LG G3 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bugün inceledim telefonu adamlar bunu yapsın biz halaa neyse ekranı süper geçenlerde birisi S5 e göre geri kalıyor kağıt üstünde dedi ama yan yana koydum ezdi geçti kamera şıp diye odaklanıyor çok akıcı 2 gb ram olanı inceledim bu arada 24 saat şarj da kurcalarken bile hiç ısınmadı kısaca diğer telefonlar hikaye forever G2 & G3. :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen ben de öyle düşünüyorum.Ama g2 değil de forever g3:clap:

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi bir haberim var sizlere!!!!
http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2014/06/09/lg-g3-pil-omrunde-galaxy-s5i-gecti
Hayırlı olsun g3 bataryada s5 i geçmiş
Kesinlikle alacağım bu telefonu vuhuuu:clap:

Keşke öyle olsaydı :)
O sonuçlar telefon ilk tanıtıldığı zamanlarda yayınlanmıştı daha sonra 25 haziranda phonearena , testlerde yanlışlık olduğunu ilkeli yayıncılık gereği doğru sonuçları yayınlamak zorunda olduğunu açıkladı özür dileyerek teknokulisin aldığı kaynak verileri yenilendi onlar güncellememiş hala
yeni sonuçlardan sonra g3 son 3-4 yılın çıkan en kötü amiral gemi şarj süresine sahip telefon hatta bu sevye bi cihaz için kabul edilemez derecede kötü

http://www.phonearena.com/news/The-LG-G3-trails-rival-flagships-in-our-battery-test_id56979

http://www.phonearena.com/news/Correction-new-battery-life-results-of-G3-and-S5_id57484

Ben sonuçta yine alıcam ama cebimde şarj aleti ile gezmeyi göze alarak alıcaklar ona göre düşünüp karar versin

kaç gündür o yüzden şarj şarj diyip duruyorum :)

itn performansında da nerdeyse bütün telefonlardan kötü ortalama 9 saat iken z2 s5 m8 10-11 arasında iken g3 6.40 bunları dikkate alarak karar verin derim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dün akşam 3gb lık versiyonunu test ettim ve müthiş olmus. Yeni kulaklığınıda test etme fırsatı buldum müthiş ses kalitesi ve kullanım rahatlığı var. Telofonun hapörlünü G2 S5 vve z2 ile kıyasladım hepsşnden 3 kat daha peformanlı ses olarak. ekran zaten piyasdaki en iyi. Hafiflik olarak güzel ve kasası preminyum hissi veriyor htc one gibi. s5 gibi çok haif olmuş buda çok güzel. Kamera performansı olarak Müthis odaklanmöa ve netlik var. Şimdilik bukadar. [MENTION=286592]menmoli[/MENTION]

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ben de artık bir LG G3 kullanıcısıyım

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdiden hayırlı olsun.Performans ve pil hakkında bizi aydınlatın lütfen.:helpsmilie:

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın vatandan 32 gb modelini alıcam artık :) yanlız beyazda kesin karar kılmışken bu gün gold da çok hoşuma gitti fotolardan farklı çok hoş duruyo sonra titan gride hoşuma gitti acayip kararsız kaldım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
yarın vatandan 32 gb modelini alıcam artık :) yanlız beyazda kesin karar kılmışken bu gün gold da çok hoşuma gitti fotolardan farklı çok hoş duruyo sonra titan gride hoşuma gitti acayip kararsız kaldım :)

Normalde telefonu beyaz alırım ama tüm renklerde ekran siyah olduğu için beyaz çok hoş durmuyor bence titan yada gold alın :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Titan Gri iyi bence. Ön metalmiş hissi veriyor göze. 32 GB yoksa ve 16 GB varsa alma. Alacaksan 32 GB'lık al. 16 GB'lık yerine G2 alsan bile daha mantıklı. Şimdiden hayırlı olsun.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Titan Gri iyi bence. Ön metalmiş hissi veriyor göze. 32 GB yoksa ve 16 GB varsa alma. Alacaksan 32 GB'lık al. 16 GB'lık yerine G2 alsan bile daha mantıklı. Şimdiden hayırlı olsun.

yok yok direk 3 gb olanı alıcam s5 ilk çıktığında nerdeyse alıcaktım 2 gb ram i olduğu için vazgeçtim bana göre 2 gb ram ler 1 yıl sonra büyük problem yaşıcak .
titan gri dediniz bi heveslendim şimdi bende en çok gri olanı beğenmiştim zaten sanırım ona da karar verdim yarın aldığım gibi ilk işim kutu açılış resimleri çekmek paylaşmak olucak sonra gün gün pil ve genel performansı yazarım almayı düşüneneler için fikir olur

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi çok iyi olur.Bizim için bol bol kurcala:thumbup1:

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Deneyimleri ve cihaz resimleri kamera fotoğraf analizleri inceleyip bizimlede paylaşın :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
G3 alıcak olanlar bekleyin 805 işlemci onaylandı gerisi aynı olucak 2 inci part harika olucak :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye ye geleceğini pek zannetmiyorum.G pro2 de öyle olmuştu.Hem gelse de az da olsa fiyat farkı olacaktır ki bence değmez öbür özellikler aynıysa:huh:

Arkadaşlar kötü haber:Haberin içeriğinde yazdığına göre sadece Güney Koreli üç operatör (SK, KT ve LG U +) tarafından satışa sunulacak.Detaylar burada http://www.andronova.net/2014/06/25/snapdragon-805-islemcili-lg-g3-yetkililerce-onaylandi/

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Türkiye ye geleceğini pek zannetmiyorum.G pro2 de öyle olmuştu.Hem gelse de az da olsa fiyat farkı olacaktır ki bence değmez öbür özellikler aynıysa:huh:

Arkadaşlar kötü haber:Haberin içeriğinde yazdığına göre sadece Güney Koreli üç operatör (SK, KT ve LG U +) tarafından satışa sunulacak.Detaylar burada http://www.andronova.net/2014/06/25/snapdragon-805-islemcili-lg-g3-yetkililerce-onaylandi/

G2 yi satp koreden g3 mü getritsem :)

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mantıklı olabilir ama vergilerle falan neredeyse aynı fiyata denk geliyor.Bir de snapdragon 805 istiyorsan daha beklemen gerek çünkü daha üretime geçilmedi.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence size saçma gelebilir ama G3 ü 2 farklı model yaptı 2gb ve 3gb ram olarak ayırdı bunun yanında bir şekilde daha ayırabilirdi mesela Full HD ekran + 2gb ram = 16 gb lık model , Quad HD ekran + 3gb ram = 32gb model böylece fiyat politikası da iyi olurdu hemde 16 gb lık model daha fazla performans verebilirdi şimdiki 16 gb modele göre bilmiyorum belki saçma yazdım ama fikrim bu yönde :)

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Canakkale de G3 yok, yarın gelecek diyorlar bakalım.

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wi-fi ile bağlıyken play store da uygulamaların resmini göstermiyor :huh: acaba g3 e özel mi :) var mı böyle bir şeyle karşılaşan

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğiniz olay g2 de kitkat güncellendikten sonra oluyormuş.Forumlarda duymuştum.Bir de ttnet olanlarda oluyormuş.Yazılımsal bir sorun olabilir diye düşünüyorum.Alan arkadaşlar artık paylaşsanız deneyimlerinizi:cursing:

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Arkadaşlar hakkaten soruyorum sizce gerek var mı G2 yi verip G3 almaya? Kameranın hakkını yemeyelim, gerçekten güzel G3 te. Fakat daha G2 yi zorlayıcı hiçbir oyun, uygulama yokken Snapdragon 801 e geçmek ne kadar mantıklı? 3 gb ram gerektirecek bir şey var mı? Bence yok. Sonuçta oyun oynarken yine ram temizlemesi yaparak giriyoruz oyuna. G2 nin tek ezme kaldığı nokta Kamera bence, sizler ne diyorsunuz?

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence pilde ilk çıktığı zamanlardaki gibi bir ısınma varsa değiştirin.Ama herhangi bir ısınma veya kasma yaşamıyorsanız değiştirmeyin derim ben.Ben mesela g2 alacaktım ama microsd olmadığı için,arka kapak çıkmadığı için ve ekranı küçük olduğu için g3 alacağım.Kamerayı çok düşünmeyin.Sonuçta hiçbir telefon bir profesyonel makine değil zaten:biggrin:

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google play hatasını diyorsanız,lg g2 de de kitkattan sonra oluyor(ttnet olanlarda)yazılımsal arkadaşlar.Memnun değilseniz lg türkiye ye haber verin.Ufak bir güncellemeyle halledilir.Bunun için dns değiştirmeyin lütfen:huh:
Artık deneyimlerinizi paylaşın:cursing: