LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gold rengi kılıfım geldi ankara keçiörendeyim bilginize

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
benim kılıf da geldi Adana merkezdeyim
YNFCBz.jpg

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bugun sonunda aldim cok mutluyum 3 gb aldim açılışta kasma oldu ama şimdi canavar gibi turkcellden basari garantili 2150 tl ye aldim orjinal kilifida bedavaya aldim cok iyi oldu ya bide kirilmaz koruyucu film aldim zimbayla vuruyorum sıkıntı yok ��

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugun sonunda aldim cok mutluyum 3 gb aldim açılışta kasma oldu ama şimdi canavar gibi turkcellden basari garantili 2150 tl ye aldim orjinal kilifida bedavaya aldim cok iyi oldu ya bide kirilmaz koruyucu film aldim zimbayla vuruyorum sıkıntı yok ��

Cam koruyucunun marka model ve fiyat söyleye bilir misin. Her ne kadar gorilla glass 3 olsa da çekiniyor insan.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Gorilla Glass hikaye. Ben G2'me cam ekran koruyucu taktım. Oh, mis gibi. Gorilla Glass'a güvenmeyin bence.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
LG flash tool kullanmam gerekti, kdz dosyasını falan buldum ama program sürekli hata verdi. Şimdi de Download Mode'dan sonrası yok oldu. Servise mi göndermem gerekiyor :unsure: Daha zevkini bile süremedim :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LG flash tool kullanmam gerekti, kdz dosyasını falan buldum ama program sürekli hata verdi. Şimdi de Download Mode'dan sonrası yok oldu. Servise mi göndermem gerekiyor :unsure: Daha zevkini bile süremedim :D

Merhaba,

Burda anlatılanları yapın ilk önce

Yukarda ki konuda anlatılanları yaptıktan sonra telefonu download moda alıp romu tekrar flashlayın, flashlamak için şu konudan yardım alabilirsiniz ...

R&D Test Tool açıldıktan sonra masaüstünde sağ alt tarafta yukarıya doğuru işaret var basınca arka planda çalışan uygulamalar gözüküyor, orda 2 tane yeni uygulama gelicek mavili bir simgesi var ona 1 kere sol tıklayın üstünde ON yazıcaktır ON yazdıktan sonra rom'u seçip yükleyin.

Not: İlk verdiğim konuda anlattıklarımı yapın en son olarak LG Usb Driver kurun ve bilgisayarı kapatıp açmayı unutmayın, tekrar başlatmanız lazım.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Hiç bir yerde 32gb LG G3 bulamıyorum.Bi de salak elemanlar 16gb al micro sd kullanırsın.3gb ram çok bi şey farketmiyor diyip 16gb almaya zorluyorlar.Alacak olanlar dikkat oyuna gelmeyin.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Cam koruyucunun marka model ve fiyat söyleye bilir misin. Her ne kadar gorilla glass 3 olsa da çekiniyor insan.
Kardesim fiyati 50 tlde markasini telefonun heyecanıyla bakmadım:)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hiç bir yerde 32gb LG G3 bulamıyorum.Bi de salak elemanlar 16gb al micro sd kullanırsın.3gb ram çok bi şey farketmiyor diyip 16gb almaya zorluyorlar.Alacak olanlar dikkat oyuna gelmeyin.
Tukcell de yok mu kardes orda getirdiyolar disburitorden teknosa daki felan yurt disi

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,

Burda anlatılanları yapın ilk önce

Yukarda ki konuda anlatılanları yaptıktan sonra telefonu download moda alıp romu tekrar flashlayın, flashlamak için şu konudan yardım alabilirsiniz ...

R&D Test Tool açıldıktan sonra masaüstünde sağ alt tarafta yukarıya doğuru işaret var basınca arka planda çalışan uygulamalar gözüküyor, orda 2 tane yeni uygulama gelicek mavili bir simgesi var ona 1 kere sol tıklayın üstünde ON yazıcaktır ON yazdıktan sonra rom'u seçip yükleyin.

Not: İlk verdiğim konuda anlattıklarımı yapın en son olarak LG Usb Driver kurun ve bilgisayarı kapatıp açmayı unutmayın, tekrar başlatmanız lazım.

olmuyor :( Bunda da aynı hataları aldım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
olmuyor :( Bunda da aynı hataları aldım.

Siz G2 mi g3mü kullanıyorsunuz? bu verdiğim yöntem G2 için geçerli, bir ara konuları karıştırdım sanırım :)

G3 daha yeni yani rom atma olayları vs sıkıntı çıkması gayet normal zamanla oturur.

LG PC Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yaparsanız stock romu tekrar kuracaktır indirip.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Siz G2 mi g3mü kullanıyorsunuz? bu verdiğim yöntem G2 için geçerli, bir ara konuları karıştırdım sanırım :)

G3 daha yeni yani rom atma olayları vs sıkıntı çıkması gayet normal zamanla oturur.

LG PC Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yaparsanız stock romu tekrar kuracaktır indirip.

Evet G3... Açılmıyorki telefon :D Sadece Download Mode'a girebiliyorum. Xda'dan dll, tot falan bir yöntem buldum. Deneyecek başka bir yöntemim kalmadı. Stock roma dönmeye çalışıyorum bu arada...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Evet G3... Açılmıyorki telefon :D Sadece Download Mode'a girebiliyorum. Xda'dan dll, tot falan bir yöntem buldum. Deneyecek başka bir yöntemim kalmadı. Stock roma dönmeye çalışıyorum bu arada...

G3 elimde olsa bir şeyler mutlaka yaparım ama telefonu kurcalamadan bir şeyler denemeden sadece okuduklarımı anlatmak fayda etmeyecek, en iyisi her şeyi deneyerek yapmaya çalışmanız umarım düzeltebilirsiniz.

kraldergi23

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Tukcell de yok mu kardes orda getirdiyolar disburitorden teknosa daki felan yurt disi

markası buff beyler g2 de kullanıyorum ekrana vurmadım ama satın almak isteyenler için link burda>>> http://www.bufflabsturkiye.com/products/buff-labs-shock-absorption-br--lg-g3.html

G3 kullanıcılarından bir ricam olacak G2 de smart notice kullanmak istiyorum acaba biriniz es dosya yöneticisi'den uygulama yöneticisine ordan sistem uygulamalarına oradan da smart notice adlı uygulamayı yedekledikten sonra telefon hafızasında backup klasörüne düşen apk yı internete upload edip özelden link atabilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim...

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
G3 elimde olsa bir şeyler mutlaka yaparım ama telefonu kurcalamadan bir şeyler denemeden sadece okuduklarımı anlatmak fayda etmeyecek, en iyisi her şeyi deneyerek yapmaya çalışmanız umarım düzeltebilirsiniz.

Hallettim :D Sevindirik oldum :D Windows 7 (sp1) kurup üstüne LG PC Suite ve LG sürücülerini yükleyip (ek olarak Download Mode'da bağlayınca otomatik olarak başka bir sürücü daha yüklüyor) LG Flash Tool ile kdz dosyasını kullanarak Stock rom'a dönüş yapabildim. Benzer sorun yaşayan olursa bilgilendirirsin artık.

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hallettim :D Sevindirik oldum :D Windows 7 (sp1) kurup üstüne LG PC Suite ve LG sürücülerini yükleyip (ek olarak Download Mode'da bağlayınca otomatik olarak başka bir sürücü daha yüklüyor) LG Flash Tool ile kdz dosyasını kullanarak Stock rom'a dönüş yapabildim. Benzer sorun yaşayan olursa bilgilendirirsin artık.
Aynı sorunları yaşarsak aklomızda bulunsun
Bu tarz olayları eskintelde çok yapıyordum ama g3 için biraz erken root vs tam anlamıyla ptursun romlar yapılmaya başlansın bu başlık kaynar o zaman

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar .g3 almayı düşünen arkadaşlar bence bida düşünsün aldığıma alacağıma pişmanım

tau

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar g3 32 gb alalı 1 hafta oldu aşırı ısınma kendi kendine kapanma telefon çekim gücü berbat evde hat gidiyo (önceki telefonda böyle bişey olmadı hiç gproda).aman diyim g3mü

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255

Teknosa bimeks vatan da 16gb yok.Diyarbakır'da yok daha doğrusu.Herhalde 32'lik stoğun hepsini istanbula vermişler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G3 alalı 2 gün oldu aldıgım ilk günden beri şarj soket girişinde sorun var sanki biraz zor giriyor herkezde öylemi acaba sanki bi yere takılıyor ama giriyor ve calısıyor sadece zorlamak gerekıyor biraz ?
Böyle bir sorun yaşayan varmı yada ne yapmalıyım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
LG G3 alalı 2 gün oldu aldıgım ilk günden beri şarj soket girişinde sorun var sanki biraz zor giriyor herkezde öylemi acaba sanki bi yere takılıyor ama giriyor ve calısıyor sadece zorlamak gerekıyor biraz ?

Bence biraz sert girmesi daha iyi gevşek olunca gıcık oluyom :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar LG G3 16 gblik kullanıyorum yalnız telefonun arka kısmında aşırı ısınma mevcut sizlerde de oluyor mu?

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar LG G3 16 gblik kullanıyorum yalnız telefonun arka kısmında aşırı ısınma mevcut sizlerde de oluyor mu?
48 dereceye çıktığnı bilirim;
ısınma hertelefonda mevcut bırak ısınsın dursun bişey olursa garantiye yollar değişim talep edersin

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238

Ben de ilk zamanlar takarken zorlanıyordum