UtopianMind
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi günler sevgili SD üyeleri,
Geçen yıl LG G2 telefonumu başarı garantili olarak 2.el olarak satın aldım.Aldığımda henüz 2 haftalıktı ve cuzi bir rakama almıştım.Telefonun ekranını kırınca serviste yaptırmak istedim fakat benden ücret olarak 600 TL istenince (800 TL'ye garantili 2.el ürünler var) internet üzerinden orijinal ekranı 200Tl'ye bulup kendim taktım ve uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum fakat bir süredir telefonun bataryasında ciddi bir kayıp olduğunu fark ettim ve telefonu açarak bataryayı kontrol ettim.Bataryada sanki hafif bir şişkinlik oluşmuş gibi hissettim ve durumun normal olamayacağını düşünerek size danışmak istedim.
-Cloudy G3 2.1 romu dalwik olarak kullanıyorum
-Eco Mod Aktif (Cloudy'nin eklediği tasarruf modu)
-3G,Otomatik Senk. ve Gps tüm süre boyunca açık
-Ekran otomatiğe alınmış
-1 Saat 40 Dk'lık telefon görüşmesi yapılmış
-Tüm uygulamalar Greenify ile uyutulmuş
-LG'nin tüm gereksiz yazılımları kaldırılmış
-Ortalama 700-800 boş RAM bulunmakta
Gsam telefonu yeniden başlattığım için süreyi eksik hesaplamış normal ekran süresiyle fark bundan kaynaklanıyor
Geçen yıl LG G2 telefonumu başarı garantili olarak 2.el olarak satın aldım.Aldığımda henüz 2 haftalıktı ve cuzi bir rakama almıştım.Telefonun ekranını kırınca serviste yaptırmak istedim fakat benden ücret olarak 600 TL istenince (800 TL'ye garantili 2.el ürünler var) internet üzerinden orijinal ekranı 200Tl'ye bulup kendim taktım ve uzun zamandır sorunsuz kullanıyordum fakat bir süredir telefonun bataryasında ciddi bir kayıp olduğunu fark ettim ve telefonu açarak bataryayı kontrol ettim.Bataryada sanki hafif bir şişkinlik oluşmuş gibi hissettim ve durumun normal olamayacağını düşünerek size danışmak istedim.
-Cloudy G3 2.1 romu dalwik olarak kullanıyorum
-Eco Mod Aktif (Cloudy'nin eklediği tasarruf modu)
-3G,Otomatik Senk. ve Gps tüm süre boyunca açık
-Ekran otomatiğe alınmış
-1 Saat 40 Dk'lık telefon görüşmesi yapılmış
-Tüm uygulamalar Greenify ile uyutulmuş
-LG'nin tüm gereksiz yazılımları kaldırılmış
-Ortalama 700-800 boş RAM bulunmakta
Gsam telefonu yeniden başlattığım için süreyi eksik hesaplamış normal ekran süresiyle fark bundan kaynaklanıyor