LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
sorunum hat ile ilgili çekim kalitesi, wifi de sıkıntı yok. telefonu elime aldığımda çekim kalitesi düşüyor ve çoğunluklada tamamen gidiyor.

Merhaba,

Bunlar yazılımsal problemler gibi gözüküyor. LG Pc Suite ile yükseltme hatalarını geri yükle yapın Orjinal rom tekrar kurulur ve büyük ihtimal sorun ortadan kalkar, eğer kalkmazsa servise verebilirsiniz.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
muO1raq.jpg

Bu da bu gunku sarj kullanimim

Bu pekte önemli değil. Gece bekletirsin, olur biter. Ekranın açık kalma süresini paylaşırsanız daha yararlı olur.

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben de yeni aldım telefonu. İlk iki gün bir sıkıntı yaşamadım ama gece telefonu şarja takıp sabah baktığımda şarj seviyesi %70 gözüküyordu yani batarya tam dolmamıştı. Telefon aşırı ısınıp 2 saatte şarjı tükendi. Tekrardan şarja taktım şarjda da ısınıyor hala. Neden kaynaklanıyor acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar ben de yeni aldım telefonu. İlk iki gün bir sıkıntı yaşamadım ama gece telefonu şarja takıp sabah baktığımda şarj seviyesi %70 gözüküyordu yani batarya tam dolmamıştı. Telefon aşırı ısınıp 2 saatte şarjı tükendi. Tekrardan şarja taktım şarjda da ısınıyor hala. Neden kaynaklanıyor acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,

Bu normal bir durum değil telefon ve faturalarınızı vs alıp, satın aldığınız yere gidip yenisi ile değişim talep edin.

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG G3 kullanan hayırlı arkadaşlar :)
sizin düşüncelerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var
alan kullanan arkadaşlar ne kadar memnun?
htc one m7 kullanıyorum,satıpta g3 e geçiş yapmam çok zararlı olucak
bu noktada düşünce ve fikirlerinize ihtiyacım var?..

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lpsln m7 nin performansı hakkında pek bir bilgim yok,ama g3 ün stabilitesi çok iyi.Kasma,donma hiçbir şey yok.Şarj konusunda belki biraz düşünmeniz gerekebilir.Çünkü ekran hem qhd hem de büyük olduğu için biraz daha fazla şarj yiyor.Ama imkanınız varsa 3gb ram olanından alın bir de ek batarya alın o zaman işinize çok yarar.Herhangi bir sorunuz olursa sorun:)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

G3 M7'e göre cok daha iyi bir telefon düşünmeden geçin.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ben kendim g2 kullanıyorum ancak g3ü vatanda kurcalama firsatim oldu telefonu beğendim menüsü kamerası geçişleri ekranı çok güzeldi tasarımını da beğendim çokta ağır değildi ancak telefon g2den de büyük bu yüzden gidip telefonu gormen lazım benim için g2 nin büyüklüğü bir telefon için max büyüklük çünkü g2 ancak cebime sığıyor o yüzden g3 bana göre değil ben alacak olsam ya g2 boyutunda yada g2den küçük alırım eğer 5.5" sorun olmaz diyorsan ben tavsiye ediyorum hoş telefon.

guray77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selamlar yeni bir üyeniz olarak bir sorum olucaktı :)

şimdi şöyle ki eskiden beri iphone kullanıyorum ve ios a çok alıştım bundan 1 buçuk yıl falan önce kadar değişiklik yapmak istedim ve ip5 imi satıp galaxy s4 aldım aldım ama 2 ay dayanabildim o rehberi açışı kamerayı açışı galeriyi açışı beni bitirdi sonra tekrar ip5s aldım ve kasım ayından beri kullanıyorum ama yine şu aralar değişiklik istiyorum ama yine aynı şeyi yaşarmıyım diye korkuyorum açıkçası :( lg g3 32 gb lık modelini düşünüyorum sizce geçmeye değer mi yoksa lg / s5 prime modellerini duydum beklemek gerekir mi ? yoksa hiç macera aramayıp ip6 yımı beklemeliyim ? teşekkürler :)

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kendim g2 kullanıyorum ancak g3ü vatanda kurcalama firsatim oldu telefonu beğendim menüsü kamerası geçişleri ekranı çok güzeldi tasarımını da beğendim çokta ağır değildi ancak telefon g2den de büyük bu yüzden gidip telefonu gormen lazım benim için g2 nin büyüklüğü bir telefon için max büyüklük çünkü g2 ancak cebime sığıyor o yüzden g3 bana göre değil ben alacak olsam ya g2 boyutunda yada g2den küçük alırım eğer 5.5" sorun olmaz diyorsan ben tavsiye ediyorum hoş telefon.

arkadaşım ilgin için tşk ederim,g2 ile g3 arasında ebat farkının sıkıntı oluşturacağına ihtimal vermiyorum,benim sizlere sorduğum htc one m7 yi pisi pisi satıpta almama değer mi?..

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar selamlar yeni bir üyeniz olarak bir sorum olucaktı :)

şimdi şöyle ki eskiden beri iphone kullanıyorum ve ios a çok alıştım bundan 1 buçuk yıl falan önce kadar değişiklik yapmak istedim ve ip5 imi satıp galaxy s4 aldım aldım ama 2 ay dayanabildim o rehberi açışı kamerayı açışı galeriyi açışı beni bitirdi sonra tekrar ip5s aldım ve kasım ayından beri kullanıyorum ama yine şu aralar değişiklik istiyorum ama yine aynı şeyi yaşarmıyım diye korkuyorum açıkçası :( lg g3 32 gb lık modelini düşünüyorum sizce geçmeye değer mi yoksa lg / s5 prime modellerini duydum beklemek gerekir mi ? yoksa hiç macera aramayıp ip6 yımı beklemeliyim ? teşekkürler :)

kardeşim kendi fikrimi sorarsan bu zamana kadar sırası ile galaxy S Plus , s3, note 2 son olarak ta i5 kullandım askere giderken i5 i satmıştım iphone un sevdiğim bi yanı fazla değer kaybetmemesi askerdeyken 5 ay idare ederim dedim ilk telefonum s plus ı kullandım döndüğüm gibi 20 gün sabrettim g3 ün gelmesini ve balıkesire geldiği gibi aldım yarın tam 1 hafta olucak alalı, g3 için şunu düşünüyorum bu zamana kadar kullandığım en memnun kaldığım telefon olduğu ,
32 gb beyaz modelini kullanıyorum hem görüntüsü kendine has tarzı hemde performansını çok sevdim şarj konusuna gelirsek eğer saatlerce browser kullanmıyosan telefondan gayet yeticektir 1 saat civarı oyun 1 saat browser gerisi günlük kullanım whatsapp face massanger instagram vs ile günlük 13-18 saat arası kullanım süresi 4 saat civarı da ekran süresi aldım en yüksek aldığım ekran süresi 4 sa 51 dk o gün hiç oyun açmamıştım , benim tek sorunum müzik dinlerken sol kullaıktan gelen cızırtı onun dışında güzel bir cihaz , i6 yı beklemeyi düşündüm ama tek yapıcakları ekranı ve pili büyütmek ekran büyüdüğü için de sisteme fazla yük binicek şarjı daha da az gidicek benim düşüncem bu o yüzden vazgeçtim g3 ü tavsiye edebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim kendi fikrimi sorarsan bu zamana kadar sırası ile galaxy S Plus , s3, note 2 son olarak ta i5 kullandım askere giderken i5 i satmıştım iphone un sevdiğim bi yanı fazla değer kaybetmemesi askerdeyken 5 ay idare ederim dedim ilk telefonum s plus ı kullandım döndüğüm gibi 20 gün sabrettim g3 ün gelmesini ve balıkesire geldiği gibi aldım yarın tam 1 hafta olucak alalı, g3 için şunu düşünüyorum bu zamana kadar kullandığım en memnun kaldığım telefon olduğu ,
32 gb beyaz modelini kullanıyorum hem görüntüsü kendine has tarzı hemde performansını çok sevdim şarj konusuna gelirsek eğer saatlerce browser kullanmıyosan telefondan gayet yeticektir 1 saat civarı oyun 1 saat browser gerisi günlük kullanım whatsapp face massanger instagram vs ile günlük 13-18 saat arası kullanım süresi 4 saat civarı da ekran süresi aldım en yüksek aldığım ekran süresi 4 sa 51 dk o gün hiç oyun açmamıştım , benim tek sorunum müzik dinlerken sol kullaıktan gelen cızırtı onun dışında güzel bir cihaz , i6 yı beklemeyi düşündüm ama tek yapıcakları ekranı ve pili büyütmek ekran büyüdüğü için de sisteme fazla yük binicek şarjı daha da az gidicek benim düşüncem bu o yüzden vazgeçtim g3 ü tavsiye edebilirim

çok teşekkür ederim yorumunuz ve bilgilendirdiğniz için yani anladıgım kadarıyla eskileriyle alakası yok telefonun zaten çok oyun oynayan birisi değilim genelde dediğiniz gibi browser whatsapp instagram twitter arası dolanıyorum o yüzden sarj ile ilgili okdugum genel anlamda kötü yorumları pek dikkate almıyorum açıkcası kullanıcıdan bu yorumu almak çok daha faydalı oldu benim için :) bnmde i6 hakkında düşüncelerim sizinki gibi yani bana çok değişiklik katmyacak gibi duruyor tabi ios8 ne getirir bilemem günlük kullanımlarda yani deidiğim uygulamar arası geçişlerde herhangi bir kasılma / donma tarzı şeyler yaşadınızmı acaba? bnm için en kritik nokta bu açıkçası beni s4 ten soğutan oydu ..birde son olarak telefonun sarj doldurma hızı nasıl acaba ? yani i5/s baya hızlı biliyorsunuz tabi baya hızlı da boşalıyor :D lg de nasıl dolum hızı ? bende sanırım bu hafta alıcam gold 32 gb bir lg g3 :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ShockWave_ e katılıyorum.Gerçekten çok güzel bir cihaz.Benim de 3. günü.Telefonu aldığımdan beri bir kere şarj ettim.Oyun da oynadım,internet,video.Pil o kadar kötü değil.Ekranın qhd olduğunu düşününce hiç de kötü değil.Arayüz sade ve çok yük bindirilmemiş.Az uygulama yüklenmiş.Bir de arkadaşlar yarın inşallah inceleme çekip koyacağım.Kutu açılışı artı inceleme.:yes:

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
arkadaşım ilgin için tşk ederim,g2 ile g3 arasında ebat farkının sıkıntı oluşturacağına ihtimal vermiyorum,benim sizlere sorduğum htc one m7 yi pisi pisi satıpta almama değer mi?..
Aşırı müzik dinliyorsan g3 seni m7den sonra ne kadar tatmin eder orası muamma benim dusunceme göre telefon seni idare ediyorsa sıkıntısı yoksa üst modele geçmeye bence gerek yok ama benim para derdim yok dersen de gecebilirsin tabi her telefonun eksisi vardır g3 m7den sonra seni müzik konusunda tatmin etmeyecektir bunu göze alabiliyorsan geçmeye değer elbette.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Download mode'a nasıl geçerim? İnternette araştırdım. Ses açma tuşuna basılı tutarak usb'yi takıyorum ama olmuyor. Telefon şarj ediliyor sadece. Youtube'daki videoyu da izledim ama olmadı :unsure:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Download mode'a nasıl geçerim? İnternette araştırdım. Ses açma tuşuna basılı tutarak usb'yi takıyorum ama olmuyor. Telefon şarj ediliyor sadece. Youtube'daki videoyu da izledim ama olmadı :unsure:

Merhaba,

Telefonu kapatın ses açma tuşuna basılı tutun, pcye bağlı olan usb kablosunun diğer ucunu telefona takın ve ekrana Download mode yazısı gelene kadar elinizi ses açma tuşundan çekmeyin. '' Bu g2 için geçerli '' eğer olmuyorsa ses kısmaya basılı tutup deneyin belki değişmiştir.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Denedim olmuyor. Adb kullanmayı da denedim (reboot download, reboot recovery) ama yine olmadı. Recovery'e geçiyor ama download mode'a geçmiyor telefon...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Denedim olmuyor. Adb kullanmayı da denedim (reboot download, reboot recovery) ama yine olmadı. Recovery'e geçiyor ama download mode'a geçmiyor telefon...

Aklıma bir şey gelmiyor, LG yi arayıp teknik uzmanlarına bağlanıp sormak lazım aslında.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşırı müzik dinliyorsan g3 seni m7den sonra ne kadar tatmin eder orası muamma benim dusunceme göre telefon seni idare ediyorsa sıkıntısı yoksa üst modele geçmeye bence gerek yok ama benim para derdim yok dersen de gecebilirsin tabi her telefonun eksisi vardır g3 m7den sonra seni müzik konusunda tatmin etmeyecektir bunu göze alabiliyorsan geçmeye değer elbette.
Bu sesle ilgili yorumunuzu G3ü deneyerek mi yaptınız?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Bu sesle ilgili yorumunuzu G3ü deneyerek mi yaptınız?
Hayır ama HTC müzik söz konusu olunca harikadır. Lgnin müzikte iddiası yok ki m7den bahsediyoruz m7 ile birlikte beats kulaklık veriyorlar birde o yüzden dedim LG iyi olsa bile onu tatmin etmeyebilir.2 cihaz aynı olsa bile beast kulaklıkla HTC one m7 önde.

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Recovery moda bir türlü geçmeyi başaramadım. Nasıl geçtiğini söyleyebilir misin?

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı etkinleştirip, telefonu kabloyla bilgisayara bağla. Sonra komut satırından adb devices yazıp, telefonun görünüp görünmediğinden emin ol. Bu esnada telefonda bilgisayarı hatırlasın mı diye uyarı çıkacak, onu evet deyip onaylayın. Tekrar komut satırına adb reboot recovery yazıp telefonu recovery'den başlatabilirsiniz.

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı etkinleştirip, telefonu kabloyla bilgisayara bağla. Sonra komut satırından adb devices yazıp, telefonun görünüp görünmediğinden emin ol. Bu esnada telefonda bilgisayarı hatırlasın mı diye uyarı çıkacak, onu evet deyip onaylayın. Tekrar komut satırına adb reboot recovery yazıp telefonu recovery'den başlatabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim, nihayet recovery menüye girebildim. :)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hayır ama HTC müzik söz konusu olunca harikadır. Lgnin müzikte iddiası yok ki m7den bahsediyoruz m7 ile birlikte beats kulaklık veriyorlar birde o yüzden dedim LG iyi olsa bile onu tatmin etmeyebilir.2 cihaz aynı olsa bile beast kulaklıkla HTC one m7 önde.
Evet kulaklık konusunda hak veriyorum. Ama G3ün hoparlör sesi hiç beklemediğim kadar yüksek ve güzel. Tanıtımda da 1w diye anlatılıyor. Anlaşılan g2deki hoparlör sesinden çok şikayet gelmiş.

tunahanxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
arkadaşlar lg g3 kvk mı tepa mı hangisi daha güvenilir garanti konusun da birde vodofone den alsam teli garantii ne olur yardımcı olabılecek olan var mı

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iyi aksamlar cümleten.. arkadaslar Waze haric örenebileceğiniz ücretsiz navigasyon uygulaması varmı kaliteli?

shabba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumların genel olarak çok iyi olması rahatlatıcı.Zaten o kadar para verip takılması vs. beklenemezdi ama sarj konusundada öyle abartıldığı kadar büyük günlük kayıplar olmadığını görüyorum.Özellikle sadece browser ve sosyal medya uygulamalarını kullanan biri için cillop gibi telefon.

Alan arkadaşlara çok övülen "kamera" özelliklerini sormak istiyorum bir de genel olarak internet bağlantı hızını.

Hee bir de akillisadelik'ten Quick Circle Window alan arkadaşlara kılıfları ulaştı mı acaba ya da kaydolurken bi ibare aldınız mı ?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shabba şarj dediğininz gibi tatmin edici.İnternet derseniz,wifi açılır açılmaz hemen bağlanıyor.Kamera özellikle selfie de elinizle komut vermek çok iyi bir özellik.Zaten kamerayla çektiğiniz fotoğraf ve videolar çok kaliteli oluyor.Quick Circle kılıf daha ulaşmadı.Cumartesi günü sipariş ettim.Bir de en son işlem bitince kılıf en kısa sürede size ulaşacaktır gibi bir ifade çıkıyor.Sanırım bugün veya yarın ulaşır.