LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonu alırken özelliklerine bakmadıysanız adamları fırçalamanın anlamı yok. Ayrıca herhangi bir telefoncu 2.5 liraya kesiyor. Lg bayisine gitmeye kalkmayın derim :)

G2'de kullandığım sim kartımı İphone 5s'e takarken maket bıçak yardımı ile tek başıma kestim, ekmek tahtasına koyup rahat rahat kestim.

Yani telefonun sim kart'ı koyduğun bir parçası var onu alıcaksınız kartı ucundan ucundan kesip benzetmeye çalışıcaksınız, arada takıp deneyeceksiniz en sonunda uyunca takıp çalıştırıcaksınız :) Ben içinde ki demirlerine kadar kesme düzeltme işlemi yaptım hiç bir sorun cıkmadı.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu alırken özelliklerine bakmadıysanız adamları fırçalamanın anlamı yok. Ayrıca herhangi bir telefoncu 2.5 liraya kesiyor. Lg bayisine gitmeye kalkmayın derim :)

Galiba ben kendime kızıyorum. :)

Neyse yarın dediğiniz gibi gider kestiririm. :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
G2'de kullandığım sim kartımı İphone 5s'e takarken maket bıçak yardımı ile tek başıma kestim, ekmek tahtasına koyup rahat rahat kestim.

Yani telefonun sim kart'ı koyduğun bir parçası var onu alıcaksınız kartı ucundan ucundan kesip benzetmeye çalışıcaksınız, arada takıp deneyeceksiniz en sonunda uyunca takıp çalıştırıcaksınız :) Ben içinde ki demirlerine kadar kesme düzeltme işlemi yaptım hiç bir sorun cıkmadı.
Konuyla alakasız ama Skype adını yaz bana konuşalım, özelden yazdım. Ulaşamadım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konuyla alakasız ama Skype adını yaz bana konuşalım, özelden yazdım. Ulaşamadım.

Hangi konuda :)

Ts gelebilirseniz buyrun gelin, pcye format atınca skype falan kalmadı şimdi tekrar kurmak istemiyorum yanında bir sürü eklenti geliyor.

Ts adresimiz:

TeamSpeak3 Adresi
104.131.224.143
Şifre
sdn

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarj konusunda oyunlar şarjı adeta sömürüyor.Ama düşük grafikli oyunlarda o kadar olmuyor.Ben gt racing 2 oynuyorum feci şekilde sömürüyor şarjı.Ama rahatsız edici değil.Bir tane de ek batarya alırsa rahatsız olanlar problem olmaz.:thumbup1:

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
şarj konusunda oyunlar şarjı adeta sömürüyor.Ama düşük grafikli oyunlarda o kadar olmuyor.Ben gt racing 2 oynuyorum feci şekilde sömürüyor şarjı.Ama rahatsız edici değil.Bir tane de ek batarya alırsa rahatsız olanlar problem olmaz.:thumbup1:

Öyle yapıcaz galiba.Tek pil olarak satışa çıktı mı ?

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar gold rengide hoş duruyor sanki daha zengin vari bir duruşu var haksızmıyım

byred74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şarj durumu nasıl ( whatsapp,facebook,twitter,instagram gibi uygulamalar için) böyle sürekli 3g açık bir durumda şarjı ne kadar süre gider . ekran parlaklığıda kısık düşünürsek .

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sim kart olayını halledip kullanmaya başladım hayırlısıyla. :) batarya %40 ile geldi şuan bana biraz hızlı gidiyor gibi geliyor ama bunda pil'in yeni olması ve benim karıştırmaktan helak olmamda etkilidir.

haftaya tam olarak yorum yapabilirim herhalde.

LoganTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
z2'nin tipi hoşuna gidiyorsa tabi ki z2 almalısın. Şahsen dikdörtgen ve kalın yapısını biçimsiz buluyorum.

Bu arada şarj konusunda konuşmam gerekirse 2 haftalık G3 kullanıcısıyım bataryanızı %100 olarak şarj etmeye özen gösterirseniz rahatlıkla yetecektir şarjı.

Bazı arkadaşlar ağır oyunlarda şarjı sömürdüğünden bahsediyor, hangi telefon sömürmüyor ki? 1.5-2 saatten fazla yüksek grafik performansı gerektiren oyun oynanmadığı sürece sorun olmayacaktır.

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güç tasarufuna aldığında çok çok iyi çalışıyor ve sarj baya iyi gidiyor.diğer telefonlarda böyle bi etki yapıyor mu emin değilim.sabah 10dan beri sürekli elimde.çok akıcı bir arayüze sahip.

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bu cumartesi g3 aldım. fakat ön kamerayı kullanırken üst tarafı biraz yeşilimsi çekiyor bu normal mi
ve asphalt 8 gibi üst düzey oyunlarda 45 derece oluyor normalde de 32 derece
bu telefona bi zarar verir mi
ve çoğu oyunda ekran parlaklığını artırmaya çalışırken yüksek sıcaklık nedeniyle parlaklık artırılamıyor sonra deneyin diyor.bunlar normal mi sizde de oluyor mu

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar G3 ü alalı tam bir hafta oldu,bu süre içerisinde tam 3 kez kendiliğinden kapandı,lg pc suite de bağlayıp güncelleyeyim diyorum usb kablosuyla bir türlü bulamıyor,lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar G3 ü alalı tam bir hafta oldu,bu süre içerisinde tam 3 kez kendiliğinden kapandı,lg pc suite de bağlayıp güncelleyeyim diyorum usb kablosuyla bir türlü bulamıyor,lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?.

Merhaba,

LG Pc Suite telefonunuzu görüyor ama güncelleyemiyorsunuz? yoksa Pc suite hiçmi görmüyor? eğer hiç görmüyorsa bilgisayarınızda ki usb girişlerinde sorun olabilir.

trainspotting

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar kapanma sorununun çözümü telefonunuzu bir kere fabrika ayarlarına döndürün yeter. Lg müşteri hizmetleride bu şekilde bilgi veriyor.

LoganTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://www.lg.com/tr/destek/pc-suite linkten G3 seçip göreceğiniz üzere, G3 için resmi PC Suite desteği henüz vermiyor LG. Telefonunuzu MTP modunda bağlarsanız dosyalarınızı atabilirsiniz. Kapanma sorunuyla karşılaşmadım. Isınma problemi ekranın yüksek çözünürlüğünden kaynaklandığını söylüyorlar. Telefonun aşırı ısınması performansı biraz düşürecek ama donanımsal bir soruna yol açmayacaktır.

1-2 ay içerisinde Pc Suite, On Screen Phone ve küçük bir performans yazılım güncellemesi gelecektir.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kapanma sorununun çözümü telefonunuzu bir kere fabrika ayarlarına döndürün yeter. Lg müşteri hizmetleride bu şekilde bilgi veriyor.

fabrika ayarlarına telefonun içerisinden yaparak döndüreceğim değil mi pc suite falan gerek var mı?..

adere77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g3 hard brick oldu, hiç bir şekilde acılmıyor ve pc görmuyor, lg g3'un tot ve dll dosyaları lazım ama nerden nasıl indirilecek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. telefonu gecen hafta avea'dan almıstım 16 gb

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
lg g3 hard brick oldu, hiç bir şekilde acılmıyor ve pc görmuyor, lg g3'un tot ve dll dosyaları lazım ama nerden nasıl indirilecek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. telefonu gecen hafta avea'dan almıstım 16 gb

Şarja taknca açılıyo mu

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kılıflardan zaten gelecek almaya gerek yok,sen diğer orjinal olan aksesuarları sergile,batarya olsun o kablosuz şarj aleti olsun,bunlarla gel :)..

lutfu1996

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende bu cumartesi g3 aldım. fakat ön kamerayı kullanırken üst tarafı biraz yeşilimsi çekiyor bu normal mi
ve asphalt 8 gibi üst düzey oyunlarda 45 derece oluyor normalde de 32 derece
bu telefona bi zarar verir mi
ve çoğu oyunda ekran parlaklığını artırmaya çalışırken yüksek sıcaklık nedeniyle parlaklık artırılamıyor sonra deneyin diyor.bunlar normal mi sizde de oluyor mu

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Isınma oluyor evet ayrıca bende da bazen parlaklık sıcaklık yüzünden artırılamıyor