LG G3 D855 Android 5.0 Lollipop Kurulumu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan blue7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cesur_11222

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom ve Root işlemlerinde daha sonradan imei atılan veya paralel ithalat yolu ile kayıt ettirilen cihazlarda her zaman imei adresinin zarar görme riski vardır.
YANI soyle. Telefon yeni geldi. Imei attirdim. Baska bi cihaz imeisi (VINN). Sonra root ettim. Root kaldirdim. Bu Lollipop u yuklersem IMEI konusunda risk var yani. Oylemi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg- phone- firmware .com

Sitesinde iki farklı poland yazılım var yeni olanı indirsek sorun çıkar mı? Bi fark var mı?

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
lg- phone- firmware .com

Sitesinde iki farklı poland yazılım var yeni olanı indirsek sorun çıkar mı? Bi fark var mı?

Sorun olmaz, yeni olan da aynı versiyon ama sanırım içinde ufak tefek hata düzeltmeleri var. Yenisi daha iyidir her zaman için.

burakkt33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba elimde delta garantili android versiyonu sea olan 32 gb g3 var. Türkce kdz sürümünü indirdim sanırım indirdiğim stock rom. Şimdi ben bu romu yüklesem telefon üzerinden ( güncelleme merkezinden ) gelen güncellemeleri alabilecekmiyim ? + olarak güncelleme alabileceksem Tr versiyonu mu olacak sea versiyonu mu ?

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya yapanlar bilgilendirse ne guzel olur. Oyunlarda isinma sorunu sarz vakumu falan nasi. Gerci isinma okadar muhim degilde pil nasi oldu abi kullananlar bilgilendirebilirmi

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
konuyu baştan beri okudum anladım kadarıyla polanya verisyonu 5.0 yükleyenler neden eski sürüme geçmek istiyolar? şarj konusunda da ilk günle bende de baya hızlı bitiyodu ama sanki biraz iyileşti gibi sabah şarjdan %100 alıyom bütün bildirimler ve veri modu wifi her şey açık telofonu elime almazsam öylende halen 98-99 da ama kurcalamaya başlayınca düşüyo haliyle ayın 7 sındeki güncellemeden sonra sanki biraz iyileşti gibi.birde benim cihazda v10k-SEA-XX oto dan güncelleme türkiyede geldiğinde bizde alabilecekmiyiz yoksa SEA hangi ülkeyse onuda bilmiyorum o ülkenin oto güncellemesi geldiğindemi alcaz?ayrıca radyo yüklüydü gayet sorunsuz çalışıyor türk kanallarıda dinlediğin şeyi kaydedip paylaşabiliyosun çok güzel keşke kulaksızda çalışabilseydi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

eski bir lg kullanıcısıyım (E730SOL) 2 yıldan fazla kullandım bir tane güncelleme yapmadı lg bir daha hayata lg almam diyordum g3 ün cazibesine dayanamadık aldık malesef güzel on numara cihaz da lg türkiye de alt yapı olayı sorunlu inanır mısınız lg optumus E 730 u aldığımda lg türkiye böyle bir cihazın varlığından haberleri yoktu tabi zaman değişti umarım lg g2 de yakaladığı başarıyı (satışı) alt yapı desteğiyle perçinler g2 ,g3 süper cihazlar ama hallen içindeki birçok yazılım türkce desteği yok telefonda VOLTE diye bir şey var üstü çizik tuş da aktif değil zaten ne işe yarar neden koymuşlar?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Cederete ben format attıktan sonra radyo çalışmadı bide ama sayfa tuşlarını gizleme özelliği kalkmış o kotu olmus

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Volte çalışıyordu akşam bakıp söyleyim sana biliyordum unuttum şu An note 4 var g3 ü çocuğa verdim

ersta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle İyi Forumlar,

LG G3 için paylaşılan 5.0 android lollipop güncellemesini herkesten çok bekledim ve bekleyişim devam ediyor.

çoğu arkadaş 5.0 android lollipop güncellemiş ve eski sürüme geri dönmek istemiş niçin ?

paylaşılan güncelleme Polonya'ya gelen bir paylaşım, o ki bu güncellemeyi yaptık farz edelim polonya güncellemelerini mi alacağız yoksa türkiye güncellemesini mi ?

paylaştığınız güncellemeyi güncellersek herhangi bir garanti gitme söz konusu mu ?

vega1977

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Garanti gitmez ama tr güncelleme alamazsin tekrar tr için kdz indirirsen duzelir

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Öncelikle İyi Forumlar,

LG G3 için paylaşılan 5.0 android lollipop güncellemesini herkesten çok bekledim ve bekleyişim devam ediyor.

çoğu arkadaş 5.0 android lollipop güncellemiş ve eski sürüme geri dönmek istemiş niçin ?

paylaşılan güncelleme Polonya'ya gelen bir paylaşım, o ki bu güncellemeyi yaptık farz edelim polonya güncellemelerini mi alacağız yoksa türkiye güncellemesini mi ?

paylaştığınız güncellemeyi güncellersek herhangi bir garanti gitme söz konusu mu ?
Bence bekle turkiyeye cok az kaldi

p12345678

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Lolipoptan 4.4e dönerken sıkıntı yaşamadınız değil mi? Kitkata dönüp rootlayıp TWRP atıp rootlu Lollipop flaşlamayı deneyeceğim de.
Edit: Root için daha kolay bir yöntem varmı şuan?

umutku96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncelledim ve geri döndüm kitkat'a. Batarya performansı kötü. Buglar çok fazla. Kameranın kapandığı oluyor yavaşlama oluyor bazı wifi ağlarına bağlanınca hata veriyor (başkaları sorunsuz bağlanırken) Artden sonra bataryanın iyileşeceğini umuyordum ama hayal kırıklığına uğradım umarım Türkiyeye sorunsuz bi güncelleme gelir

kimburtley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g3 ümü android 5.0 a güncelledim ama su anda wifi a baglanamıyorum. wifi simgesinin yanında unlem işareti çıkıyor. ve donmalar yaşıyorum. turkiye 4.4 kdz sini nereden bulabilirim geri donuş yapmak istiyorum

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Lg g3 ümü android 5.0 a güncelledim ama su anda wifi a baglanamıyorum. wifi simgesinin yanında unlem işareti çıkıyor. ve donmalar yaşıyorum. turkiye 4.4 kdz sini nereden bulabilirim geri donuş yapmak istiyorum

Adresin sonuna IMEI numaranı ekleyip adres çubuğuna yapıştırıp bağlan.

Kod:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

<sw_url> ve </sw_url> arasındaki adresi de yine adres çubuğuna ya da indirme yöneticisine yapıştırıp telefonuna ait en son resmi LG G3 rom'unu indirebilirsin. (şu anlık 4.4)

icagli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende 5 e yükseltmek istiyorum ama imei çakma telefonuma root attım yalnız rom atmadan efs dosyasını yedeklemek istiyorum, nasıl yapabileceğim hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

manover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adresin sonuna IMEI numaranı ekleyip adres çubuğuna yapıştırıp bağlan.

Kod:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=

<sw_url> ve </sw_url> arasındaki adresi de yine adres çubuğuna ya da indirme yöneticisine yapıştırıp telefonuna ait en son resmi LG G3 rom'unu indirebilirsin. (şu anlık 4.4)

Su anda bende android 5 yukledim ama eskiye donmek istiyorum.soylediklerinizi yaptim olmadi hata verdi ne yapmaliyim?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
En iyisi stabil güncellemeyi beklemek. Uğraşmaya gerek yok.

kartalx01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arakadaşlar dediklerinizi yapıyorum ama 8 maddeden sonra olmuyor.bilgisayarım xp ondan mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

30moab8.jpg

ayrac.jpg

Merhabalar,

LG elini çabuk tutarak Android 5.0 Lollipop sürümünü kısa bir süre içerisinde derleyerek Polonya kullanıcılarına sunarak rakiplerinin bir adım önüne geçmiş oldu. Lollipop sürümü kademeli olarak bütün bölgelere yavaş yavaş verilecek ancak eğer beklemek istemiyorsanız bu konudaki linkten Polonya için yayınlanan Android 5.0 i indirip flashlayarak herkesten önce Android Lollipop'un tadına varabilirsiniz.

Kendimde telefonuma kurup test ettim şuanda gözle görülür bir sıkıntı gözükmüyor gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim an itibari ile.
ayrac.jpg

Gerekliler :

Android 5.0 Lollipop KDZ Dosyası : https://www.dropbox.com/s/ajvu6lrfg3czc9b/D85520A_00.kdz?dl=0

LG Flash Tool 2014 : www.mediafire.com/download/fwrcd3pdj0svjtb/LG+Flash+Tool+2014.zip
ayrac.jpg

İşlem Yönergeleri :

1. Yukardaki dosyaları indirin ve LG Flash Tool'u rardan çıkararak exe'sini çalıştırın.

2. USB kablosunu bilgisayara bağlayın ancak diğer ucunu henüz telefona takmayın.

3. Telefonu kapatın.

4. Ses yükseltme tuşuna basılı tutarak USB kablosunun diğer ucunu telefona takın ve download modu gelene kadar elinizi ses yükseltme tuşundan çekmeyin.

5. Download moduna geçtiğinizde LG Flash Tool üzerindeki "Select KDZ file" alanının sağında bulunan seçim ikonuna tıklayın.
ayrac.jpg

a1l1so.jpg

6. İndirmiş olduğunuz KDZ dosyasını seçip Aç butonuna tıklayın.

2en9i7s.jpg

7. Buradan "Normal Flash" seçeneğine tıklayarak devam edin.

vq1bop.jpg

8. Gelen pencereden direk "START" butonuna tıklayın.

317bdxg.jpg

9. Burada hiç birşeyi değiştirmeden ekranda gördüğünüz şekilde olacak şekilde "OK" butonuna tıklayın.

2ymg0tv.jpg

10. Herhangi bir hata gelirse "OK" diyerek devam edin ve telefonunuzun ekranından yükleme durumuınu takip edin. Yükleme tamamlanınca telefon otomatikmen kapanıp açılacaktır. Yükleme tamamlanana kadar USB kablosunu çekmeyin.

2dquirn.jpg

Yükleme tamamlanıp telefon kapanıp açıldıktan sonra ilk açılış biraz uzun sürebilir sabırla bekleyiniz.

ayrac.jpg

Ekran Görüntüleri :

2rh8dw6.jpg

mqcr5.jpg

33y0xgj.jpg

2pplmc5.jpg

34hc506.jpg

arkadaşlar dediklerinizi yapıyorum ama 8 maddeden sonra olmuyor.bilgisayarım xp ondan mı

gonzai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kamera da flaş ı aktif edebiliyormusunuz? Bende fotoğraf çekerken flaş kapalı çıkıyor ve açılmıyor. (El Feneri uygulaması kurulu telefonda ondan dolayı böyle bir sıkıntı doğmuş olabilir mi ?)

osman4151

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler kamera da flaş ı aktif edebiliyormusunuz? Bende fotoğraf çekerken flaş kapalı çıkıyor ve açılmıyor. (El Feneri uygulaması kurulu telefonda ondan dolayı böyle bir sıkıntı doğmuş olabilir mi ?)

Kardes kamerada ayarlarda HDR modinu kapamayi dene yada auto yap duzelir umarım..

sword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Delga garantili cihazım var , TR pkaet yüklersem radio kapanır mı?
Birde downgrade yaparken problem çıkıoyrmu androidlerde