Lg g3 açilmiyor

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Slm hocam yabenim telefonumun markası lg g3 d852 ilk önce root attım herşey tamamdı buraya kadar sonra CWM yükleyeyim dedim derken telefon kapandı bir daha açılmadı şimdi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun telefon yurt dışından geldi tşkler...

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ya yokmu kimse yardım edecek

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yok hocam yaa girmiyor hard reset nasıl olacak yani telefon hiç açılmıyor pc ye bağlarken sadece ses çıkıyor başka birşey de yok lütfen yardımcı olun

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok hocam yaa girmiyor hard reset nasıl olacak yani telefon hiç açılmıyor pc ye bağlarken sadece ses çıkıyor başka birşey de yok lütfen yardımcı olun
Karsesim benim telefon lg ge anakart falan segistirmene gerek yok git bir telefoncuya sana yapar anlatirsam kendinde yaparsin ama hic ugrasma telefoncuya gotir garantiye gonderme 200 300 hatt 400 tl alirlar eger hardbrick olmussa ve adam yapazsa en son care parayi vermek ve karti degiatirmek

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Karsesim benim telefon lg ge anakart falan segistirmene gerek yok git bir telefoncuya sana yapar anlatirsam kendinde yaparsin ama hic ugrasma telefoncuya gotir garantiye gonderme 200 300 hatt 400 tl alirlar eger hardbrick olmussa ve adam yapazsa en son care parayi vermek ve karti degiatirmek

Ben eski S4 telefonuma orj. rom flashlarken birden telefon kapandı ve brick oldu servise götürdüm ücretsiz anakart, pil ve ekran değişimi yapılmıştı. Telefoncunun yapabileceği birşey değil bu çünkü anakartın üzerindeki ROM'u telefoncu değiştiremez, servis yapabilir ama uğraşmıyorlar ve anakart değişimi yapılıyor.

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben eski S4 telefonuma orj. rom flashlarken birden telefon kapandı ve brick oldu servise götürdüm ücretsiz anakart, pil ve ekran değişimi yapılmıştı. Telefoncunun yapabileceği birşey değil bu çünkü anakartın üzerindeki ROM'u telefoncu değiştiremez, servis yapabilir ama uğraşmıyorlar ve anakart değişimi yapılıyor.
Hem benim telefon hemde arkadasin telefonu brick oldu ben kendim yaptim ama arkadas telefoncudan 30 tlye yaptirdi yani oluyor brickten kastim telefonun 0 tepki vermesi

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla ben olsam sokak arasındaki telefoncuya güvenip 2 bin lira verdiğim telefonumu emanet etmezdim. Yine de ilk önce servise gitmesinde fayda var.
Zaten benim kastim da o degil gotur oturdugun yerin cankayasina izmirde her turlu aeyin oldugu yere cankaya denir ordaki guvenilir telefonculara gotur bende salak degilim ara sokaga gotirmem telefon 1700 tl tel

the duke

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Zaten benim kastim da o degil gotur oturdugun yerin cankayasina izmirde her turlu aeyin oldugu yere cankaya denir ordaki guvenilir telefonculara gotur bende salak degilim ara sokaga gotirmem telefon 1700 tl tel
Ben sana salak demedim ki onu da nereden çıkardın? Yıllar önce kapaklı bir telefonum o çok güvendiğiniz çok bilgili telefoncular tarafından kullanılamaz hale getirildiği için artık güvenimi kaybetmiş durumdayım zaten bugün kaç kişi telefonu bozulduğunda telefoncuya götürüyor? Bu işi yapan bile kalmadı doğru dürüst. İşin uzmanı teknik servis elemanları varken ne siz müdahale edin ne de başkasına ettirin.

MineCraftEr01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben sana salak demedim ki onu da nereden çıkardın? Yıllar önce kapaklı bir telefonum o çok güvendiğiniz çok bilgili telefoncular tarafından kullanılamaz hale getirildiği için artık güvenimi kaybetmiş durumdayım zaten bugün kaç kişi telefonu bozulduğunda telefoncuya götürüyor? Bu işi yapan bile kalmadı doğru dürüst. İşin uzmanı teknik servis elemanları varken ne siz müdahale edin ne de başkasına ettirin.
Yok hayir yanlis anladin sen beni ben sen bana salak dedin demedimki yani ole vi insan degilim ki

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cvplarıniz için çok tskler peki ne yapmam gerek bari onu söyleyin tel verdim yapmazsa kendim yağacağim bu arada flaşhlama da yapmadim çünkü tel hiç açılmıyor pcye bağladığımda sadece ses çıkıyor

Tekno Elma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
abi bence sen interneteki resimli anlatıma baka baka hard reset at o da olmassa sen git soğuk bi su iç

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hard reset nasıl olacak peki hocam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam onu da denedim ama tik yok

Hocam onu da denedim ama tik yok

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ama açılır diye yazanlar olmuş inşallah ta olurr

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kapatma tusuna 15 20 sn basılı tut sonra hard reset kombinasyonunu dene bunun püf noktası 2 tusada aynı basmak buda olmazsa stok kdz atarsın.

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kapatma tusuna 15 20 sn basılı tut sonra hard reset kombinasyonunu dene bunun püf noktası 2 tusada aynı basmak buda olmazsa stok kdz atarsın.
peki hocam o dediğiniz stok kdz nasıl olacak çünkü telefon hiç açılmıyor pc ye bağlattığımda sadece takıldığına dair ses çıkıyor

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki hocam o dediğiniz stok kdz nasıl olacak çünkü telefon hiç açılmıyor pc ye bağlattığımda sadece takıldığına dair ses çıkıyor
Kapatma tusuna 15 20 sn basarsanız telefon her türlü kapanacaktır. Sonrasinda ise hard reset tuş kombinasyonuyla twrpye girip istediğiniz romu flaslayabilirsiniz. Stok kdz icin ise telefon kapali iken ses açma tuşuna basılı tutup usb kabloyla bilgisayara baglayarak stok kdz atabilirsin.

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kapatma tusuna 15 20 sn basarsanız telefon her türlü kapanacaktır. Sonrasinda ise hard reset tuş kombinasyonuyla twrpye girip istediğiniz romu flaslayabilirsiniz. Stok kdz icin ise telefon kapali iken ses açma tuşuna basılı tutup usb kabloyla bilgisayara baglayarak stok kdz atabilirsin.
hocam işte olmuyor yaa hard reset atmak için telefonun açılması gerekir lg logosu bile çıkmıyor ekrana

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
slm arkadaşlar ya benim telefonum iki haftadır brick olmuş belkide brick değildir bir türlü çözemedim telefoncuya götürdüm yapamadı acaba uğraşmak mı istemedi lütfen yardımcı olun telefon LG G3 download moda da girmiyor hiç bir tepki vermiyor sadece pc ye bağladığımda ses çıkıyor o kadar bu da resim bu çıkıyor güç bastığımda güç düğmesi ve ses kısma düğmesine bastığımda ise hiç tepki vermiyor

http://dosya.co/3crqskszdiia/IMG_20150905_170652.jpg.html buda fotoğraff

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208138317243858&set=gm.1527037177586612&type=1&theater

hiyayikci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam işte olmuyor yaa hard reset atmak için telefonun açılması gerekir lg logosu bile çıkmıyor ekrana
Müdür telefonu komple kapat 15-20 saniye kadar power tuşuna basılı tut. Sonrasında ses açma tuşuna basılı tut, basılı iken kablonun bi ucunu pcye bağla diğer ucunu telefonuna bağla download moduna girmesi gerekir.

rojinam

Asistan
Reaksiyon puanı
2
denemedim ama telefoncuya verdim yapmasa denerim yazarım hocam tşkler...

S

SDN Okuru bia

SDN Okuru
Hocam benim de başıma geldi hiç tepki vermiyor telefon.
telefoncu yapamadı mi?