LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar bende bu cumartesi g3 aldım. fakat ön kamerayı kullanırken üst tarafı biraz yeşilimsi çekiyor bu normal mi
ve asphalt 8 gibi üst düzey oyunlarda 45 derece oluyor normalde de 32 derece
bu telefona bi zarar verir mi
ve çoğu oyunda ekran parlaklığını artırmaya çalışırken yüksek sıcaklık nedeniyle parlaklık artırılamıyor sonra deneyin diyor.bunlar normal mi sizde de oluyor mu

Bende Asphalt 8 oynadığımda aşırı ısınma olmuyor.Isınma açısından şikayetçi değilim telefondan.
Parlaklık konusunda ise evde %0 ile oyun oynuyorum veya internette geziniyorum.

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Asphalt 8 oynadığımda aşırı ısınma olmuyor.Isınma açısından şikayetçi değilim telefondan.
Parlaklık konusunda ise evde %0 ile oyun oynuyorum veya internette geziniyorum.

aşırı ısınma olmuyor derken battery solo ile ölçebilir misiniz 15 dk oynayınca kaç derece oluyor telefon

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bide olmazsa ses açmaya basılı tutarak usb ile pcye bağlamayı deneyin

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor ustad butun kombınasyonları denedım, yalnız dun flashtool ile acmamız gerektıgı ( tot ve dll dosyaları g2 ye aıt olan) noktasında bır deneme yaptım bır yere kadar geldı ama tot ve dll dosyaları uygun degıl dedı, cıhazım g3 16 gb aveadan aldım, g3 e aıt tot ve dll dosylarına ıhtıyacım var anladıgım. bu arada ılgınız ıcın tsk ederım allah razı olsun

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
olmuyor ustad butun kombınasyonları denedım, yalnız dun flashtool ile acmamız gerektıgı ( tot ve dll dosyaları g2 ye aıt olan) noktasında bır deneme yaptım bır yere kadar geldı ama tot ve dll dosyaları uygun degıl dedı, cıhazım g3 16 gb aveadan aldım, g3 e aıt tot ve dll dosylarına ıhtıyacım var anladıgım. bu arada ılgınız ıcın tsk ederım allah razı olsun

O konuya bakarsan dosyalar f400l modeli için aman ha sakın uyumlu olmayan bisi flashlama ses açma ya basarak pc ye bağladn mı eğer yine olmazsa garanti yolu göründü malesef

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O konuya bakarsan dosyalar f400l modeli için aman ha sakın uyumlu olmayan bisi flashlama ses açma ya basarak pc ye bağladn mı eğer yine olmazsa garanti yolu göründü malesef
başka bi yerde demişsiniz ki "R&D Test tool ile lg telefonlarının hepsine rom kurulabiliniyor" o sayfada kı ıslemlerı yapmam dogru olur mu? bu tot ve dll dosyalarını ındırebılecegım bır yer var mı g3 ıcın?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
başka bi yerde demişsiniz ki "R&D Test tool ile lg telefonlarının hepsine rom kurulabiliniyor" o sayfada kı ıslemlerı yapmam dogru olur mu? bu tot ve dll dosyalarını ındırebılecegım bır yer var mı g3 ıcın?

R&D tool u açman için dediğim gibi ilk önce ses açmaya basılı tutarak pc ye bağlaman ve download modu açman lazm
Telefon hard brick olmuş anladığım kadarıyla çözümü G2 için var ama G3 e olur mu bilemicem vede çok uğraştıracak bir yöntem daha kötü yapmadan garantiye verin bence

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R&D tool u açman için dediğim gibi ilk önce ses açmaya basılı tutarak pc ye bağlaman ve download modu açman lazm
Telefon hard brick olmuş anladığım kadarıyla çözümü G2 için var ama G3 e olur mu bilemicem vede çok uğraştıracak bir yöntem daha kötü yapmadan garantiye verin bence

g2 için olan yontemı denedım oldu portuda gordu ama sadece tot ve dll dosyaları uyusmadıgı ıcın sorun oldu, g3 tot ve dll dosylarını bulamıyorum bı turlu, bulursam olacagını zannedıyorum. bu konuda yardımcı olabılır mısınız lutfen?

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
LG G3 şuanki şarj durumu ile galaxy s4 ten iyimi arkadaşlar , günlük kullanım için twitter,whatsapp,facebook vs kullanım için ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
g2 için olan yontemı denedım oldu portuda gordu ama sadece tot ve dll dosyaları uyusmadıgı ıcın sorun oldu, g3 tot ve dll dosylarını bulamıyorum bı turlu, bulursam olacagını zannedıyorum. bu konuda yardımcı olabılır mısınız lutfen?

Tamam bende bir araştırma yapaym

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ok ustad yavas ınıyor bıraz, deneyıp sıze sonucu bıldırecem, allah razı olsun ugrasınızdan dolayı.

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uygulama mı o ? Pek bir bilgim yokta.

hayır 1 mb bile değil widget kurup ana ekrana widget olarak koymanız yeterli 15 dk oyun oynayın sonra ana ekrandaki widgete tıklayıp kaç derece olduğunu söylerseiz siz de bilgilenirsiniz bende kıyaslama yaparım benimkiyle normal mmi diye

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
hayır 1 mb bile değil widget kurup ana ekrana widget olarak koymanız yeterli 15 dk oyun oynayın sonra ana ekrandaki widgete tıklayıp kaç derece olduğunu söylerseiz siz de bilgilenirsiniz bende kıyaslama yaparım benimkiyle normal mmi diye

Bir yerde okumuştum bu tür programlar doğruyu pek yansıtmıyormuş.Ayrıca sıkıntı olmasın telefona yüklemek?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar eline lg kilif kanpanyasi dahilinde eline kilif ulasan varmi

zafer1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda bir arkadaş ayın 20 sinde dağıtıma başlanacağını söylemişti
bende bekliyorum (gold)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
almanya romu ile sona kadar gelıyor ama son celtıkte hata verıyor, orjinal tr rom'unu nasıl bulabiiliriz

Tr romu henuz yok ama verdiğim linkten yukardan back a basın ekrandan ita nın yanında 16 yazan italya romunu deneyin.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda bir arkadaş ayın 20 sinde dağıtıma başlanacağını söylemişti
bende bekliyorum (gold)

ben bugün sordum canlı çağrı merkezine. aynen öyle dedi.20sinden sonra kayıt olduğunuz tarihe göre dağıtılmaya başlıcakmış.ben salı kaydolup gold kılıf almıştım artık 1 haftaya gelir herhalde.

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yerde okumuştum bu tür programlar doğruyu pek yansıtmıyormuş.Ayrıca sıkıntı olmasın telefona yüklemek?

program bile değil widget yanlış gösteriyor da olabilir ama sonuçta sana ne kadar yanlış gösteriyosa bana da o kadar yanlış gösteriyor :) kıyaslama yapıcaz sonuçta
ama güvenmiyorsan yüklemeyebilirsin sıkıntı deil

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizlerinde bilgisi olduğu gibi dün akşam fabrika ayarlarına geri döndürdüğüm g3 üm az önce yine kendiliğinden kapandı,artık canımı sıkmaya başladı lütfen yardımcı olun,ne tavsiye edersiniz,bu sorunu yaşayan sadece ben miyim?..

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 bazıları yazılımsal sıkıntı var cihazın düzelir güncelleme beklemen gerek.