LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
LG 'den önce özellikleri açıklayım :
Alüminyum kasa
Sd 805 İşlemci
16 mp Ois+ - 4K video , 2.1 ön kamera
Herkesin bildiği 2K ekran
3200 mah batarya
5.5 inç ekran- 4K video oynatma
Şimdilik bu kadar yanılıyormuyum 5 gün sonra göreceğiz. :)
4K video çekmeyi falan geç de 805 ve 3200 mAh la gelirse rakipler için büyük sıkıntı olur :D

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
4K video çekmeyi falan geç de 805 ve 3200 mAh la gelirse rakipler için büyük sıkıntı olur :D

O istediğin özellikler için daha erken 😃 kore de tanıtımı yapıldı. Özellikler.
y7e2e5av.jpg

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hayırlısı be gülüm der susarım 5 gün sonra inşallah

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
S5'in yanına ekleyin,hayal kırıklığı vol 2.

Spy.94

Asistan
Reaksiyon puanı
2
O istediğin özellikler için daha erken  kore de tanıtımı yapıldı. Özellikler.
y7e2e5av.jpg
Biliyorum yahu Kore'de açıklandığını. Arkadaş epey iddialı, Kore'yle Avrupa'da G2 versiyonları farklıydı mesela, ufak bi umut var hala bende :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum yahu Kore'de açıklandığını. Arkadaş epey iddialı, Kore'yle Avrupa'da G2 versiyonları farklıydı mesela, ufak bi umut var hala bende :D
LG D802 G2 ile LG F320L G2 arasında batarya vb. farklar vardı o yüzden ben hala G3 ün şuan açıklanan özelliklerden iyi geleceğine inanıyorum zaten resimde LG F400L G3 yazıyor yani D855 G3 müydü neydi tam bilmiyorum onun özelliklerini beklemek lazım :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
LG D802 G2 ile LG F320L G2 arasında batarya vb. farklar vardı o yüzden ben hala G3 ün şuan açıklanan özelliklerden iyi geleceğine inanıyorum zaten resimde LG F400L G3 yazıyor yani D855 G3 müydü neydi tam bilmiyorum onun özelliklerini beklemek lazım :)

Batarya farklı bile olsa işlemcinin değişeceğini kesinlikle düşünmüyorum adamlar kendi ülkesine düşük işlemci verecej değil ya.Benim tahminlerim:
13 MP kamera
Snapdragon 801 AC
3000 mah batarya
Hafıza kartı desteği var ama kasa yekpare yani pil çıkmıyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Batarya farklı bile olsa işlemcinin değişeceğini kesinlikle düşünmüyorum adamlar kendi ülkesine düşük işlemci verecej değil ya.Benim tahminlerim:
13 MP kamera
Snapdragon 801 AC
3000 mah batarya
Hafıza kartı desteği var ama kasa yekpare yani pil çıkmıyor.
Benimkisi ''Umut fakirin ekmeğidir'' misali hala umutluyum ama sende haklısın :)

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Evleaks doğruladı Lg Android silver adlı ve Qualcomm 8 çekirdek 810 64 bit telefona koyup 4000 mah G4 görebiliriz Nexus seriside G3 Pro olabilir G4 beklemek gerek 2015 yılı yeni telefonlar piyasada olur.
Adrano 420 yada 450 grafik birimi ile gelicek Mtk 8 çekirdek nedir dedin dalga geçtin şimdi sen üret Qualcomm

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ohoo :D piyasanın b.ku çıktı valla :D yok Z3 Bekle G4 Bekle İ6 Bekle :D beklemeyin bosuna kardeşim bu saydıklarım cıktıktan sonra Z4 Bekle G5 bekle i7 bekle diyen bir sistemin içindeyiz alın iPhone 5 -5S 2-3 yıl kullanın :D G3 alın onuda 1 yıl kullanın yani :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G3 çok iyi olsada almayacam çok severek aldığım G2 'den bir çırpıda vazgeçemem 2 sene kullanmaya karar verdim kardeşime G3 alacaz ama bakalım. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
G3 özelliklerini G2 ye verirler mi acaba,en azından arayüzü verseler iyi olur ama LG bu vermez büyük ihtimal:)

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bence g3 arayüzü gelir g2,
Sony xperia zyi dün 4.4.2 ye güncelledim tamamen z2 arayüzü temalar vs htc one da sense 6 geldi lg ninde vermesi lazım yeni optimus arayüzünü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bence g3 arayüzü gelir g2,
Sony xperia zyi dün 4.4.2 ye güncelledim tamamen z2 arayüzü temalar vs htc one da sense 6 geldi lg ninde vermesi lazım yeni optimus arayüzünü

Hemen hemen her marka eski telefonlarını yeni arayüzlere geçirdi. Samsung ve LG bu konuda daha yeniler. Onlar da buna ayak uyduracaktır.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hemen hemen her marka eski telefonlarını yeni arayüzlere geçirdi. Samsung ve LG bu konuda daha yeniler. Onlar da buna ayak uyduracaktır.

Bende öyle düşünüyorum geçenlerde bi forumda okudum lg g3 ün bildirim çubuğunu yayınlamışlar elemanın biride biz zaten bunu kullanıyoruz yazmış bide ekran görüntüsü paylaşmış yorumlara baktım ama birdaha cevap atmamış

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kim ne derse desin 801 2,5 ghz hızında çalısıyor
805 ise 2,7 bu 2 ghzlık saat hızı gözle görülür derecede fark yaratacağına inanmıyorum
fakat işin öbür boyutu beni enterese eden kısmı nedir o derseniz
gpu tarafı daha şatafatlı
801 de Adreno 330 iken
805 ile işler bambaşka bir boyuta taşınıyor Adreno 420
benim için bu gpu konsol tadında oyunlar oynatabilir ve haz sağlayabilir
801 21 MP destekler iken
805 55 MP çıkıyor
beni ılgılayan ve g3 almamam konusunda mantıklı kılan sebebler arasında ..
g4 gelene kadar g2 nin temiz bir 2.eli alınıp kullanılabilir görüşündeyim..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu konuda çok boş mesaj yazan insan gördüm tutamayıp cevap vereceğim kendilerine
madem 805 gereksiz madem senin görüşünle 800 de tüm işlemlerine yetip artıyor
bu denli üst düzey telefon neden kullanıyorsun ?
giriş ve orta seviye cihazlara yönelebilirsin
şuan halen daha s4 pro kullanılan cihazlarda gayet stabil ve sağlıklı çalısıyor neden bunlara yönelmedin ?
teknoloji üretiliyorsa insanlarımız kullansın faydalansın diye
buda demek değildir ki her çıkan telefonu gidip alalım tüketim çılğınlığı yaratalım
bizim için g2 nasıl fps ürünü oldu ise g3 de aynı şekilde beklendi fakat işin boyutu değişince bende her g2 kullanıcı gibi geri adım attım
bana biraz samsung vari geldi lg nin attığı adımlar
azıcık alla pulla gönder gitsin
biz onları yemleyelim misali ile ...

lg'yi G2 de taktir ettim
çünkü alınan androidli cihazlarımıza costum romlar ve root işlemleri gerçekleştiriyorduk stock kullananımız yok denecek kadar azdı .
LG bunu gördü gözlemledi ve kişisellestirilebilir bir cihaz sundu piyasa hemde bu cihazda biz root edip rom yükleyip ulaştıklarımıza stock halinde sundu bize.
bunu yapan başka firma bilmiyorum gözlemleyen var ise paylaşsın .
ama g3 durumu benim için hüsran
keşke biraz daha bekleyip 805 in hacimli üretimiyle piyasaya sunsaydı bu cihazı .

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
805 ise 2,7 bu 2 ghzlık saat hızı gözle görülür derecede fark yaratacağına inanmıyorum
801 de Adreno 330 iken
801 21 MP destekler iken
805 55 MP çıkıyor

bu konuda çok boş mesaj yazan insan gördüm tutamayıp cevap vereceğim kendilerine
şuan halen daha s4 pro kullanılan cihazlarda gayet stabil ve sağlıklı çalısıyor neden bunlara yönelmedin ?
buda demek değildir ki her çıkan telefonu gidip alalım tüketim çılğınlığı yaratalım
bizim için g2 nasıl fps ürünü oldu ise g3 de aynı şekilde beklendi fakat işin boyutu değişince bende her g2 kullanıcı gibi geri adım attım

lg'yi G2 de taktir ettim
çünkü alınan androidli cihazlarımıza costum romlar ve root işlemleri gerçekleştiriyorduk stock kullananımız yok denecek kadar azdı .
LG bunu gördü gözlemledi ve kişisellestirilebilir bir cihaz sundu piyasa hemde bu cihazda biz root edip rom yükleyip ulaştıklarımıza stock halinde sundu bize.
bunu yapan başka firma bilmiyorum gözlemleyen var ise paylaşsın .
ama g3 durumu benim için hüsran
keşke biraz daha bekleyip 805 in hacimli üretimiyle piyasaya sunsaydı bu cihazı .

Telefon alıcaksanız ve bütçeniz piyasadaki tüm telefonlara yetiyorsa G3 almak mantıklı. Eğer G2 varsa satıp g3 e geçmek aptallık olur. Kısaca benim G3 için yorumum budur :) bu arada G2 fps ürünüdür demişsiniz ya FP* olmasın o :D

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
801 de Adreno 330 iken
801 21 MP destekler iken
805 55 MP çıkıyor

Ben G2 ile yakaladığı çıkışı G3 ile sürdüreceğini düşünüyorum LG 'nin fakat şuan G2 'den G3'e geçecek neden görmüyorum herkes için olmasa bile benim için büyük hayal kırıklığı oldu ama G2 kullanmasaydım alacağım telefon G3 olurdu, hayal kırıklığı dememin nedeni G2 ye göre kıyaslamam yoksa çok sağlam cihaz. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben G2 ile yakaladığı çıkışı G3 ile sürdüreceğini düşünüyorum LG 'nin fakat şuan G2 'den G3'e geçecek neden görmüyorum herkes için olmasa bile benim için büyük hayal kırıklığı oldu ama G2 kullanmasaydım alacağım telefon G3 olurdu, hayal kırıklığı dememin nedeni G2 ye göre kıyaslamam yoksa çok sağlam cihaz. :)

G2 de yapabildiğim herşeyi G3 te'de yapabilirim. G3 te günlük kullanımda yapabileceğim herşeyi G2'de de sorunsuz bir şekilde yapabilirim. Aaa g3ün şöyle böyle bir özelliği var mutlaka g2 yi satıp g3 e geçmem lazım diyebileceğim bir özelliğine rastlamadım maalesef.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G2 de yapabildiğim herşeyi G3 te'de yapabilirim. G3 te günlük kullanımda yapabileceğim herşeyi G2'de de sorunsuz bir şekilde yapabilirim. Aaa g3ün şöyle böyle bir özelliği var mutlaka g2 yi satıp g3 e geçmem lazım diyebileceğim bir özelliğine rastlamadım maalesef.

Haklısın aynı düşüncedeyim birde LG ön yargılarımızı yıkarak G3 e gelen özellikleri ve yeni arayüzü G2 ye verse tadından yenmez süper olur. :)