LG G3 Kullanıcıları Kulübü

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sahibindende bana iphone 5s black gray modeliyle takas demişleri telefonuma kabul etmedim i7 4. nesil laptob falanda takas telifi yapmışlardı kabul etmedim.
5s in stabilite bakımından sorunsuz olduğnu biliyorum ama androide geçince büyük bi rahatlama yaşarsın diye düşünüyorum yapabilceklerinden dolayı büyük ekran vesayre vesayre.
ama 5s in hızını alamassın

hellischild

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Rahatlığının yanında sıkıntısı da olacaktır diyorsun en mantıklı hareket İp6 beklemek herhalde ondan sonra karar vermek gerekiyor

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
@zafer1234
G3 ile direkt şebekeden görüntülü konuşma var mı?
Akrabaların dandik telefonlarında bile varken 2k ya bu telefonu alırsam eğer görüntülü konuşma olmadığını nasıl anlatırım ben onlara :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şebeke üzerinden görüntülü görüşme mevcut değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
su anda beyaz kılıflar kargolanıyormus diğerleri bayram sonrasına kaldı şeklinde bilgi aldım lg canlı destekten

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
On Screen Phone özelliği bu modelde de var mı. arıyorum ama bulamadım

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sa arkadaşlar ACİL cevap istiyorum bileniniz var mı forum yetkilileri felan ;
turkcell bayine gittim 32 gb LG G3 almak için türkiye ye gelmedi daha disbiritörlere dediler bi durakladım . dalga mı geçiyosun kardeşim teknosa bimeks satıyor dedim . onlar yurtdışından gettiriyolar türkiye de 32 gb modeli yok ordan alma sıkıntı çıkar dediler kafam karıştı sizce durum ne arkadaşlar ya ACİL cevap ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Sa arkadaşlar ACİL cevap istiyorum bileniniz var mı forum yetkilileri felan ;
turkcell bayine gittim 32 gb LG G3 almak için türkiye ye gelmedi daha disbiritörlere dediler bi durakladım . dalga mı geçiyosun kardeşim teknosa bimeks satıyor dedim . onlar yurtdışından gettiriyolar türkiye de 32 gb modeli yok ordan alma sıkıntı çıkar dediler kafam karıştı sizce durum ne arkadaşlar ya ACİL cevap ?

Merhaba,

Evet Turkcell yok demişse disbiritör garantili yoktur, teknosa gibi yerlerden almanızı önermiyorum sıkıntılar çıkıyor cidden.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sitelerden telefon almak gibi mi telefona bi şey olsa kargo vs. uğraşcaksın bir sürü sıkıntı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sitelerden telefon almak gibi mi telefona bi şey olsa kargo vs. uğraşcaksın bir sürü sıkıntı ?
Peki Bimeks nasıl sizce ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Peki Bimeks nasıl sizce ?

Aksine daha güvenli olur.

Kapıda ödeme ile cihaz gelir açarsın bakarsın verirsin parasını alırsın :)

İnternetten kredi kartı ile alınca salatalık çıkıyor kutudan :D

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
yok sonradan çıkan sorunlar için diyorum bi rsürü mesele ya :D

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de canlı destekle irtibata geçtim ama hepsi kargolanmaya başlamış.Beyazların ilk önce kargolanması saçma çünkü son olarak onlar tükendi.

Ben de görüştüm öyle bir şey denmedi.

dedemede

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi eksiklik hissettim
bu ana ekrana ekstra sayfa nasıl ekliyoruz widget falan koymak istiyorum 2 sayfa var. ekleyemiyorum

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
bi eksiklik hissettim
bu ana ekrana ekstra sayfa nasıl ekliyoruz widget falan koymak istiyorum 2 sayfa var. ekleyemiyorum

Merhaba,

İki parmağını ekrana koyup içe doğuru hızlıca kapatınca sayfalar çıkıcak + olana basarak çoğaltabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
canlı destekle yaptığım konuşma aşağıdadır siyah kılıf için bayramdan sonra diyorlar

K. ykp:
kılıf kampanyasından faydalanmıştım ancak hiçbir hareket yok
K. ykp: durum hakkında bilgi alabilirmiyim
LG Destek: hangi renk kılıf talep etmiştiniz
K. ykp: siyah
LG Destek: temmuz 21 itibariyle beyaz kılıf gönderimleri başladı
LG Destek: bayram sonrasında siyah kılıf gönderimleri yapılacaktır
kerem yakupoglu: teşekkurler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar bende lg g3 aldim büyüsüne kapılarak. Telefonda kullaniciyi tatmin eden küçük güzel özellikler çok. Görüntü kalitesi ve tarzı süper. Ama eksileri yok değil. Öncellikle şarjı iphone dan bile az gidiyor diyebilirim. Sonra her menü açısımda küçükte olsa bir kasılma oluyor. Ve de reklamlarda iki üç özellik türkiye de yokmuş malesef. Ben takılmadım ama antutu testi s4 un bile gerisinde kalmış.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar siyahı beyazı boşverinde kılıftan eline ulaşan hiç kimse oldu mu?..

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Snapdragon 805 li LG G3 LTE-A modeli bugün Kore de tanıtıldı işlemci ve çipset dışında değişiklik yok bilginize..

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar beyaz siyah kılıf ayrımı yok.Görüştüm hepsi kargolanmaya başlamış.Bir de sdn okuru biraz atıyorsunuz.Iphone dan az gitmiyor.Gsmarena bunu kanıtladı.Kasılma yok sizin cihazınızda problem olabilir.Reklamlardaki bütün özellikler mevcut ve antutu testi güvenilir değil.Kimi zaman 36bin çıkar kimi zaman 20 bin çıkar lütfen arkadaşlara yanlış bilgi vermeyin!!!!

Büyük ihtimalle g3 s805 olan türkiye ye gelmeyecek.Kore için quad hd ekranlı s5 çıkmıştı ona rakip olmak için çıktı.Yani türkiye ve diğer avrupa ülkelerine gelmeyecek.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Snapdragon 805 li LG G3 LTE-A modeli bugün Kore de tanıtıldı işlemci ve çipset dışında değişiklik yok bilginize..

200 küsür Mps'ye kadar internet çekim gücü var snapdragon 805 var bu kadar. LTE olduğu için Türkiyeye de gelmeyecek %99 ihtimal.

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 te önce kamera sorunu sonrasında şarj almama sorunu sonrasında (cihaz rootlu olmasına ragmen) hard brıck, servıse verdim sanırım değişime tabı tutulup yenı cıhaz verecekler, ilgilenen arkadasların hepsıne tesekkur ederım