LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Evet ısınma var ama "ay çok sıcak hhıııaaaaağğğğ" deyip elimden hiç fırlatmadım :D

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biz buzluğa atioz genelde :D
batarya ısısı 39 :D
buzluga atıyoz demişsin 1 hafta once bende buzluga atıp antutu testi yaptım 40 k yı görmüştü telefon :D:D:D stabilite testinde 15-16 derecelerdeydi :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

telefon güncellemesini yaptınızmı ayriyeten ?
ben yaptım telefon daha bi stabil hale geldi kamera geçişleri hızlandı pil ömründede düzelme olmuş ama denemek lazım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
batarya ısısı 39 :D
buzluga atıyoz demişsin 1 hafta once bende buzluga atıp antutu testi yaptım 40 k yı görmüştü telefon :D:D:D stabilite testinde 15-16 derecelerdeydi :D

telefon güncellemesini yaptınızmı ayriyeten ?
ben yaptım telefon daha bi stabil hale geldi kamera geçişleri hızlandı pil ömründede düzelme olmuş ama denemek lazım

Ben g2 kullanicisiyim :D ama yine buzluga atioz bizde :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
e7y9uba2.jpg
Buyrun yeni güncelleme

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Vay Lg böyle ufak tefek güncellemeler yollarmıydı? sevmeye başladım yavaş yavaş G3'ü, şu pil ömrünü düzeltebilirlerse çok süper cihaz olur.

Not: Güncelleme ile ilgili bir konu açtım yüklediğin ss'yi kullandım sorun olmaz dimi?

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleme geldi ama bence çok bi fark yaratmadı.en azından benim sorunlarımın bir kısmı devam ediyor servis yolları gözüktü anlaşılan

​şebeke çekim gücünde düşüş yaşayan oldumu acaba g3 de

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Vay Lg böyle ufak tefek güncellemeler yollarmıydı? sevmeye başladım yavaş yavaş G3'ü, şu pil ömrünü düzeltebilirlerse çok süper cihaz olur.

Not: Güncelleme ile ilgili bir konu açtım yüklediğin ss'yi kullandım sorun olmaz dimi?
Aynen inşallah düzelir ya. Başka sıkıntı yok. Görsel problem olmaz.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
güncelleme geldi ama bence çok bi fark yaratmadı.en azından benim sorunlarımın bir kısmı devam ediyor servis yolları gözüktü anlaşılan

​şebeke çekim gücünde düşüş yaşayan oldumu acaba g3 de
Ben yeni yükledim bir şey söyleyemem.Peki siz ne zaman yüklediniz ? Ne kadar oldu yüklemeli?

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sabah 9 da yükledim ama kameradaki sıkıntı henüz devam ediyor çekim gücüde ayrı dert ama bataryada biraz daha iyileşme sözkonusu

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Beyler eylül-ekim gibi 2. 3. parti cihazlar çıkmış olur mu ?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleyenler nerden güncelledi?Ota veya pc suite?

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden umutluydum ama kapanma sorununa çözüm olmadı,servise göndermem şart oldu..

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelllemeyi biraz önce yaptım.şarjım %60 sıfılanınca full doldurunca anlarım artık tam olarak durumu ama 2 hafta oldu bataryadan yana büyük bi sıkıntım yok. 1,5 güne yakın gidiyor. kamerasından aşırı memnunum ve şükürler olsunki kapanma sorununu yaşamadım

kameraya ek özellikler gelmeli ama bunu sööylemek lazım.efekt vs.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeden umutluydum ama kapanma sorununa çözüm olmadı,servise göndermem şart oldu..
Sizin cihazda 32 gb mı.16 olanlarda pek yok şikayet eden anlamadım bende 32 kullanıyorum kapanma olmadı ama diğer sorunlarda düzelseydi iyi olurdu

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizin cihazda 32 gb mı.16 olanlarda pek yok şikayet eden anlamadım bende 32 kullanıyorum kapanma olmadı ama diğer sorunlarda düzelseydi iyi olurdu

32 gb lık beyaz olanı kullanıyorum,vatan bilgisayardan almıştım,benimde anladığım kadarıyla 32 gb lık olanlarda daha fazla,neyse bayram bitiyor zaten perşembe günü servise verecem..

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleyeli 2 gün oldu.Değişiklikler şöyle:
1)Telefon artık daha akıcı.Çok gözle görünmese de fark ettiriyor.
2)Şarj bence daha iyi gidiyor.En azından 10-15 dk fark ediyor.
3)Smart notice in dili açıldı.Artık gece açık yıldızları göreceksiniz falan diyor.Beğendim iyi olmuş.
001_smile.gif

4)Son olarak daha kötüye gitmiyor.Cihaz biraz canlanmış oldu.4.4.4 güncellenince kesinlikle çok daha iyi olacak.Bir de ısınma daha az oluyor.Herkes güncellesin.
thumbup1.gif

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ben de dün güncellemiştim. Daha akıcı ve pil tüketimi biraz daha iyi gibi.

Steyf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bende lg g3 almış bulunmaktayım.Beyaz renk ve 32 gb olan modelden aldım.Şuana kadar kapanma olmadı.Alalı 1 hafta kadar oldu.Quickcircle case nereden alabilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32 gb lık beyaz olanı kullanıyorum,vatan bilgisayardan almıştım,benimde anladığım kadarıyla 32 gb lık olanlarda daha fazla,neyse bayram bitiyor zaten perşembe günü servise verecem..
Aynen bende yarın gidiyorum servise video kaydını görenler dalga geçiyor bu nebiçim uhd cihaz diye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba dün itibari ile Lg g3 16 gb aldım ama bi sorun ile kaşılaştım telefona fifa 14 ve real racing 3 yükleyemiyorum uyumlu değil diyor ne yapmalıyım?