Duyduğuma göre 801 işlemci daha az pil yemiyor muş
anlamadıgım neden bu kadar yırtınman ben zaten G3 düşünmesem kötülesem G2 içinde aynı yapardım ben sadece LG için demiyorum sen beyninden sadece LG için alıyorsun ? Sen ve +1cilerin bence cok benimsemişsiniz LG'yi bu yuzden obkeltif bakmıyorsunuz siz bildiklernizle biz bildiklermizle ama asla ne G2 nede G3 kötülemiyor kimse fikir beyan ediyor fikirle kötüleme arasındaki sınır çözmelisin.
aksine bir LG sevenim evdeki telefondan tvye kadar G2 ilk alanlardandım G3'üde öyle olucak gibi bu kadar kötülesem neden alayım ?
sadece beklemek gerektiğini söylüyorum
Haberdeki resimde Kore versiyonu olduğu görünüyor bence 5 gün daha beklemeni öneririm ama yinede G2 den G3 e geçmeye fazla gerek yok haklısınEvet sdn'nin haberine göre kesinleşmiş bilgiler. G3 almaya gerek görmedim kendi açımdan. Neden mi?
İşlemcisi artmış, G2'nin işlemcisi her işleme yetiyor.
Ram artmış, G2'nin rami her işleme yetiyor.
Hafıza kartı desteği var, 25GB hafıza fazlasıyla yetiyor (bana)
Çıkarılabilir bataryası var, G2'nin bataryası beni tam gün rahatça götürüyor.
QW kılıf özellikleri artmış, QW kılıf kullanmıyorum.
Başka bir cihaz kullansaydım kesin alırdım ama G2'den G3'e geçirecek bir artısını göremedim.
Bunlar tamamen şahsi görüşümdür. Katılmayabilirsiniz.
Evet sdn'nin haberine göre kesinleşmiş bilgiler. G3 almaya gerek görmedim kendi açımdan. Neden mi?
İşlemcisi artmış, G2'nin işlemcisi her işleme yetiyor.
Ram artmış, G2'nin rami her işleme yetiyor.
Hafıza kartı desteği var, 25GB hafıza fazlasıyla yetiyor (bana)
Çıkarılabilir bataryası var, G2'nin bataryası beni tam gün rahatça götürüyor.
QW kılıf özellikleri artmış, QW kılıf kullanmıyorum.
Başka bir cihaz kullansaydım kesin alırdım ama G2'den G3'e geçirecek bir artısını göremedim.
Bunlar tamamen şahsi görüşümdür. Katılmayabilirsiniz.
anlatmak istediğim buydu pek +sı olmayan bir cihaz olucak gibi ram vs dediğin gibi artmış ama yani beklenilen büyük özellikleri sadece 2K ekran , 16Mp kamera olabilirdi vs o yuzden G3 eksi olarak değerlendirdim
G2 kullanan biri olarak evet ama başka bir marka kullansaydım kesinlikle G2 yerine G3 alırdım. Biz 2K ekranı sadece çözünürlük olarak değerlendiriyoruz bakalım renk gerçekliği nasıl? Ekran parlaklığı nasıl? Bunlara da bakmak lazım. Kamerayı da 16 dediler niye 13 çıktıysa artık çok aptallık ettiler o konuda. Sadece OIS+ ve 4K çekim heralde tek artısı. Bu arada ekran daha çok batarya yer diyoruz ama işlemci ve ram'ler daha az enerji harcıyor G2'ye göre. Yani yine hemen hemen G2 ile aynı batarya performansı olacaktır.
Selfie modlarından bahsetmeye bile gerek yoktu. iPhone 5'in fotoğraf kırpma reklamı kadar saçma buldum.
bence de ama başka cihazdan geçmek için ideal gibi görünüyorG2'si olanın geçmesine hiç gerek olmayan bir cihaz. Tasarım dışında bir şey katamamış G2 üzerine bence, zaten yazılımsal özellikleri G2'ye de verecektir eğer bir aptallık yapmazsa LG.
Şu anlık tercih edebilecek en iyi cihaz Xperia Z2 olmuş bulunmakta benim için.
G3 ve iP5S arasındaydım kararım büyük ihtimal iPhone 5S olucak
i5s alana kadar G3 alman çok daha mantıklı. G2 bile 5s'ten mantıklıdır yani. i5s almanı hiç tavsiye etmem.
ekran çok öenmli değil. Çünkü rakiplerinin de ekranları onun kadar iyi. Zaten GS5'in ekranı şu anki en iyisi. Stabilite de tamam stabil de çok basit ve kapalı bir işletim sistemi. Bence G3 alın. 5s'i öper G3. G2 de öper geçi 5s'i.ya çok kararsızım işte mesela ip5S kullanan veya 5 bakıyorum yorumlarına bende gidip incelemedimde vs o telefonda çeken birşey var nedense stabil mi diyim yoksa retina ekran vs ama tabikide kücük ekran diye bir nevi istemiyorum G3 bende istiyorum ama varya paranla arada kalmak bu sanki
Ya s4 z one sahiplerini anlarım da g2 zaten eski bir telefon değil ki.Daha 1 sene bile olmadı.
çıkarılabilir batarya kesin mi diyorsunuz şimdi?
çıkarılabilir batarya kesin mi diyorsunuz şimdi?
G3 yeni amiral gemisi olabilir ama piyasanın gerisinde kalıcak hatta suandan eskidi bile ağustos - ekim gibi 805 işlemcili telefonlar üretilicek gibi yabancı forumlarda okudugum kadarıyla 805 ve 2K lar ekimde gelse G3 eskicek onlara göre diye düşünüyorum ama
Evet kesin diyorlar.
G3'ün 805 ile gelmeyeceğini nerden çıkardın.![]()
Böyle olursa kaymak olurLG 'den önce özellikleri açıklayım :
Alüminyum kasa
Sd 805 İşlemci
16 mp Ois+ - 4K video , 2.1 ön kamera
Herkesin bildiği 2K ekran
3200 mah batarya
5.5 inç ekran- 4K video oynatma
Şimdilik bu kadar yanılıyormuyum 5 gün sonra göreceğiz.![]()