları yazsa çok iyi olur gerçekten ben şahsen alırsam telefon arkadaşları sürekli bilgilendirebilirim. Ve eğer alırsam G3 (Kısmet) ısınma sorunlarını yaşarsam direk servise yollamayı düşünüyorum normal değilmiş sanırım diğer arkadaşların yaşadığı ısınma problemleri. ve bir arkadaşta 2K Ekran hakkında bahsetmiş evet belki çok gerekli değil bende savunmuyorum ama adamlar koymuş bi kere o ekranı sökünmü dicez? Yapabilceğimiz birşey yok ve polimik amacıyla söylemiyorum yoksa bende super amoled ekran tercih ederim 2k yerine ki adamlar yapmış artık fazla üstelememek gerek ekran konusunda

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] her telefonun sorunsuzu çok iyi :D
[MENTION=373846]hellischild[/MENTION] ben buradayım kapışırız :P :D
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION] desene ateş yakmak çok kolay :D :D