LittleMonster
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 33
Değmez pişman bile olabilirsin :dirol:Merhaba arkadaşlar iPhone 5s satıp g3 e geçmeye değer mi ?
Değmez pişman bile olabilirsin :dirol:Merhaba arkadaşlar iPhone 5s satıp g3 e geçmeye değer mi ?
4G üzerindengl görüntülü görüşme var ama maalesef ülkemizde 4G ağı yok@zafer1234
G3 ile direkt şebekeden görüntülü konuşma var mı?
Akrabaların dandik telefonlarında bile varken 2k ya bu telefonu alırsam eğer görüntülü konuşma olmadığını nasıl anlatırım ben onlara![]()
@zafer1234
G3 ile direkt şebekeden görüntülü konuşma var mı?
Akrabaların dandik telefonlarında bile varken 2k ya bu telefonu alırsam eğer görüntülü konuşma olmadığını nasıl anlatırım ben onlara![]()
almanya romu ile sona kadar gelıyor ama son celtıkte hata verıyor, orjinal tr rom'unu nasıl bulabiiliriz
Sa arkadaşlar ACİL cevap istiyorum bileniniz var mı forum yetkilileri felan ;
turkcell bayine gittim 32 gb LG G3 almak için türkiye ye gelmedi daha disbiritörlere dediler bi durakladım . dalga mı geçiyosun kardeşim teknosa bimeks satıyor dedim . onlar yurtdışından gettiriyolar türkiye de 32 gb modeli yok ordan alma sıkıntı çıkar dediler kafam karıştı sizce durum ne arkadaşlar ya ACİL cevap ?
ne zaman gelir acaba bayramdan önce alıcaktım ya :huh:
Sitelerden telefon almak gibi mi telefona bi şey olsa kargo vs. uğraşcaksın bir sürü sıkıntı ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Sitelerden telefon almak gibi mi telefona bi şey olsa kargo vs. uğraşcaksın bir sürü sıkıntı ?
Peki Bimeks nasıl sizce ?
bi eksiklik hissettim
bu ana ekrana ekstra sayfa nasıl ekliyoruz widget falan koymak istiyorum 2 sayfa var. ekleyemiyorum
bi eksiklik hissettim
bu ana ekrana ekstra sayfa nasıl ekliyoruz widget falan koymak istiyorum 2 sayfa var. ekleyemiyorum
Arkadaşlar Snapdragon 805 li LG G3 LTE-A modeli bugün Kore de tanıtıldı işlemci ve çipset dışında değişiklik yok bilginize..
200 küsür Mps'ye kadar internet çekim gücü var snapdragon 805 var bu kadar. LTE olduğu için Türkiyeye de gelmeyecek %99 ihtimal.