iyesildeniz1907
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Bahsettigim konu 6.0 dan 5.0 a donmeydi =)
Zaten sana yazmadı, yazmadım. Önceki mevzu ile ilgili yazdık.Bahsettigim konu 6.0 dan 5.0 a donmeydi =)
Bence mukemmel oranlar 2 k ekran ile 3 saar ekran suresi fevkaladeŞarj 15%' ken aldığım eran görüntüsü. Her gün nasıl kullanıyorsam o şekilde kullandım. Gerçi ekran parlaklığı hep 50% 'deydi. Youtube, Twitch, Facebook, Instagram, Twitter ve Score! Hero'da takıldım. [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION]
![]()
Kullanıma bağlı olarak değişir. Yine %15 iken 4buçuk hatta 5 saat ekran süresi aldığım olmuştu zamanında. Bir daha hiç o sürelere ulaşamadı.Bence mukemmel oranlar 2 k ekran ile 3 saar ekran suresi fevkalade![]()
Parlaklığa falan bakılınca iyi bi' süre.Şarj 15%' ken aldığım eran görüntüsü. Her gün nasıl kullanıyorsam o şekilde kullandım. Gerçi ekran parlaklığı hep 50% 'deydi. Youtube, Twitch, Facebook, Instagram, Twitter ve Score! Hero'da takıldım. [MENTION=283352]Ümitt[/MENTION]
![]()
Tık yok. Şu ana kadar kullandığım en iyi rom. Nova yı bile kullanmıyorum. Klavyede türkçe karakterler olsa swypeı bile bırakabilirim6.0 kullanan arkadaslar sizlerde de donmalar basladi mi ?
Ben kullanıyorum. Donma vb sorunlar yaşamadım. Bi' pil sıkıntısı yaşamıştım onuda tekrar KDZ yükleyerek ve format atarak çözdüm.6.0 kullanan arkadaslar sizlerde de donmalar basladi mi ?
Lg tools ile islem yapaniyorum eror veriyor nasil yapabilirim ?Ben kullanıyorum. Donma vb sorunlar yaşamadım. Bi' pil sıkıntısı yaşamıştım onuda tekrar KDZ yükleyerek ve format atarak çözdüm.
Sizde format atmayı veya tekrar CSE kurulum yapmayı deneyebilirsiniz.![]()
Sürücüleri falan kontrol ettiniz mi? Ne ile ilgili hata alıyorsunuz?Lg tools ile islem yapaniyorum eror veriyor nasil yapabilirim ?
Upgrade stopped dua to an error diye bi hata veriyor neden biliyor musunSürücüleri falan kontrol ettiniz mi? Ne ile ilgili hata alıyorsunuz?
-Sürücüleri tam kurun ve orjinal kablo kullanın.![]()
(Sürücü: http://18d5a.wpc.azureedge.net/8018D5A/tool/dn/downloader.dev?fileKey=UW00120120425 )
Maalesef bilmiyorum. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Abi Spotify sende hafıza kartına mı depolama yapmış? Bende 2.5GB yer kullandığı yazıyor ama bilgilerde hafızayı kullandığına dair bişi yok. Depolama için izin istememişti.Upgrade stopped dua to an error diye bi hata veriyor neden biliyor musun
Bende hafıza kartı yok. Zaten o 8 Gb'lik müziklerin hepsi silindi.Maalesef bilmiyorum. [MENTION=261339]Meridian[/MENTION] Abi Spotify sende hafıza kartına mı depolama yapmış? Bende 2.5GB yer kullandığı yazıyor ama bilgilerde hafızayı kullandığına dair bişi yok. Depolama için izin istememişti.
Yazık olmuş. Galiba 6.0 ile ilgili sorunları var çünkü hafıza kartına atmamış. Desteğe mail atıcam.Bende hafıza kartı yok. Zaten o 8 Gb'lik müziklerin hepsi silindi.![]()
Yazık olmuş. Galiba 6.0 ile ilgili sorunları var çünkü hafıza kartına atmamış. Desteğe mail atıcam.
(Yinede teşekkürler.)
Bu arada ben 4.4.2 ye dondum 6.0 hala test gibi geliyor suanSıfırdan kurulum yapmak istediğim için silinmesini göze aldım. [emoji14]
Yinede rica ederim.
Önceden dediğim gibi kimse beni ne 5.0'a ne de 4.4.2'ye döndürebilir.Bu arada ben 4.4.2 ye dondum 6.0 hala test gibi geliyor suan
Ekran sararmasına kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum.Ekranin sol tarafinda boyle cizgi halinde sararmalar oluştu. Servise versem acaba kullanici hatasi derler mi? Cunku hicbir sey yapmadığım halde sarardi ekran. Cam koruyucu kullandığım halde boyle oldu.
Valla servislerin neye ne diyecekleri belli değil biliyorsun. Neyse bari Allah'tan daha cerceve degisimine yollamadim telefonu. İkisini de birden cikartirim arada o vakit. Bi de sey sorcam, yedek telefon verir mi servis?Ekran sararmasına kullanıcı hatası diyeceklerini sanmıyorum.
LG yetkili servis gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ama ithalatçı firmaysa senin telefonun servisi bilemem. Zamanında kasa çatlağına kullanıcı hatası demişlerdi. Yetkili servisin fabrika hatası demesine rağmen.Valla servislerin neye ne diyecekleri belli değil biliyorsun. Neyse bari Allah'tan daha cerceve degisimine yollamadim telefonu. İkisini de birden cikartirim arada o vakit. Bi de sey sorcam, yedek telefon verir mi servis?
LG yetkili servis gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ama ithalatçı firmaysa senin telefonun servisi bilemem. Zamanında kasa çatlağına kullanıcı hatası demişlerdi. Yetkili servisin fabrika hatası demesine rağmen.Valla servislerin neye ne diyecekleri belli değil biliyorsun. Neyse bari Allah'tan daha cerceve degisimine yollamadim telefonu. İkisini de birden cikartirim arada o vakit. Bi de sey sorcam, yedek telefon verir mi servis?
LG Türkiye garantili benimki. Samsung veriyodu ama bi bakim geneLG yetkili servis gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ama ithalatçı firmaysa senin telefonun servisi bilemem. Zamanında kasa çatlağına kullanıcı hatası demişlerdi. Yetkili servisin fabrika hatası demesine rağmen.
Yedek telefon verdiklerini hiç duymadı. Araştır biraz. Ona göre talep edersin.
Hayırlı olsun da takım kötü be [emoji14]![]()
Tasarito'dan kapak aldım. Çok da güzel oldu. Hayırlayın bakalım![]()