Öyle yapıcaz galiba.Tek pil olarak satışa çıktı mı ?
telefonu 3 veya 5 kez şarj eden harici bataryalardan alınabilir, yedek pil kadar rahat taşınabilen uygun fiyatlı pek çok çeşit var piyasada, yedek pili beklemeye gerek yok bence...
Öyle yapıcaz galiba.Tek pil olarak satışa çıktı mı ?
arkadaşlar bende bu cumartesi g3 aldım. fakat ön kamerayı kullanırken üst tarafı biraz yeşilimsi çekiyor bu normal mi
ve asphalt 8 gibi üst düzey oyunlarda 45 derece oluyor normalde de 32 derece
bu telefona bi zarar verir mi
ve çoğu oyunda ekran parlaklığını artırmaya çalışırken yüksek sıcaklık nedeniyle parlaklık artırılamıyor sonra deneyin diyor.bunlar normal mi sizde de oluyor mu
Bende Asphalt 8 oynadığımda aşırı ısınma olmuyor.Isınma açısından şikayetçi değilim telefondan.
Parlaklık konusunda ise evde %0 ile oyun oynuyorum veya internette geziniyorum.
Uygulama mı o ? Pek bir bilgim yokta.aşırı ısınma olmuyor derken battery solo ile ölçebilir misiniz 15 dk oynayınca kaç derece oluyor telefon
açılmıyor hıc bır tepkı yokŞarja taknca açılıyo mu
açılmıyor hıc bır tepkı yok
olmuyor ustad butun kombınasyonları denedım, yalnız dun flashtool ile acmamız gerektıgı ( tot ve dll dosyaları g2 ye aıt olan) noktasında bır deneme yaptım bır yere kadar geldı ama tot ve dll dosyaları uygun degıl dedı, cıhazım g3 16 gb aveadan aldım, g3 e aıt tot ve dll dosylarına ıhtıyacım var anladıgım. bu arada ılgınız ıcın tsk ederım allah razı olsun
başka bi yerde demişsiniz ki "R&D Test tool ile lg telefonlarının hepsine rom kurulabiliniyor" o sayfada kı ıslemlerı yapmam dogru olur mu? bu tot ve dll dosyalarını ındırebılecegım bır yer var mı g3 ıcın?O konuya bakarsan dosyalar f400l modeli için aman ha sakın uyumlu olmayan bisi flashlama ses açma ya basarak pc ye bağladn mı eğer yine olmazsa garanti yolu göründü malesef
başka bi yerde demişsiniz ki "R&D Test tool ile lg telefonlarının hepsine rom kurulabiliniyor" o sayfada kı ıslemlerı yapmam dogru olur mu? bu tot ve dll dosyalarını ındırebılecegım bır yer var mı g3 ıcın?
R&D tool u açman için dediğim gibi ilk önce ses açmaya basılı tutarak pc ye bağlaman ve download modu açman lazm
Telefon hard brick olmuş anladığım kadarıyla çözümü G2 için var ama G3 e olur mu bilemicem vede çok uğraştıracak bir yöntem daha kötü yapmadan garantiye verin bence
g2 için olan yontemı denedım oldu portuda gordu ama sadece tot ve dll dosyaları uyusmadıgı ıcın sorun oldu, g3 tot ve dll dosylarını bulamıyorum bı turlu, bulursam olacagını zannedıyorum. bu konuda yardımcı olabılır mısınız lutfen?
LG G3 şuanki şarj durumu ile galaxy s4 ten iyimi arkadaşlar , günlük kullanım için twitter,whatsapp,facebook vs kullanım için ?
hayırlı gecelerÖnemli değil benden bu kadar iyi geceler.
almanya romu ile sona kadar gelıyor ama son celtıkte hata verıyor, orjinal tr rom'unu nasıl bulabiilirizTek attm sanırım![]()
http://downloads.codefi.re/wolfgart/LG_G3/D855/OPEN-DEU_16GB
Buradan dll.ve zipi indir çıkar almanya romu ama telefon açılsın sonra tr romu kurarsın![]()
Uygulama mı o ? Pek bir bilgim yokta.
hayır 1 mb bile değil widget kurup ana ekrana widget olarak koymanız yeterli 15 dk oyun oynayın sonra ana ekrandaki widgete tıklayıp kaç derece olduğunu söylerseiz siz de bilgilenirsiniz bende kıyaslama yaparım benimkiyle normal mmi diye
almanya romu ile sona kadar gelıyor ama son celtıkte hata verıyor, orjinal tr rom'unu nasıl bulabiiliriz
forumda bir arkadaş ayın 20 sinde dağıtıma başlanacağını söylemişti
bende bekliyorum (gold)
Bir yerde okumuştum bu tür programlar doğruyu pek yansıtmıyormuş.Ayrıca sıkıntı olmasın telefona yüklemek?