LG G3 klavyeye Türkçe karakter ekleme

Gecekule

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba,

Bende LG G3 telefon var klavyeye Türkçe karakterleri eklemek mümkünmü?

Yanı Türkçe karakter için ilgili harfa basılı tutup Türkçe karakter seçmek yerine klavye düzeni içine Türkçe karakter yerleştirme imkanı varmı?

Deniz karabacak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef yok. Bence telefonun önemli eksikliğinden birtanesi. Ben klavye uygulaması indirdim öyle kullanıyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Bu nedenle varsayılan gelen klavyeleri kullanmıyorum. Zaten swiftkey var bir kere alıştınmı bir daha bırakamazsın. :cool:

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Yada öneri kısmında direk çıkıyor zaten örneğin baliga gidelim yazarken baliga yazınca yukarıda balığa diye çıkıyor

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Tamam da bazen önermiyor işte, özellikle de kaydırarak yazarken.

Gecekule

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Herkese teşekkürler,

Evet Shiftkey sorunu çözüyor ama klavye değiştirirken şöyle bir mesaj verdi "banka şifreleri, kredi kart bilgileri veya diğer önemli şifreler bu klavye ile girilirse yazan kişi bunu isterse görebilir" gibi anlamına gelen uyarı verdi ve evet çok doğru bu hiç aklıma gelmemişti.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
turkish keyboard taypo
Ben eski LG telefonumda bunu kullandım. F klavye kullandığım için. Şimdi Note 4' de F klavye ve Türkçe Q var ama ben yine de bunu tercih ediyorum. Kendi klavyesinde daha kolay kullanımlı

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
(Aynı uyarıyı bu da verir. 3.parti yazılım olduğundan.)

Gecekule

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
infotr@lge.com email adresine LG hakkında şikayetleri yazabilirsiniz, ben yazdım 3.parti yazılımlarda güvenlik riski olduğu LG neden klavye düzeninde Türkçe karakterlere yer vermiyor veya kişi özelleştirmesine neden izin vermiyor gibi mesaj yazdım sizde yazın soruna el atabilirler.