LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ben de gidip inceledim ama hani g2 deki gibi kronik sorunlar ilk seride çok olur mu ?
Biz nereden bilelimki,lg fabrikasinda calismiyoruz sonucta,sansiniza kalmis,ayrica ilk serilerde sorunlar olabilir ama hepsinde olucak diye bir şey yok. G2 ilk seri alipta hepsinden saglam olanlar da var,her okuduğunuz bilgiye hemen atlamayın,yine de ilk serilerin gecmesini beklemek iyidir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben de gidip inceledim ama hani g2 deki gibi kronik sorunlar ilk seride çok olur mu ?

Sadece LG'ye özel değil tüm markalar için geçerli bir sorundur bu, ilk serilerin çoğu hatalı olabiliyor kronik sorunlar olabiliyor, 3cü ve 4cü partilerde bu sorunlar ya olmuyor yada hiç denilecek kadar azaltılıyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Pro26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallahi ben de öyle düşünüyorum ama qhd ekran biraz düşündürüyor.Ön inceleme yapanlar adreno 330 un az gelebileceğini düşünüyorlar.Ama bence çok iyi bi oyun deneyimi sunar,kuşkusuz:thumbup1:

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Bugün elime alıp inceleme imkanım oldu beğendim selfie kamerası kaliteli tasarımı ggüzel galiba yarın alacağım

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu gün teknosada inceledim uzun bir süre beklediğimden çok daha iyi çıktı :) ekranı harika parlıklık otomatik teyken bile çok iyidi %100 e aldım note 2 ile kıyasladım daha parlaktı o konuda şüpem kalmadı artık dışarı çıkardım güneş altında da daha iyiydi, performansa gelince şaşırtıcı derecede hızlı ve incelediğim model 2 gb ramli olanı uygulama giriş çıkışları arayüz geçişleri çok iyi izlediğim videolarda mutlaka takılma kasma vardı elimdeyken 10-15 dk inceledim raslamadım takılmaya , kasa sı zaten çok şık malzeme kaliteside çok sağlam bi his veriyo polikarbon olmasna ramen premium bi his, bir çok konuda artık tatmin oldum bu zamana kadar üretilen en güzel android chiaz diyebilirim görüntüsü için tek problem şarj gibi duruyo onuda kullananlar 1 günü çıkarıyo diyolar bi forumda biri 2. gün için ss koymuş 6sa 10 dk ekran 20 saat şarj g,tmiş 20 dk konuşma full wifi vardı bu hali bile oldukça iyi birde 1 hafta içinde batarya tam performansa ulaşınca süreler uzucaktır ben artık kararımı verdim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Vallahi ben de öyle düşünüyorum ama qhd ekran biraz düşündürüyor.Ön inceleme yapanlar adreno 330 un az gelebileceğini düşünüyorlar.Ama bence çok iyi bi oyun deneyimi sunar,kuşkusuz:thumbup1:

http://www.youtube.com/watch?v=WDwI90MAcm4

http://www.youtube.com/watch?v=YZSEAeXxjFM

http://www.youtube.com/watch?v=g2KlIgDXW3o

oyunlarda gayet iyi duruyo :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bu gün teknosada inceledim uzun bir süre beklediğimden çok daha iyi çıktı :) ekranı harika parlıklık otomatik teyken bile çok iyidi %100 e aldım note 2 ile kıyasladım daha parlaktı o konuda şüpem kalmadı artık dışarı çıkardım güneş altında da daha iyiydi, performansa gelince şaşırtıcı derecede hızlı ve incelediğim model 2 gb ramli olanı uygulama giriş çıkışları arayüz geçişleri çok iyi izlediğim videolarda mutlaka takılma kasma vardı elimdeyken 10-15 dk inceledim raslamadım takılmaya , kasa sı zaten çok şık malzeme kaliteside çok sağlam bi his veriyo polikarbon olmasna ramen premium bi his, bir çok konuda artık tatmin oldum bu zamana kadar üretilen en güzel android chiaz diyebilirim görüntüsü için tek problem şarj gibi duruyo onuda kullananlar 1 günü çıkarıyo diyolar bi forumda biri 2. gün için ss koymuş 6sa 10 dk ekran 20 saat şarj g,tmiş 20 dk konuşma full wifi vardı bu hali bile oldukça iyi birde 1 hafta içinde batarya tam performansa ulaşınca süreler uzucaktır ben artık kararımı verdim :)

hayirli olsun,yalniz 3gb ramli modeli almanizi tavsiye ederim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Merhaba,

Bildiğiniz gibi 3GB Ramlı modelleri sadece 32GB modellerde oluyor ve 16GB almamanızı öneriyorum '' bütçenizi arttırmanızda sıkıntınız yoksa ''

videoyu çeken arkadaşı tebrik ediyorum, 4K videoyu bizler için upload etmesi bile çok büyük birşey :) her ne kadar internetimiz 4K videoyu donmadan izleticek durumda olmasada dolmasını bekleyecez anlaşılan.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

Bildiğiniz gibi 3GB Ramlı modelleri sadece 32GB modellerde oluyor ve 16GB almamanızı öneriyorum '' bütçenizi arttırmanızda sıkıntınız yoksa ''

videoyu çeken arkadaşı tebrik ediyorum, 4K videoyu bizler için upload etmesi bile çok büyük birşey :) her ne kadar internetimiz 4K videoyu donmadan izleticek durumda olmasada dolmasını bekleyecez anlaşılan.

32 gb beyaz sabırsızlıkla beklediğim :) 3 gb ram ilerisi için farkedicek o yüzden en mantıklısı 3 gb ramli versiyonu almak :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kim ne derse desin G3 piyasanın birincisi. ilk parti bile sorunsuz sanırım.

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

aynı fikirdeyim şu an snapdragonun en iyi işlemcisini kullanan 2 telefondan biri 3 gb ram QHD tek ekran bütün telefonlardan farklı bir arayüz oldukça hızlı görütüsü zaten herkesin en beyendiği yeri sonuç olarak en iyisi :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=404927]ShockWave_[/MENTION] En iyisi çok iddalı oldu :) böyle 1 saatlik diğer telefonlarla beraber inceleme videosu çekilse '' Türkçe '' o zaman anlayabiliriz, + ve -lerini dürüstçe söyleyen 1 belki 1.5 saat uzunluğunda bir video görebilirsek çok iyi olucak :)

Edit: Beğendim* :D

ShockWave_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ShockWave_ En iyisi çok iddalı oldu :) böyle 1 saatlik diğer telefonlarla beraber inceleme videosu çekilse '' Türkçe '' o zaman anlayabiliriz, + ve -lerini dürüstçe söyleyen 1 belki 1.5 saat uzunluğunda bir video görebilirsek çok iyi olucak :)

Edit: Beğendim* :D

http://www.youtube.com/watch?v=gwaw39Cm104

burda z2 , g3, s5 i karşılaştırmış one m8 yok bi tek görüntü olarak g3 bariz çok iyi :)

bi şarj konusunda biraz geri diğer konularda oldukça idda lı diyerek düzeltiyorum ozaman :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9

Katılmıyorum şahsen. Piyasanın birincisi bence Apple.

iPhone 5s 2013'ün son çeyreğinde çıkmasına rağmen, şu son zamanlarda çıkan amiral gemilerine kök söktürüyor. 2014'ün en iyi amiral gemileri anketinde olması bile yeter. 64 bit desteğine Android daha yeni kavuşuyor üstelik. :D

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar 3 gb si nasıldır bilemem bu kadar erken bu telefonu bulduğum için aldım. aldığım yerde 3gb olanı yoktu bende bekleyemedim açıkçası. telefonun ekranı kapalıyken en çok şarjı giden telefon diyebilirim :) ama 3g yi açtığımda işin rengi değişiyor sanırım biraz hızlı azalmaya başlıyor. benim öyle 3 saatlik netle işim olmadığı için bakmadım ne kadar olduğuna. ama çok hızlı iniyor malesef umarım düzelir. oyun oynamadığım için performans ve ısınma için bir şey diyemeyeceğim. ama diğer kullandığım telefonlar gibi belki biraz daha az geldi bana. ama telefonda hafif kasılmalar oluyor. yazılımın biraz elden geçirilmesi gerekiyor sanırım. ama samsung taki gibi berbat değil :) htc ye göre kötü. ama çok hoş bir ara yüzü var. bu arada ekranı %20 de otomatik kullanıyorum ve çok güzel bir ekranı var. batarya kullanım 66saat 30 dakika yazıyor. 3 gündür şarja koymadım. ama tekrar söyleyeyim telefonla doğru dürüst uğraşmadım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar 3 gb si nasıldır bilemem bu kadar erken bu telefonu bulduğum için aldım. aldığım yerde 3gb olanı yoktu bende bekleyemedim açıkçası. telefonun ekranı kapalıyken en çok şarjı giden telefon diyebilirim :) ama 3g yi açtığımda işin rengi değişiyor sanırım biraz hızlı azalmaya başlıyor. benim öyle 3 saatlik netle işim olmadığı için bakmadım ne kadar olduğuna. ama çok hızlı iniyor malesef umarım düzelir. oyun oynamadığım için performans ve ısınma için bir şey diyemeyeceğim. ama diğer kullandığım telefonlar gibi belki biraz daha az geldi bana. ama telefonda hafif kasılmalar oluyor. yazılımın biraz elden geçirilmesi gerekiyor sanırım. ama samsung taki gibi berbat değil :) htc ye göre kötü. ama çok hoş bir ara yüzü var. bu arada ekranı %20 de otomatik kullanıyorum ve çok güzel bir ekranı var. batarya kullanım 66saat 30 dakika yazıyor. 3 gündür şarja koymadım. ama tekrar söyleyeyim telefonla doğru dürüst uğraşmadım.

Söyledikleriniz ne kadar doğuru bilemiyorum ama G2 ile ara yüzde kasılmalar yaşıyorum, G3'ün 2gblik ramlı modelindede aynısı olucağını düşünüyordum eğer dediğiniz doğuru ise düşüncem maalesef doğuru çıktı. 3GB Ramlı modelini alsanız bu tarz sorunlarla karşılaşmayacaktınız belkide. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. İlk part ürünler olduğu için sorunları olabiliyor bunuda belirtmekte fayda var, güncellemeler ile '' lg bu konuda biraz sabıkalı olsada '' düzeltilicek birşey olduğuna inanıyorum.

golgeoyunlari

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Söyledikleriniz ne kadar doğuru bilemiyorum ama G2 ile ara yüzde kasılmalar yaşıyorum, G3'ün 2gblik ramlı modelindede aynısı olucağını düşünüyordum eğer dediğiniz doğuru ise düşüncem maalesef doğuru çıktı. 3GB Ramlı modelini alsanız bu tarz sorunlarla karşılaşmayacaktınız belkide. Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. İlk part ürünler olduğu için sorunları olabiliyor bunuda belirtmekte fayda var, güncellemeler ile '' lg bu konuda biraz sabıkalı olsada '' düzeltilicek birşey olduğuna inanıyorum.

söylediklerimin ne kadarı doğru derken ne kadarına inanmadınız acaba. telefonu aldım ve bilgi amaçlı gördüklerimi söylüyorum. yanlış anladıysam sizi düzeltiniz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
söylediklerimin ne kadarı doğru derken ne kadarına inanmadınız acaba. telefonu aldım ve bilgi amaçlı gördüklerimi söylüyorum. yanlış anladıysam sizi düzeltiniz.

Yeni çıkan telefonlar hakkında şu anlık '' iyi kötü, olumlu olumsuz '' tüm yorumlara tarafsızca inanıyorum, tamamen inanmak yerine kısmen inanarak destekliyorum :) Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmayın :turned:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Katılmıyorum şahsen. Piyasanın birincisi bence Apple.

iPhone 5s 2013'ün son çeyreğinde çıkmasına rağmen, şu son zamanlarda çıkan amiral gemilerine kök söktürüyor. 2014'ün en iyi amiral gemileri anketinde olması bile yeter. 64 bit desteğine Android daha yeni kavuşuyor üstelik. :D
Bana Apple deme hiç. Çünkü gram sevmem ios'u. :D Ben iphone'u 3Gs'te bıraktım. ve zamanının en iyi cihazıydı. yani kastığı zamanlarda değil çıktığında almıştım. Artık ios benden uzak sana yakın olsun. :P

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Bana Apple deme hiç. Çünkü gram sevmem ios'u. :D Ben iphone'u 3Gs'te bıraktım. ve zamanının en iyi cihazıydı. yani kastığı zamanlarda değil çıktığında almıştım. Artık ios benden uzak sana yakın olsun. :P

Öyle deme :D ip 5s eline alıp kullandınmı hiç Tuna abi? 3gs ile 5s arasında bir ömür varda :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyle deme :D ip 5s eline alıp kullandınmı hiç Tuna abi? 3gs ile 5s arasında bir ömür varda :P
hepsini kullandım. etrafımda hepsinden var. 4, 4s, 5, 5s hepsi elimin altında sayılır. :) bir sıkıntı veya bir işlem olduğunda da zaten bana getiriyorlar. ben 3gs kullandığımda şuan 5s neyse o zaman da 3gs oydu. :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
E bide su android l cikti mukemmel olmus bayagida bi hizli android ozellik uzerine ozellik ekliyor. En cok neye uzuluyorum biliyormusunuz ioscular hic bi zaman bu ozelligi kullanamicak.
u4ape6e9.jpg