Ben de bunu bekliyordum.Hayır kestirmedim, ve LG Bayiisindeki elemanda demedi.Neyse yarın gidip halledicez artık, güzel bi fırça ile.
Aman ! Fırçaya gerek yok.İnsanlık hali unutulmuştur.
Ben alırken görevliye "Kartı kesiyor musunuz?" diye sormuştum.
Ben de bunu bekliyordum.Hayır kestirmedim, ve LG Bayiisindeki elemanda demedi.Neyse yarın gidip halledicez artık, güzel bi fırça ile.
Telefonu alırken özelliklerine bakmadıysanız adamları fırçalamanın anlamı yok. Ayrıca herhangi bir telefoncu 2.5 liraya kesiyor. Lg bayisine gitmeye kalkmayın derim![]()
Telefonu alırken özelliklerine bakmadıysanız adamları fırçalamanın anlamı yok. Ayrıca herhangi bir telefoncu 2.5 liraya kesiyor. Lg bayisine gitmeye kalkmayın derim![]()
Konuyla alakasız ama Skype adını yaz bana konuşalım, özelden yazdım. Ulaşamadım.G2'de kullandığım sim kartımı İphone 5s'e takarken maket bıçak yardımı ile tek başıma kestim, ekmek tahtasına koyup rahat rahat kestim.
Yani telefonun sim kart'ı koyduğun bir parçası var onu alıcaksınız kartı ucundan ucundan kesip benzetmeye çalışıcaksınız, arada takıp deneyeceksiniz en sonunda uyunca takıp çalıştırıcaksınızBen içinde ki demirlerine kadar kesme düzeltme işlemi yaptım hiç bir sorun cıkmadı.
Konuyla alakasız ama Skype adını yaz bana konuşalım, özelden yazdım. Ulaşamadım.
şarj konusunda oyunlar şarjı adeta sömürüyor.Ama düşük grafikli oyunlarda o kadar olmuyor.Ben gt racing 2 oynuyorum feci şekilde sömürüyor şarjı.Ama rahatsız edici değil.Bir tane de ek batarya alırsa rahatsız olanlar problem olmaz.:thumbup1:
Öyle yapıcaz galiba.Tek pil olarak satışa çıktı mı ?
arkadaşlar G3 ü alalı tam bir hafta oldu,bu süre içerisinde tam 3 kez kendiliğinden kapandı,lg pc suite de bağlayıp güncelleyeyim diyorum usb kablosuyla bir türlü bulamıyor,lütfen yardımcı olun ne yapmalıyım?.
ben de öyle yaptım düzeldi kapanma sorunu...Arkadaşlar kapanma sorununun çözümü telefonunuzu bir kere fabrika ayarlarına döndürün yeter. Lg müşteri hizmetleride bu şekilde bilgi veriyor.
Arkadaşlar kapanma sorununun çözümü telefonunuzu bir kere fabrika ayarlarına döndürün yeter. Lg müşteri hizmetleride bu şekilde bilgi veriyor.
fabrika ayarlarına telefonun içerisinden yaparak döndüreceğim değil mi pc suite falan gerek var mı?..
Hayr telefondan ayarlar/genel\yedekle veya sıfırladan
lg g3 hard brick oldu, hiç bir şekilde acılmıyor ve pc görmuyor, lg g3'un tot ve dll dosyaları lazım ama nerden nasıl indirilecek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. telefonu gecen hafta avea'dan almıstım 16 gb