Uzun süredir kullanmıyorum zaten.Kullanmayın, keyfinize bakın![]()

Eskiden hava atardım arkadaşlara.
Uzun süredir kullanmıyorum zaten.Kullanmayın, keyfinize bakın![]()
+1 AynenUzun süredir kullanmıyorum zaten.
Eskiden hava atardım arkadaşlara.
D855 için 6.0 stock rom indirin. Kdz olarak inecek. Telefon kapalı halde ses açma tuşuna basılıyken pcye bağlayın (download modu oluyor).Lg flash tool 2014 programı ile kdz dosyasını bulup tanıtın ve romu kurun.Android 6.0 Custom ROM yüklemeye çalışırken işletim sistemini sildim.
Şu an sadece ROMu yukleyebilirim.
Ama ROM hata veriyor. Normal sürümü de kullanamiyorum.
Ne yapmam gerekiyor.
D855 için 6.0 stock rom indirin. Kdz olarak inecek. Telefon kapalı halde ses açma tuşuna basılıyken pcye bağlayın (download modu oluyor).Lg flash tool 2014 programı ile kdz dosyasını bulup tanıtın ve romu kurun.
Normal flash seçersen hiçbir şey silinmeden yükleme yapar.
Cse flash seçersen formatlamış olarak yükleme yapar.
Kilitleme olayı gelmişArkadaşlar galeride albüm gizleme kalkmış mı? Bulamadım.![]()
Kilitleme olayı gelmiş
Dosya yok. Sadece orada "Emin misin?" diye sormuyor da o şekilde "Geri al" yazıyor.6.0 kullanan arkadaşlar bu fotoları silince silindi ve geri al butonları çıkıyo nereye kayıt edıyoda gerı gelecek ios gbi olmus heralde
Kingroot ile mi yaptınız. Bende rootlandı yazdı. Play storeden supersu yükleyince kabul etmedi. Geri sildimXDA daki konuya bakarak root işlemini de hallettim. Telefon şimdi oldu işte.![]()
Yok, biraz daha uzun. Twrp den sırayla bazı dosyaları Flashlayarak yaptım.Kingroot ile mi yaptınız. Bende rootlandı yazdı. Play storeden supersu yükleyince kabul etmedi. Geri sildim
"Android Sistemi" Bekleme modunda %77'lere çıkıyor. 5.0'da böyle bi' sorunum yoktu. Bunu benden başka yaşayan var mı? (CSE ise 6.0 yüklemiştim.) @Meridian
Konum geçmişi açıkmış onu kapattım.Bende şu an 7% civarında kullanım var. Sabahtan beri telefona hiç dokunmadım.
Ekran 37% ... Gayet normal gözüküyor yani. Biraz kurcala bakalım telefonu. Oyun vs. oyna. Hangi değer azalacak hangi değer artacak görelim.
Hiç dikkat etmedim. Bugün kullanır bakarım. Zaten şuan 100%. Söylerim ben sana süreyi.Konum geçmişi açıkmış onu kapattım.
Kullandıkça düşüyor ama bekleme modunda olması can sıkıcı. Formatta atmak istemiyorum ama hoşuma gitmedi.
Abi sen ne kadar ekran süresi alıyorsun 6.0 ile?
Bu güzelim 6.0'dan 5.0'a kimse döndüremez beni. [emoji14]Arkadaslar peki 6.0 dan donus yapabilen oldumu ? Error veriyor lg tools
Bende donmek istemiyorum ama video cekerken sd karda nasil kaydettigine bakin bide uygulama tasinmasinda sorun cikartiyor nasil donebilitizBu güzelim 6.0'dan 5.0'a kimse döndüremez beni. [emoji14]
Sd kart kullanmıyorum. Elimde sd kart olsa denerdim.Bende donmek istemiyorum ama video cekerken sd karda nasil kaydettigine bakin bide uygulama tasinmasinda sorun cikartiyor nasil donebilitiz
Evet gidiyor ama geri dönüşüm gibi bir şey yok.ama o yazı gidene kadar "geri al" butonuna basmazsan foto gidiyor