LG G3, Galaxy S5, Xperia Z2, HTC One M8, Discovery Elite | Sizce hangisi daha iyi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

En iyisi hangisi?

• Samsung Galaxy S5

Kullanılan: 12 5.9%
  • Sony Xperia Z2

Kullanılan: 84 41.0%
  • HTC One M8

Kullanılan: 54 26.3%
  • General Mobile Discovery Elite

Kullanılan: 29 14.1%
  • LG G3

Kullanılan: 26 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    205

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Z2 iyi diyorum ama htc one da çok hoşuma gidiyor tasarım arayüz stabilite olarak :) Şu sanal tuşları koymayaydı iyiydi.

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hTC One iyi ama donanım olarak Xperia Z2.Samsung için hiçbir şey diyemeyeceğim.hTC'nin tasarımı yeter.Sony'nin markası yeter.Samsung ise bir hiç!!!
'

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merak ettiğim birşey var, bütün yorumları okudum ve herkes Samsung'u yerden yere vurmuş sadece tek 1 kişi Samsung alırım demiş. Anlayamadığım olay ise madem herkes Samsung'dan nefret ediyor o zaman bu milyonlarca Samsung'u kim alıyor ? Cinler mi, periler mi yoksa hayaletler mi ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Merak ettiğim birşey var, bütün yorumları okudum ve herkes Samsung'u yerden yere vurmuş sadece tek 1 kişi Samsung alırım demiş. Anlayamadığım olay ise madem herkes Samsung'dan nefret ediyor o zaman bu milyonlarca Samsung'u kim alıyor ? Cinler mi, periler mi yoksa hayaletler mi ?
Bilinçsiz kullanıcılar ve marka takıntısı bende 1-2 aya kadar s3 kullanıyordum touchwiz çökmesinden kasmasından ve sonunda ahizesi ve kamerası bozuldu garantiye verdim sıfırını verdiler :) bende sattım şimdi GMD Elite bekliyorum. Şöyle bişey var tabi rom atınca bi kendine geliyor telefon ama orjinal kullanamadıktan sonra ne anlamı var :)

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Marka takıntısı ve gösterisi seven insanlar alio. Aslında bi bakıma o satış rakamlari gosterişi seven insanların nekadar çok olduğuna en iyi kanıt.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Z2 iyi diyorum ama htc one da çok hoşuma gidiyor tasarım arayüz stabilite olarak :) Şu sanal tuşları koymayaydı iyiydi.
Aynen ya bence one da yaptığı gibi htc yazısının yanlarına iki tuş koyacaktı Htc fanı değilim ama bence m8 burada işi başarmış

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tercihim Gmd Elite
S5 zaten gereksiz
Z2 sony yilda yeterinsen fazla telefon cikariyor
M8 e laf yok ama ultrapixel olmamaliydi

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bilinçsiz kullanıcılar ve marka takıntısı bende 1-2 aya kadar s3 kullanıyordum touchwiz çökmesinden kasmasından ve sonunda ahizesi ve kamerası bozuldu garantiye verdim sıfırını verdiler :) bende sattım şimdi GMD Elite bekliyorum. Şöyle bişey var tabi rom atınca bi kendine geliyor telefon ama orjinal kullanamadıktan sonra ne anlamı var :)

Yani bu forumda tek bir tane bile marka takıntılısı ve bilinçsiz kullanıcı yok öyle mi ? Şu konuya ve buna benzer konulara yorum yapan herkes bilinçli ve objektif ?

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Yani bu forumda tek bir tane bile marka takıntılısı ve bilinçsiz kullanıcı yok öyle mi ? Şu konuya ve buna benzer konulara yorum yapan herkes bilinçli ve objektif ?
kardeşim ben nerden bilim kim bilinçli kim bilinçsiz ama samsung alanların çoğu tipine ve markaya bakarak alıyor...
Ve ayrıca ben forumda marka takıntılı bilinçsiz kullanıcı yok demedim nerden çıkarıyorsunuz bunları Nasıl fanboysun ulen:sleep:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kocaman kardes fotografındakı ablamız kım bızıde bılgılendırır mısın :)
:D Amber Heard

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
biz alınmıyor demedik ki birader satılıyor bişey demiyoruz. ama satılması çok iyi en iyi olduğu anlamına gelmez bal gibi de biliyorsun. neden satıldığını da biliyorsun.
keşke sumsang hiç girmeseydi telefon işine ya. senin neyine telefon yapmak git beyaz eşya yap...

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
kardeşim ben nerden bilim kim bilinçli kim bilinçsiz ama samsung alanların çoğu tipine ve markaya bakarak alıyor...
Ve ayrıca ben forumda marka takıntılı bilinçsiz kullanıcı yok demedim nerden çıkarıyorsunuz bunları Nasıl fanboysun ulen:sleep:

:D Amber Heard

Fanboy ? Ben mi ? :))) Bu sonuca nerden vardınız bilmiyorum ama ben sıradan bir kullanıcı değilim. Yüzbinlerce üyesi olan bikaç forum ve blog'un sahibiyim ve bu bloglarımdan birisi de Android cihazlar hakkındadır. Bütün makalerim de son derece tarafsızdır. (Yüzbinlerce üyeyi herhangi bir marka fanı ve bilinçsiz bir kişi asla bir araya getiremez.)

Forumda bilinçsiz kullanıcı yok dediniz demedim bende zaten. Konuda herkesin Samsung'u yerden yere vurduğunu görünce ve kim alıyor bu Samsunglar'ı diye sorduğumda siz de bilinçsiz kullanıcılar ve marka takıntıları diyince ben de 2. sorumu sordum size haklı olarak.

biz alınmıyor demedik ki birader satılıyor bişey demiyoruz. ama satılması çok iyi en iyi olduğu anlamına gelmez bal gibi de biliyorsun. neden satıldığını da biliyorsun.
keşke sumsang hiç girmeseydi telefon işine ya. senin neyine telefon yapmak git beyaz eşya yap...

Elbete çok satılması en iyisi olduğu anlamına gelmiyor böyle birşey söylemek istemedim katiyen. Ancak şunu söyleyebilirim, eğer bir ürün rekor satışlar elde ediyorsa en iyisi olmasa bile en iyilerden birisidir bence. Çünkü milyonlarca insanı aptal ve bilinçsiz marka fanları olarak etiketlemeniz hiç de mantıklı ve adil bir davranış olmayacaktır. Aralarında vardır mutlaka bilinçsiz ve marka fanları ama bunu genele yayıp herkesi böyle varsayamazsınız.

Ayrıca bir ürün bu kadar iğrençse ve kötüyse bu kadar satılmaması gerekir. Bu bir çelişkidir ve anormalliktir. Ben şahsım adına bu kadar acımasızca bir ürün eleştirsem kesinlikle yakınından bile geçmezdim. Samsung'un elbette kötü olduğu yanları var ve eleştirilmesi gerekiyor ancak bence eleştirilerde aşırıya kaçılıyor. Samsung rakiplerine göre malzeme kalitesi düşük ürünler üretiyor olabilir ama bence bu kadar ağır eleştiriyi haketmiyor. Samsung fanı değilim kesinlikle. Şuan Elimde Bir adet HTC one ve bir adet Galaxy S4 var ve Xperia Z2 çıktığında Z2 alacağım. Ben cihazları bütün yönleri ile inceler ve ona göre değerlendiririm.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
tamam işte satılmaması gerekir. ben kimseyi aptal yerine koymuyorum kesinlikle. mesela benim babam sony mony bilmez bi samsung bilir samsung iyidir der. bu aptallık mıdır? elbette hayır. bilinçsizlik midir ? evet bilinçsizliktir. herkesin elinde bir samsung gitsen sorsan niye samsung aldın ne halta yarar vs bişey söyleyemz. samsung mu ? hemen al. anlatmaya çalıştığım bu. insanlar da marka takıntı haline geldiği için iyi mi kötü mü iğrenç mi bakmıyor.
şahsım adına ben samsunga kötü diyorsam belli argümanlarım vardır bol keseden sallamam. niye kötü tek tek sıralarım maddeleri ki ancak böyle objektif olunabilir öyle değil mi ?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bilinçsizlik nedir ? Bilinçsizliği ne belirler ve çizgisi nerededir ?

Bence çoğu zaman insanların zevkleri ve tercihleri bilinçsizlik olarak yorumlanmakta. Örneğin : Ben bütün cihazları hem teknik, hem donanımsal hem de tasarımsal olarak incelerim ve bütün detayları ile ilgilenirim ancak yine de herkesin yerden yere vurduğu Samsung Touchwiz bence Sense ve Sony arayüzünden daha güzel. Herkes arayüzün takıldığından, rehberin geç açılmasından ve performanstan yana dert yakınıyor ancak ben araştırarak bütün bunların sebeplerini ve çözümlerini buldum ve herhangi bir takılma ya da performans sorunu yaşamıyorum. Bu durumda bilinçsiz kullanıcı ben mi oluyorum yoksa elindeki cihazın sorunlarını araştırmayanlar ve çözümleri bulamayanlar mı bilinçsiz ? Burada bir ironi yok mu ?

Keza bu sorunların çözümünü araştırmasam ve bulmasam dahi arayüzün güzelliğini bir miktar performans düşüklüğünü göze alarak tercih edebilirim, bu benim tercihim ve zevkim olurdu ve bu durumda bilinçsiz olarak nitelendirilmem adını dahi koyamayacağım saçma bir durum olur.

HTC'yi ses kalitesi yüzünden seviyorum ve tercih ederim, Sony'i ise dış görünümü şık olduğu için tercih ederim. Samsung'un dış görünümünü pek sevmesemde hafif, ince ve yere düştüğünde metal ve cama göre daha az hasar alması nedeni ile tercih edilebilir kılıyor cihazı.

Sony'nin arayüzü hızlı olabilir ama o kocaman ekranda o küçücük ikonları hiç ama hiç sevmiyorum, Z2 den önceki modellerde ekranın bakış açısına göre ekranda oluşan görüntü sorunu da cabası ama cihazın dış görünümü çok şık ve içerdeki vb olumsuz durumları göze alıp şıklığı tercih edenler cihazı alabilirler, bu onların tercihleri olacaktır.

...gibi örnekler çoğaltılabilir.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Fanboy ? Ben mi ? :))) Bu sonuca nerden vardınız bilmiyorum ama ben sıradan bir kullanıcı değilim. Yüzbinlerce üyesi olan bikaç forum ve blog'un sahibiyim ve bu bloglarımdan birisi de Android cihazlar hakkındadır. Bütün makalerim de son derece tarafsızdır. (Yüzbinlerce üyeyi herhangi bir marka fanı ve bilinçsiz bir kişi asla bir araya getiremez.)

Forumda bilinçsiz kullanıcı yok dediniz demedim bende zaten. Konuda herkesin Samsung'u yerden yere vurduğunu görünce ve kim alıyor bu Samsunglar'ı diye sorduğumda siz de bilinçsiz kullanıcılar ve marka takıntıları diyince ben de 2. sorumu sordum size haklı olarak.

Elbete çok satılması en iyisi olduğu anlamına gelmiyor böyle birşey söylemek istemedim katiyen. Ancak şunu söyleyebilirim, eğer bir ürün rekor satışlar elde ediyorsa en iyisi olmasa bile en iyilerden birisidir bence. Çünkü milyonlarca insanı aptal ve bilinçsiz marka fanları olarak etiketlemeniz hiç de mantıklı ve adil bir davranış olmayacaktır. Aralarında vardır mutlaka bilinçsiz ve marka fanları ama bunu genele yayıp herkesi böyle varsayamazsınız.

Ayrıca bir ürün bu kadar iğrençse ve kötüyse bu kadar satılmaması gerekir. Bu bir çelişkidir ve anormalliktir. Ben şahsım adına bu kadar acımasızca bir ürün eleştirsem kesinlikle yakınından bile geçmezdim. Samsung'un elbette kötü olduğu yanları var ve eleştirilmesi gerekiyor ancak bence eleştirilerde aşırıya kaçılıyor. Samsung rakiplerine göre malzeme kalitesi düşük ürünler üretiyor olabilir ama bence bu kadar ağır eleştiriyi haketmiyor. Samsung fanı değilim kesinlikle. Şuan Elimde Bir adet HTC one ve bir adet Galaxy S4 var ve Xperia Z2 çıktığında Z2 alacağım. Ben cihazları bütün yönleri ile inceler ve ona göre değerlendiririm.
Sıradan kullanıcı soruları soruyorsunuz ondan diyorum.ve siz bana forumda hiç bilinçsiz kullanıcı yok öyle mi diye soru sordunuz cevabınıda aldınız sanırım böyle saçma sorular sorup alıntı yapmayın lütfen banane bilinçli bilinçsiz objektif yada değil samsung bikere aldım dahada almam bu benim şahsi fikrim ve bunu söylememin nedeni tecrube:closedeyes:

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şimdi hocam elbette kişisel zevkler tartışılmaz. atıyorum arayüzün simgelerini ikonlarını siz sevmezsiniz ben severim. buna kimse bir şey diyemez. touchwiz... elbette hoşunuza gidebilir. hatta görsel anlamda bence fena değil. bana göre bir sony arayüzü değil ama o ayrı mevzu. neyse. buraya kadar sorun yok. problemleri arayüz takılmaları rehberin geç açılması vs. şimdi siz çözümünü bulmuşsunuz tamam eyvallah. ama fabrika çıkışı bir cihazda bu tür yazılımsal sıkıntılar olması hoş mudur ? yani s4 geçen senenin amiralinin rehbere geç girme gibi bir lüksü katiyen olamaz. 2000 lira para sayıyor insanlar ona ve sonuç ortada. yani anlatmaya çalıştığım herkes istediğini beğenebilir ama o seviyedeki telefonlarda can sıkıcı problemler olmaması gerekir ki burada suçlu optimizasyonu yapamayan samsungtur. yani bi insanın ben takılan arayüz seviyorum diye bir zevki olamaz öyle değil mi ? :)
bu sadece bir örnekti daha çoğaltılabilir. her neyse hocam yazdığınız mesajlar içn teşekkür ederim iyi geceler iyi forumlar.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Fabrika çıkışlı bir cihazda böyle sorunlar olması elbette hoş değil ve hoş karşılanamaz ama konu bilinçlenmek olunca elbette araştırmak ve varsa çözümü çözmek gerekiyor, yoksa bana sen bilinçsizsin diyen çoğu kişi asıl bilinçsizliği kendileri yapmış olur haksız mıyım bu konuda?

Takılan arayüz seviyorum diye bir tercih ve zevk olamaz elbette öyle demek istemedim, misal arayüz görsel olarak hoşunuza gider ama rehbere basarsınız 1 saniye bekleyeceğinize 3 saniye beklersiniz. Bastığım anda açılacak diyen birisi değilseniz ve arayüzün görünümü hoşunuza gittiyse 1 saniye beklemek yerine 3 saniye beklemeyi tercih edebilirsiniz arayüzün güzelliğinin hatrına. Aynen plastiğin verdiği hafiflik ve darbelere karşı daha az hasar alması hatrına ucuz kötü görünümlü olmasına karşın tercih edilmesi gibi.

Sonuç olarak her güzelin bir kusuru vardır, gülü seven dikenine katlanır diyerek alakasız şeyler söyleyeyim ve konuyu biraz dağıtayım :D

Ben teşekkür ederim, iyi geceler

Sıradan kullanıcı soruları soruyorsunuz ondan diyorum.ve siz bana forumda hiç bilinçsiz kullanıcı yok öyle mi diye soru sordunuz cevabınıda aldınız sanırım böyle saçma sorular sorup alıntı yapmayın lütfen banane bilinçli bilinçsiz objektif yada değil samsung bikere aldım dahada almam bu benim şahsi fikrim ve bunu söylememin nedeni tecrube:closedeyes:

Ben size burada konuşulan konu, ve oluşan durum çerçevesinde herhangi saçma ya da sıradan bir soru sorduğumu hiç ama hiç sanmıyorum. Herkes Samsung'u kötülüyor ama Samsung milyonlar satıyor. Sebebi sorulduğunda ise bilinçsiz kullanıcı ve marka fanları deniliyor, ve nedense bunu diyenlerin bir çoğu da Samsung kullanıyor. Ben sadece bu yaman çelişkiye anlam veremediğim için bu soruları sormuştum.

Bu durum ve bu koşullar altında sorduğum sorular gayet mantıklıydı ancak siz maalesef alakasız ve mantıksız cevaplar verdiniz ve cevaplarınızdan yola çıkarak vardığım sonuca göre sorularımı yanlış kişiye sorduğumun farkına vardım. Kusura bakmayın bir daha mesajlarınızı alıntı yapıp size herhangi birşey sormayacağım. ;)

İyi geceler.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ama HTC M8 ide unutmayalım HTC nin tasarımı yeter ya :) M7 çok iyide M8 deki arkadaki 2 kamera bozmuş biraz.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ama HTC M8 ide unutmayalım HTC nin tasarımı yeter ya :) M7 çok iyide M8 deki arkadaki 2 kamera bozmuş biraz.

O arkadaki 2. kamera da tasarımın hatrına sineye çekilebilir ama kapasitif tuşların kaldırılıp sanal tuşlara geçilmesi ve sözüm ona 5" e yükseltilen ekran boyutunun alttaki HTC logosu ve sanal tuşlar yüzünden 4.7" ten bir farkının olmaması asla sineye çekilecek bir durum değildir benim için. Çoğu kişinin gözünde HTC kendi ayağına sıktı bu sefer.

Köşelerin iyice yuvarlatılması da bana pek hoş gelmedi ama bilemeyeceğim, sevenler ve beğenenler olmuş...

Keşke ilk One'daki tasarımı ve düzeni hiç bozmayıp sadece donanımları yükseltselerdi o zaman dört dörtlük bir cihaz olurdu.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O arkadaki 2. kamera da tasarımın hatrına sineye çekilebilir ama kapasitif tuşların kaldırılıp sanal tuşlara geçilmesi ve sözüm ona 5" e yükseltilen ekran boyutunun alttaki HTC logosu ve sanal tuşlar yüzünden 4.7" ten bir farkının olmaması asla sineye çekilecek bir durum değildir benim için. Çoğu kişinin gözünde HTC kendi ayağına sıktı bu sefer.

Köşelerin iyice yuvarlatılması da bana pek hoş gelmedi ama bilemeyeceğim, sevenler ve beğenenler olmuş...

Keşke ilk One'daki tasarımı ve düzeni hiç bozmayıp sadece donanımları yükseltselerdi o zaman dört dörtlük bir cihaz olurdu.

Yani açıkcası bende dediğin gibi çok doğru bulmadım ama yine dediğin gibi HTC M7 gerçekten çok ama çok harikaydı ben şu ana kadar bir telefonun tasarımını böyle sevdiğimi hatırlamıyorum, çok azdır. Bencede M7 nin üzerine ufak yeni tasarımlar koyarak M8 olduğunu belli etselerdi yeterdi.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence sayılara bakmayın. Bazı testlerde ve donanımsal özellikleri Z2'den biraz düşük olsa da performans, kamera, ses çok iyi HTC One M8'de. Z2'den eksileri 4K video çekememe ve su geçirme bence başka sıkıntı yaratacak hiç eksisi yok Hatta bir çok artısı var.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
4k banada gereksiz gelmeye başladı 3d televizyonumuz olmadı ki 4k olsun :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence sayılara bakmayın. Bazı testlerde ve donanımsal özellikleri Z2'den biraz düşük olsa da performans, kamera, ses çok iyi HTC One M8'de. Z2'den eksileri 4K video çekememe ve su geçirme bence başka sıkıntı yaratacak hiç eksisi yok Hatta bir çok artısı var.
3gb ram , Fosfor led destekli İps panele sahip Triluminos ekran , kamerayıda sadece 4k çekimi olarak değerlendirmemek gerekir z2 2mikron piksel arasına daha çok ışık alıyor dolayısıyla daha iyi çekim sunabiliyor.
Bataryada da geri aynı şekilde 2600-3200 :)
Ultra güç tasarrufu falan densede açıkçası ben 2000tl bandından giriş yapan bir cihaza para vericeksem bataryası bitmesin diye siyah-beyaz kullanma taraftarı değilim
Onedaki arka tasarımda gitmiş parlak alüminyum pek şık durmuyor sanki bir önceki nesil one da daha başarılıydı bu konuda.
Beats desteği vs de yok hoparlörde z2 daha başarılı sonuç veriyor
XDA da okuduğum kadarıyla da m8 in kamerasında sarı noise var.
Çerçeve muhabbeti yapmayı pek sevmiyorum ama sanki ekranı 5'' yapmış ama önceki Onedan ekranının pek farkı yok gibi kullanılan alan yine 4.7 ''
alttaki htc yazısı ve hoparlörlerle birlikte de kocaman bir boşluk oluyor altta
Z2 de 5.2 '' ekran htc one m8 de 5'' ekran var ama boyutları aynı dikkat ettiysen bence küçük detaylar ama yinede rahatsız ediyor insanı

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
3gb ram , Fosfor led destekli İps panele sahip Triluminos ekran , kamerayıda sadece 4k çekimi olarak değerlendirmemek gerekir z2 2mikron piksel arasına daha çok ışık alıyor dolayısıyla daha iyi çekim sunabiliyor.
Bataryada da geri aynı şekilde 2600-3200 :)
Ultra güç tasarrufu falan densede açıkçası ben 2000tl bandından giriş yapan bir cihaza para vericeksem bataryası bitmesin diye siyah-beyaz kullanma taraftarı değilim
Onedaki arka tasarımda gitmiş parlak alüminyum pek şık durmuyor sanki bir önceki nesil one da daha başarılıydı bu konuda.
Beats desteği vs de yok hoparlörde z2 daha başarılı sonuç veriyor
XDA da okuduğum kadarıyla da m8 in kamerasında sarı noise var.
Çerçeve muhabbeti yapmayı pek sevmiyorum ama sanki ekranı 5'' yapmış ama önceki Onedan ekranının pek farkı yok gibi kullanılan alan yine 4.7 ''
alttaki htc yazısı ve hoparlörlerle birlikte de kocaman bir boşluk oluyor altta
Z2 de 5.2 '' ekran htc one m8 de 5'' ekran var ama boyutları aynı dikkat ettiysen bence küçük detaylar ama yinede rahatsız ediyor insanı

2 GB Ram olması hiç bir sıkıntı yapmıyor HTC One M8'de.
Ekran konusunda M8'de Süper LCD 3 Triluminos ekran kadar kaliteli olmasa da yeterince kaliteli bir ekran var.
4K video çekmemesi benim için hiçbir sıkıntı yapmıyor. Z2, gerçekten çok ışık alıyor ama M8'in ışık almasada hiç hafife alınmayacak kadar fazla.
Çift kamera olayı ise inanılmaz bir şey 3D fotoğraf çekebiliyorsun, fotoğrafı çektikten sonra odaklama yapabiliyorsun, 0 gecikme il fotoğraf çekebiliyorsun ikinci bir kamera süper olmuş, tasarımı biraz bozsa da iyi ki koymuşlar.
Batarya konusunda diyeceğim yok ama 2600 mAh bence yeterli gibi ama keşke biraz daha fazla koysalarmış daha iyi olurdu.
HTC One M8'in telefonun S5 gibi siyah-beyaz yapmıyor sadece mesaj ve arma yapabileceğin hale getiriyor.
HTC One'a göre şıklık bozulmuş ama bence Z2'den daha kullanışlı ve daha şık.
Beats desteğinin olmaması hiç bir şeyi değiştirmiyor beatsli hali ile beatssiz hali arasındaki farkı hissedilmiyor.
Öndeki çift hoparlör oyun oynarken filmi izlerken çok işe yarıyor. Boomsoundu geliştirdik diyorlar ama daha denemediğim için bilmiyorum.
Diğer detaylar beni rahtsız etmiyor ama keşke tuşları ekranı içine koymasalardı, yine 2 tuşlu kullanıma devam etselerdi.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
2 GB Ram olması hiç bir sıkıntı yapmıyor HTC One M8'de.
Ekran konusunda M8'de Süper LCD 3 Triluminos ekran kadar kaliteli olmasa da yeterince kaliteli bir ekran var.
4K video çekmemesi benim için hiçbir sıkıntı yapmıyor. Z2, gerçekten çok ışık alıyor ama M8'in ışık almasada hiç hafife alınmayacak kadar fazla.
Çift kamera olayı ise inanılmaz bir şey 3D fotoğraf çekebiliyorsun, fotoğrafı çektikten sonra odaklama yapabiliyorsun, 0 gecikme il fotoğraf çekebiliyorsun ikinci bir kamera süper olmuş, tasarımı biraz bozsa da iyi ki koymuşlar.
Batarya konusunda diyeceğim yok ama 2600 mAh bence yeterli gibi ama keşke biraz daha fazla koysalarmış daha iyi olurdu.
HTC One M8'in telefonun S5 gibi siyah-beyaz yapmıyor sadece mesaj ve arma yapabileceğin hale getiriyor.
HTC One'a göre şıklık bozulmuş ama bence Z2'den daha kullanışlı ve daha şık.
Beats desteğinin olmaması hiç bir şeyi değiştirmiyor beatsli hali ile beatssiz hali arasındaki farkı hissedilmiyor.
Öndeki çift hoparlör oyun oynarken filmi izlerken çok işe yarıyor. Boomsoundu geliştirdik diyorlar ama daha denemediğim için bilmiyorum.
Diğer detaylar beni rahtsız etmiyor ama keşke tuşları ekranı içine koymasalardı, yine 2 tuşlu kullanıma devam etselerdi.
Aynı fiyat bandından girerse kesinlikle eksiği diğerine göre bariz daha fazla ve açıkçası ciddi eksileri var bahsettiğimiz diğer modele göre 4k çekimden bahsetmiyorum.
Sarı noise , ses kalitesi , dayanıklılık gibi unsurlardan kasa/ekran oranından bahsediyorum
En önemliside ün önceki cihazında ün yapan hoparlör gücünün elinden alınmış olması bence çünkü m7 de bu konuda rakipsizdi şimdi ise hem rakibine göre bir miktar daha geride ve piyasada tek kalmıyor

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aynı fiyat bandından girerse kesinlikle eksiği diğerine göre bariz daha fazla ve açıkçası ciddi eksileri var bahsettiğimiz diğer modele göre 4k çekimden bahsetmiyorum.
Sarı noise , ses kalitesi , dayanıklılık gibi unsurlardan kasa/ekran oranından bahsediyorum
En önemliside ün önceki cihazında ün yapan hoparlör gücünün elinden alınmış olması bence çünkü m7 de bu konuda rakipsizdi şimdi ise hem rakibine göre bir miktar daha geride ve piyasada tek kalmıyor

HTC One M8 in boyutunda bence sıkıntı yok. Sesi HTC One a göre daha yüksek ama ses kalitesini bilmiyorum.
Dayanıklılık da ise HTC One da % 70 civarı metal iken HTC One M8 % 90'i metal ve Z2 ile aynı fiyat bandında gireceklerini sanmıyorum en az 200 TL fiyat farkı olacak.

If6by8M.jpg

erso81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
m8 2500 tl olduktan sonra avcunu yalar biraz ülkemizde,general mobile veya g3 le devam eder bu düzen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sony telefonlar eksik teknoloji samsung kendini geliştirmedi tek telefon üreteninden htc dir aslında her yıl telefon değiştiren için önemli değildir ama uzun süreli kullanım için dünyada sadece htc dir