dedemede
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
antutu stabilite testinde çıkmıştı vallaYuh artk hacı ne 48 i cpu mu batarya mı

antutu stabilite testinde çıkmıştı vallaYuh artk hacı ne 48 i cpu mu batarya mı
antutu stabilite testinde çıkmıştı valla![]()
full parlaklıkta wifi cart curt açık real racing 2 oynıycam 10 dk cpu z den bakıcam batarya ısısına bi snaiyeCpu ısısdır heralde batarya ise problem büyük![]()
batarya ısısı 39Biz buzluğa atioz genelde![]()
batarya ısısı 39
buzluga atıyoz demişsin 1 hafta once bende buzluga atıp antutu testi yaptım 40 k yı görmüştü telefonstabilite testinde 15-16 derecelerdeydi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
telefon güncellemesini yaptınızmı ayriyeten ?
ben yaptım telefon daha bi stabil hale geldi kamera geçişleri hızlandı pil ömründede düzelme olmuş ama denemek lazım
Aynen inşallah düzelir ya. Başka sıkıntı yok. Görsel problem olmaz.Vay Lg böyle ufak tefek güncellemeler yollarmıydı? sevmeye başladım yavaş yavaş G3'ü, şu pil ömrünü düzeltebilirlerse çok süper cihaz olur.
Not: Güncelleme ile ilgili bir konu açtım yüklediğin ss'yi kullandım sorun olmaz dimi?
Ben yeni yükledim bir şey söyleyemem.Peki siz ne zaman yüklediniz ? Ne kadar oldu yüklemeli?güncelleme geldi ama bence çok bi fark yaratmadı.en azından benim sorunlarımın bir kısmı devam ediyor servis yolları gözüktü anlaşılan
- - - Mesaj Güncellendi - - -
​şebeke çekim gücünde düşüş yaşayan oldumu acaba g3 de
Allah allah. Kamerada ne sıkıntı var ?Bu sabah 9 da yükledim ama kameradaki sıkıntı henüz devam ediyor çekim gücüde ayrı dert ama bataryada biraz daha iyileşme sözkonusu
video çekiminde karıncalanmalar var sinir ettiAllah allah. Kamerada ne sıkıntı var ?Ben de sıkıntı yok ya da ben farketmedim.
http://youtu.be/wezL6tlgbc0 bu kısa bir örneği videonunvideo çekiminde karıncalanmalar var sinir etti
Otomatik olarak güncellendiArkadaşlar güncelleyenler nerden güncelledi?Ota veya pc suite?
Sizin cihazda 32 gb mı.16 olanlarda pek yok şikayet eden anlamadım bende 32 kullanıyorum kapanma olmadı ama diğer sorunlarda düzelseydi iyi olurduGüncellemeden umutluydum ama kapanma sorununa çözüm olmadı,servise göndermem şart oldu..
ben telefondan güncelledim .sen birde pc suite üzerinden kontrol etarkadaşlar güncelleme merkezinde güncelleme yok ki nerden guncellestirdiniz.
Sizin cihazda 32 gb mı.16 olanlarda pek yok şikayet eden anlamadım bende 32 kullanıyorum kapanma olmadı ama diğer sorunlarda düzelseydi iyi olurdu
Aynen bende yarın gidiyorum servise video kaydını görenler dalga geçiyor bu nebiçim uhd cihaz diye32 gb lık beyaz olanı kullanıyorum,vatan bilgisayardan almıştım,benimde anladığım kadarıyla 32 gb lık olanlarda daha fazla,neyse bayram bitiyor zaten perşembe günü servise verecem..