- Konuyu başlatan
ya arkadaşlar nolur yardım edin telefonumu eski haline nasıl geri alabilirim allah rızası için yardım edin. Tot dosyası ile nasıl flashlıcam
5.0'ten 4.4.2 ye downgrade mi yapmak istiyorsunuz ?
ya arkadaşlar nolur yardım edin telefonumu eski haline nasıl geri alabilirim allah rızası için yardım edin. Tot dosyası ile nasıl flashlıcam
YANI soyle. Telefon yeni geldi. Imei attirdim. Baska bi cihaz imeisi (VINN). Sonra root ettim. Root kaldirdim. Bu Lollipop u yuklersem IMEI konusunda risk var yani. OylemiRom ve Root işlemlerinde daha sonradan imei atılan veya paralel ithalat yolu ile kayıt ettirilen cihazlarda her zaman imei adresinin zarar görme riski vardır.
lg- phone- firmware .com
Sitesinde iki farklı poland yazılım var yeni olanı indirsek sorun çıkar mı? Bi fark var mı?
Bence bekle turkiyeye cok az kaldiÖncelikle İyi Forumlar,
LG G3 için paylaşılan 5.0 android lollipop güncellemesini herkesten çok bekledim ve bekleyişim devam ediyor.
çoğu arkadaş 5.0 android lollipop güncellemiş ve eski sürüme geri dönmek istemiş niçin ?
paylaşılan güncelleme Polonya'ya gelen bir paylaşım, o ki bu güncellemeyi yaptık farz edelim polonya güncellemelerini mi alacağız yoksa türkiye güncellemesini mi ?
paylaştığınız güncellemeyi güncellersek herhangi bir garanti gitme söz konusu mu ?
Lg g3 ümü android 5.0 a güncelledim ama su anda wifi a baglanamıyorum. wifi simgesinin yanında unlem işareti çıkıyor. ve donmalar yaşıyorum. turkiye 4.4 kdz sini nereden bulabilirim geri donuş yapmak istiyorum
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
Adresin sonuna IMEI numaranı ekleyip adres çubuğuna yapıştırıp bağlan.
Kod:http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=
<sw_url> ve </sw_url> arasındaki adresi de yine adres çubuğuna ya da indirme yöneticisine yapıştırıp telefonuna ait en son resmi LG G3 rom'unu indirebilirsin. (şu anlık 4.4)
Su anda bende android 5 yukledim ama eskiye donmek istiyorum.soylediklerinizi yaptim olmadi hata verdi ne yapmaliyim?
![]()
![]()
Merhabalar,
LG elini çabuk tutarak Android 5.0 Lollipop sürümünü kısa bir süre içerisinde derleyerek Polonya kullanıcılarına sunarak rakiplerinin bir adım önüne geçmiş oldu. Lollipop sürümü kademeli olarak bütün bölgelere yavaş yavaş verilecek ancak eğer beklemek istemiyorsanız bu konudaki linkten Polonya için yayınlanan Android 5.0 i indirip flashlayarak herkesten önce Android Lollipop'un tadına varabilirsiniz.
Kendimde telefonuma kurup test ettim şuanda gözle görülür bir sıkıntı gözükmüyor gayet stabil çalıştığını söyleyebilirim an itibari ile.
![]()
Gerekliler :
Android 5.0 Lollipop KDZ Dosyası : https://www.dropbox.com/s/ajvu6lrfg3czc9b/D85520A_00.kdz?dl=0
LG Flash Tool 2014 : www.mediafire.com/download/fwrcd3pdj0svjtb/LG+Flash+Tool+2014.zip
![]()
İşlem Yönergeleri :
1. Yukardaki dosyaları indirin ve LG Flash Tool'u rardan çıkararak exe'sini çalıştırın.
2. USB kablosunu bilgisayara bağlayın ancak diğer ucunu henüz telefona takmayın.
3. Telefonu kapatın.
4. Ses yükseltme tuşuna basılı tutarak USB kablosunun diğer ucunu telefona takın ve download modu gelene kadar elinizi ses yükseltme tuşundan çekmeyin.
5. Download moduna geçtiğinizde LG Flash Tool üzerindeki "Select KDZ file" alanının sağında bulunan seçim ikonuna tıklayın.
![]()
![]()
6. İndirmiş olduğunuz KDZ dosyasını seçip Aç butonuna tıklayın.
![]()
7. Buradan "Normal Flash" seçeneğine tıklayarak devam edin.
![]()
8. Gelen pencereden direk "START" butonuna tıklayın.
![]()
9. Burada hiç birşeyi değiştirmeden ekranda gördüğünüz şekilde olacak şekilde "OK" butonuna tıklayın.
![]()
10. Herhangi bir hata gelirse "OK" diyerek devam edin ve telefonunuzun ekranından yükleme durumuınu takip edin. Yükleme tamamlanınca telefon otomatikmen kapanıp açılacaktır. Yükleme tamamlanana kadar USB kablosunu çekmeyin.
![]()
Yükleme tamamlanıp telefon kapanıp açıldıktan sonra ilk açılış biraz uzun sürebilir sabırla bekleyiniz.
![]()
Ekran Görüntüleri :
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Beyler kamera da flaş ı aktif edebiliyormusunuz? Bende fotoğraf çekerken flaş kapalı çıkıyor ve açılmıyor. (El Feneri uygulaması kurulu telefonda ondan dolayı böyle bir sıkıntı doğmuş olabilir mi ?)
Kardes kamerada ayarlarda HDR modinu kapamayi dene yada auto yap duzelir umarım..
evet hdr den kaynaklıymış nasıl farkedemedimteşekkür ederim.