LG G3 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru193983

SDN Okuru
Android 6.0 Custom ROM yüklemeye çalışırken işletim sistemini sildim.
Şu an sadece ROMu yukleyebilirim.
Ama ROM hata veriyor. Normal sürümü de kullanamiyorum.
Ne yapmam gerekiyor.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Android 6.0 Custom ROM yüklemeye çalışırken işletim sistemini sildim.
Şu an sadece ROMu yukleyebilirim.
Ama ROM hata veriyor. Normal sürümü de kullanamiyorum.
Ne yapmam gerekiyor.
D855 için 6.0 stock rom indirin. Kdz olarak inecek. Telefon kapalı halde ses açma tuşuna basılıyken pcye bağlayın (download modu oluyor).Lg flash tool 2014 programı ile kdz dosyasını bulup tanıtın ve romu kurun.
Normal flash seçersen hiçbir şey silinmeden yükleme yapar.
Cse flash seçersen formatlamış olarak yükleme yapar.

S

SDN Okurur

SDN Okuru
Arkadaşlar bu polonya romunu yükledim diyelim telefonun garanti durumu ne olacak ?

S

SDN Okuru19386

SDN Okuru
D855 için 6.0 stock rom indirin. Kdz olarak inecek. Telefon kapalı halde ses açma tuşuna basılıyken pcye bağlayın (download modu oluyor).Lg flash tool 2014 programı ile kdz dosyasını bulup tanıtın ve romu kurun.
Normal flash seçersen hiçbir şey silinmeden yükleme yapar.
Cse flash seçersen formatlamış olarak yükleme yapar.

Telefon Download moda girmiyor. Fastboot moda girip orada talılyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
b43c3be8dbf692e198a07bcc76bad833.jpg

Bu doze modunun çalışıp çalışmadığını nasıl anlayabiliriz?
Bide bu Android Sistemi çok tüketmiş. Çözümü var mı ki?

conquistador

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldığım günün akşamı rootlamıştım o zamandan beri custom rom'la kullanıyordum (başlarda CM12.1 sonradan RR) ama Stock 6.0 güncellemesi gerçekten olmuş çıktığı günden beri yüklü memnun kalmadığım bir iki ufak detay dışında (McAfee yüklü olması, Knock Code'un minimum 6 olması gibi) çok stabil ve kullanışlı. Zannediyorum uzun bir süre daha stock'la devam. :)

bugrabugra001

Asistan
Reaksiyon puanı
1
6.0 kullanan arkadaşlar bu fotoları silince silindi ve geri al butonları çıkıyo nereye kayıt edıyoda gerı gelecek ios gbi olmus heralde

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
XDA daki konuya bakarak root işlemini de hallettim. Telefon şimdi oldu işte. :)

_GEIZAS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@Ümitt sürekli bildirim veren bir uygulamanı seçip öyle deneyebilirsin. ben ilk başta whatsapp'ı kapattırmışım telefonu elime alınca bildirimler gelmeye başlayınca fark ettim doze'un çalışır olduğunu.

himo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba benim lg g3 telefonum var ama telefonun hem kendi kamera uygulamasında hem de diğer retrica vb. gibi kamera uygulamalarında ön kameraya geçiş göstergesi yok. Sadece bir kamera uygulamasında ön kameraya geçiş göstergesi var ona da tıklayınca "Üzgünüz telefonunuzun ön kamerası olmadığından dolayı selfie modunu kullanamazsınız." diyor. Şu an telefonunun ön kamerasını kullanamıyorum hiçbir şekilde. Format da attım ama düzelmedi garantiye göndermeden bu sorun çözülür mü acaba? Böyle bir sorun yaşayan ya da bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.:rolleyes:

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
"Android Sistemi" Bekleme modunda %77'lere çıkıyor. 5.0'da böyle bi' sorunum yoktu. Bunu benden başka yaşayan var mı? (CSE ise 6.0 yüklemiştim.) [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
"Android Sistemi" Bekleme modunda %77'lere çıkıyor. 5.0'da böyle bi' sorunum yoktu. Bunu benden başka yaşayan var mı? (CSE ise 6.0 yüklemiştim.) @Meridian

Bende şu an 7% civarında kullanım var. Sabahtan beri telefona hiç dokunmadım.
Ekran 37% ... Gayet normal gözüküyor yani. Biraz kurcala bakalım telefonu. Oyun vs. oyna. Hangi değer azalacak hangi değer artacak görelim.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bende şu an 7% civarında kullanım var. Sabahtan beri telefona hiç dokunmadım.
Ekran 37% ... Gayet normal gözüküyor yani. Biraz kurcala bakalım telefonu. Oyun vs. oyna. Hangi değer azalacak hangi değer artacak görelim.
Konum geçmişi açıkmış onu kapattım.
Kullandıkça düşüyor ama bekleme modunda olması can sıkıcı. Formatta atmak istemiyorum ama hoşuma gitmedi.
Abi sen ne kadar ekran süresi alıyorsun 6.0 ile?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Konum geçmişi açıkmış onu kapattım.
Kullandıkça düşüyor ama bekleme modunda olması can sıkıcı. Formatta atmak istemiyorum ama hoşuma gitmedi.
Abi sen ne kadar ekran süresi alıyorsun 6.0 ile?
Hiç dikkat etmedim. Bugün kullanır bakarım. Zaten şuan 100%. Söylerim ben sana süreyi.