S
SDN Okuru
SDN Okuru
Merhaba kılıflar hani kargo ile geliyo acaba.
aras kardeşimMerhaba kılıflar hani kargo ile geliyo acaba.
Bugun sonunda aldim cok mutluyum 3 gb aldim açılışta kasma oldu ama şimdi canavar gibi turkcellden basari garantili 2150 tl ye aldim orjinal kilifida bedavaya aldim cok iyi oldu ya bide kirilmaz koruyucu film aldim zimbayla vuruyorum sıkıntı yok ��
LG flash tool kullanmam gerekti, kdz dosyasını falan buldum ama program sürekli hata verdi. Şimdi de Download Mode'dan sonrası yok oldu. Servise mi göndermem gerekiyor :unsure: Daha zevkini bile süremedim![]()
Kardesim fiyati 50 tlde markasini telefonun heyecanıyla bakmadımCam koruyucunun marka model ve fiyat söyleye bilir misin. Her ne kadar gorilla glass 3 olsa da çekiniyor insan.
Tukcell de yok mu kardes orda getirdiyolar disburitorden teknosa daki felan yurt disiHiç bir yerde 32gb LG G3 bulamıyorum.Bi de salak elemanlar 16gb al micro sd kullanırsın.3gb ram çok bi şey farketmiyor diyip 16gb almaya zorluyorlar.Alacak olanlar dikkat oyuna gelmeyin.
Merhaba,
Burda anlatılanları yapın ilk önce
Yukarda ki konuda anlatılanları yaptıktan sonra telefonu download moda alıp romu tekrar flashlayın, flashlamak için şu konudan yardım alabilirsiniz ...
R&D Test Tool açıldıktan sonra masaüstünde sağ alt tarafta yukarıya doğuru işaret var basınca arka planda çalışan uygulamalar gözüküyor, orda 2 tane yeni uygulama gelicek mavili bir simgesi var ona 1 kere sol tıklayın üstünde ON yazıcaktır ON yazdıktan sonra rom'u seçip yükleyin.
Not: İlk verdiğim konuda anlattıklarımı yapın en son olarak LG Usb Driver kurun ve bilgisayarı kapatıp açmayı unutmayın, tekrar başlatmanız lazım.
olmuyorBunda da aynı hataları aldım.
Siz G2 mi g3mü kullanıyorsunuz? bu verdiğim yöntem G2 için geçerli, bir ara konuları karıştırdım sanırım
G3 daha yeni yani rom atma olayları vs sıkıntı çıkması gayet normal zamanla oturur.
LG PC Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yaparsanız stock romu tekrar kuracaktır indirip.
Evet G3... Açılmıyorki telefonSadece Download Mode'a girebiliyorum. Xda'dan dll, tot falan bir yöntem buldum. Deneyecek başka bir yöntemim kalmadı. Stock roma dönmeye çalışıyorum bu arada...
Kardesim fiyati 50 tlde markasini telefonun heyecanıyla bakmadım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tukcell de yok mu kardes orda getirdiyolar disburitorden teknosa daki felan yurt disi
G3 elimde olsa bir şeyler mutlaka yaparım ama telefonu kurcalamadan bir şeyler denemeden sadece okuduklarımı anlatmak fayda etmeyecek, en iyisi her şeyi deneyerek yapmaya çalışmanız umarım düzeltebilirsiniz.
Aynı sorunları yaşarsak aklomızda bulunsunHallettimSevindirik oldum
Windows 7 (sp1) kurup üstüne LG PC Suite ve LG sürücülerini yükleyip (ek olarak Download Mode'da bağlayınca otomatik olarak başka bir sürücü daha yüklüyor) LG Flash Tool ile kdz dosyasını kullanarak Stock rom'a dönüş yapabildim. Benzer sorun yaşayan olursa bilgilendirirsin artık.
Teknosa bimeks vatan da 16gb yok.Diyarbakır'da yok daha doğrusu.Herhalde 32'lik stoğun hepsini istanbula vermişler.Kardesim fiyati 50 tlde markasini telefonun heyecanıyla bakmadım
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tukcell de yok mu kardes orda getirdiyolar disburitorden teknosa daki felan yurt disi
LG G3 alalı 2 gün oldu aldıgım ilk günden beri şarj soket girişinde sorun var sanki biraz zor giriyor herkezde öylemi acaba sanki bi yere takılıyor ama giriyor ve calısıyor sadece zorlamak gerekıyor biraz ?
Böyle bir sorun yaşayan varmı yada ne yapmalıyım
48 dereceye çıktığnı bilirim;arkadaşlar LG G3 16 gblik kullanıyorum yalnız telefonun arka kısmında aşırı ısınma mevcut sizlerde de oluyor mu?
LG G3 alalı 2 gün oldu aldıgım ilk günden beri şarj soket girişinde sorun var sanki biraz zor giriyor herkezde öylemi acaba sanki bi yere takılıyor ama giriyor ve calısıyor sadece zorlamak gerekıyor biraz ?
Böyle bir sorun yaşayan varmı yada ne yapmalıyım