LG G3 Kullanıcıları Kulübü

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Duyduğuma göre 801 işlemci daha az pil yemiyor muş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
anlamadıgım neden bu kadar yırtınman ben zaten G3 düşünmesem kötülesem G2 içinde aynı yapardım ben sadece LG için demiyorum sen beyninden sadece LG için alıyorsun ? Sen ve +1cilerin bence cok benimsemişsiniz LG'yi bu yuzden obkeltif bakmıyorsunuz siz bildiklernizle biz bildiklermizle ama asla ne G2 nede G3 kötülemiyor kimse fikir beyan ediyor fikirle kötüleme arasındaki sınır çözmelisin.

aksine bir LG sevenim evdeki telefondan tvye kadar G2 ilk alanlardandım G3'üde öyle olucak gibi bu kadar kötülesem neden alayım ?
sadece beklemek gerektiğini söylüyorum

Konu LG G3 olunca bu çok normal değil mi arkadaşım? Benim yırtındığım falan yok, yırtınan sensin. Yırtınmalarına cevap verince neden ben yırtınmış oluyorum ki? Ben sana LG düşmanısın da demedim zaten. Konuyu çarpıtmana da gerek yok. Neyse 1 hafta sonra telefon tanıtıldığında görülür her şey. Bakalım S5, M8 gibi hayal kırıklığı mı olacak yoksa adam akıllı bir şey mi çıkacak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet sdn'nin haberine göre kesinleşmiş bilgiler. G3 almaya gerek görmedim kendi açımdan. Neden mi?
İşlemcisi artmış, G2'nin işlemcisi her işleme yetiyor.
Ram artmış, G2'nin rami her işleme yetiyor.
Hafıza kartı desteği var, 25GB hafıza fazlasıyla yetiyor (bana)
Çıkarılabilir bataryası var, G2'nin bataryası beni tam gün rahatça götürüyor.
QW kılıf özellikleri artmış, QW kılıf kullanmıyorum.
Başka bir cihaz kullansaydım kesin alırdım ama G2'den G3'e geçirecek bir artısını göremedim.

Bunlar tamamen şahsi görüşümdür. Katılmayabilirsiniz.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Evet sdn'nin haberine göre kesinleşmiş bilgiler. G3 almaya gerek görmedim kendi açımdan. Neden mi?
Başka bir cihaz kullansaydım kesin alırdım ama G2'den G3'e geçirecek bir artısını göremedim.

Haberdeki resimde Kore versiyonu olduğu görünüyor bence 5 gün daha beklemeni öneririm ama yinede G2 den G3 e geçmeye fazla gerek yok haklısın :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ram ve işlemcinin artması gereksiz değil ama bir artı sayılacak kadar artmamış demek istiyorum bu arada.
Haa belki çıktığında kafama eser yine alırım ya kendime ya da hediye olarak. Hiç belli olmaz. :P

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1

anlatmak istediğim buydu pek +sı olmayan bir cihaz olucak gibi ram vs dediğin gibi artmış ama yani beklenilen büyük özellikleri sadece 2K ekran , 16Mp kamera olabilirdi vs o yuzden G3 eksi olarak değerlendirdim

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
G2'si olanın geçmesine hiç gerek olmayan bir cihaz. Tasarım dışında bir şey katamamış G2 üzerine bence, zaten yazılımsal özellikleri G2'ye de verecektir eğer bir aptallık yapmazsa LG.

Şu anlık tercih edebilecek en iyi cihaz Xperia Z2 olmuş bulunmakta benim için.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
anlatmak istediğim buydu pek +sı olmayan bir cihaz olucak gibi ram vs dediğin gibi artmış ama yani beklenilen büyük özellikleri sadece 2K ekran , 16Mp kamera olabilirdi vs o yuzden G3 eksi olarak değerlendirdim

G2 kullanan biri olarak evet ama başka bir marka kullansaydım kesinlikle G2 yerine G3 alırdım. Biz 2K ekranı sadece çözünürlük olarak değerlendiriyoruz bakalım renk gerçekliği nasıl? Ekran parlaklığı nasıl? Bunlara da bakmak lazım. Kamerayı da 16 dediler niye 13 çıktıysa artık çok aptallık ettiler o konuda. Sadece OIS+ ve 4K çekim heralde tek artısı. Bu arada ekran daha çok batarya yer diyoruz ama işlemci ve ram'ler daha az enerji harcıyor G2'ye göre. Yani yine hemen hemen G2 ile aynı batarya performansı olacaktır.
Selfie modlarından bahsetmeye bile gerek yoktu. iPhone 5'in fotoğraf kırpma reklamı kadar saçma buldum.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2 kullanan biri olarak evet ama başka bir marka kullansaydım kesinlikle G2 yerine G3 alırdım. Biz 2K ekranı sadece çözünürlük olarak değerlendiriyoruz bakalım renk gerçekliği nasıl? Ekran parlaklığı nasıl? Bunlara da bakmak lazım. Kamerayı da 16 dediler niye 13 çıktıysa artık çok aptallık ettiler o konuda. Sadece OIS+ ve 4K çekim heralde tek artısı. Bu arada ekran daha çok batarya yer diyoruz ama işlemci ve ram'ler daha az enerji harcıyor G2'ye göre. Yani yine hemen hemen G2 ile aynı batarya performansı olacaktır.
Selfie modlarından bahsetmeye bile gerek yoktu. iPhone 5'in fotoğraf kırpma reklamı kadar saçma buldum.

G3 ve iP5S arasındaydım kararım büyük ihtimal iPhone 5S olucak

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
G2'si olanın geçmesine hiç gerek olmayan bir cihaz. Tasarım dışında bir şey katamamış G2 üzerine bence, zaten yazılımsal özellikleri G2'ye de verecektir eğer bir aptallık yapmazsa LG.

Şu anlık tercih edebilecek en iyi cihaz Xperia Z2 olmuş bulunmakta benim için.
bence de ama başka cihazdan geçmek için ideal gibi görünüyor

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
i5s alana kadar G3 alman çok daha mantıklı. G2 bile 5s'ten mantıklıdır yani. i5s almanı hiç tavsiye etmem.

ya çok kararsızım işte mesela ip5S kullanan veya 5 bakıyorum yorumlarına bende gidip incelemedimde vs o telefonda çeken birşey var nedense stabil mi diyim yoksa retina ekran vs ama tabikide kücük ekran diye bir nevi istemiyorum G3 bende istiyorum ama varya paranla arada kalmak bu sanki

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ya çok kararsızım işte mesela ip5S kullanan veya 5 bakıyorum yorumlarına bende gidip incelemedimde vs o telefonda çeken birşey var nedense stabil mi diyim yoksa retina ekran vs ama tabikide kücük ekran diye bir nevi istemiyorum G3 bende istiyorum ama varya paranla arada kalmak bu sanki
ekran çok öenmli değil. Çünkü rakiplerinin de ekranları onun kadar iyi. Zaten GS5'in ekranı şu anki en iyisi. Stabilite de tamam stabil de çok basit ve kapalı bir işletim sistemi. Bence G3 alın. 5s'i öper G3. G2 de öper geçi 5s'i. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şimdi özetle G3 "HAYAL KIRIKLIĞI " MI? :(

Her şeyin prime'ı gelecek bu gidişle. :scared:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
2K ekran çözünürlüğüne ihtiyacım yok daha fazla pil tüketimi yapıcak.
İşlemci ha 800 ha 801 aşırı bir fark yok.
Ram olarak 3 gb vericekler 1.5 telefon kullanıcak 1.2 de bize kalıcak hemen hemen aynı iş zaten g2'imde boşta 600 700 mb ramım var şu anda turşusunu kurucak halim yok ya.
Kamerası yine aynı sadece bir kaç özellik getirilmiş.
Pil desen 3000mAh ama 2 k ekran olduğu için daha cabuk biticek.
Ekran büyük olduğu için kullanımı daha zor olucak ve pil yine daha cabuk biticek.

Kısaca [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] 'in dediği gibi g2den g3 e geçmek için hiç bir sebep yok.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Tunanında dediği gibi. G2'den G3'e geçmek için bir sebep yok.

Çözünürlük artmış ekran boyutu artmış buda bataryayı daha cabuk bitireceğini gösterir.
Ha 800 sd ha 801 sd ne fark var ? gözle görülür bir fark yok kağıt üzerinde daha iyi.
3gb ram vericekler 1.5 ini telefon alıcak kullanıcıya 1.2 civarı bişi kalıcak. Benim zaten ramımdan 750 800 MB boşta bekliyor daha fazla bekletip turşumu kurucam :D

G3 yani bana göre gereksiz olmuş g2ye göre. G2 den g3e geçmek için bir sebep yok. Ama yeni telefon alıcak olsaydım yani g2 telefonum olmasaydı mutlaka g3 alırdım güzel özellikleri var fakat g2 yi satıp para verip geçmek mallık olur kısaca.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ya s4 z one sahiplerini anlarım da g2 zaten eski bir telefon değil ki. :P Daha 1 sene bile olmadı.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
çıkarılabilir batarya kesin mi diyorsunuz şimdi?

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ya s4 z one sahiplerini anlarım da g2 zaten eski bir telefon değil ki. :P Daha 1 sene bile olmadı.

S4 G2 okeyde Oneyi salla abi SD 600 kullanıyor o eski yani şu an cıkan telefonlara göre. Dediğin gibi S4 yada G2nin özelliklerine baktığımızda S5 den G3 ten pek bir farkları yok gibi.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
çıkarılabilir batarya kesin mi diyorsunuz şimdi?

Kesin değil. G2 korede çıkartılıyor burda cıkartılamıyor. Belki Türkiyeye snapdragon 805 çıkartılamaz batarya ile gelebilir.

[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Ban 2 tane aynı mesaj yaptı forum kuralları ihlal ! :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG 'den önce özellikleri açıklayım :
Alüminyum kasa
Sd 805 İşlemci
16 mp Ois+ - 4K video , 2.1 ön kamera
Herkesin bildiği 2K ekran
3200 mah batarya
5.5 inç ekran- 4K video oynatma
Şimdilik bu kadar yanılıyormuyum 5 gün sonra göreceğiz. :)

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G3 yeni amiral gemisi olabilir ama piyasanın gerisinde kalıcak hatta suandan eskidi bile ağustos - ekim gibi 805 işlemcili telefonlar üretilicek gibi yabancı forumlarda okudugum kadarıyla 805 ve 2K lar ekimde gelse G3 eskicek onlara göre diye düşünüyorum ama

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G3 yeni amiral gemisi olabilir ama piyasanın gerisinde kalıcak hatta suandan eskidi bile ağustos - ekim gibi 805 işlemcili telefonlar üretilicek gibi yabancı forumlarda okudugum kadarıyla 805 ve 2K lar ekimde gelse G3 eskicek onlara göre diye düşünüyorum ama

G3'ün 805 ile gelmeyeceğini nerden çıkardın. :)

Reaksiyon puanı
1
5 gun sonra gorcez 805 mi 801 mi ,16mp mi 13mp mi, 3000 mah mi 3200 mah mi , cikarilabilir mi cikarilamaz mi , aluminyum kasa mi metal.gorunumlu plastik mi... hepsini gorcez umarim ilk saydigim ozelliklerdir

LeoNScooT

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG 'den önce özellikleri açıklayım :
Alüminyum kasa
Sd 805 İşlemci
16 mp Ois+ - 4K video , 2.1 ön kamera
Herkesin bildiği 2K ekran
3200 mah batarya
5.5 inç ekran- 4K video oynatma
Şimdilik bu kadar yanılıyormuyum 5 gün sonra göreceğiz. :)
Böyle olursa kaymak olur

şimdi samsungcular düşünsün :)