Lg g2 Veri ve Video Sorunu

agabeyi741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben lg g2 kullanıyorum bir kaç tane sorunum var çözümünüz varsa yazarsanız çok memnun olurum.

Ben Kit Katt yüklemedim arkadşalar sorun oluyormuş diye öncelikle söyliyim.

1.Veri Sorunu

Ben şarjım fazla dayansın diye yalnızca GPS modunda kullanıyorum telefonu. İnternette işim olduğu zaman WCDMA yı seçiyorum. Sonra tekrar WCDMA dan GPS ye geçerken bazen telefon çekmiyormuş gibi oluyor yukarıdaki simge sürekli şebeke arıyormuş gibi dönüyor. Bazen oluyor ama. Bazen de hiç bişey yappmazken kendiliğinden aynı soorun oluyor kapatıp açtığımda düzeliyor kesin bir çözüm yolu arıyorum.

2. Video sorunu

Telefonda dizi Film izlemek istiyorum. bilgisayardan telefona atıyorum fakat video küçük boyutta oluyor büyümüyor ortada küçük şekilde kalıyor telefonu yatay ve ya dikey tutmam sorunu çözmüyor. hangi formatta olan videolar tam boyut olur ve ya diğer formattakileri de tam boyut yapmanın bir yolu var mı?

Veri sorunu şu şekilde görünüyor.
http://imagizer.imageshack.us/a/img905/7218/LowJAC.png

Video da bu şekilde
http://imagizer.imageshack.us/a/img674/4681/FDNR5n.png

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Gsm wcdma degisimi yaparken iki uc saniye kadar telefon cekmez zaten o an iletisim kopar. Buraya kadar normal ama Daha uzun suruyorsa veya kaliyorsa oyle sim karttada sikinti olabilir.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
2. Soruya da ben cevap vereyim. Video formatından ziyade videonun en boy oranına dikkat etmeniz gerekiyor. LG G2 nin 1920x1080 çözünürlükte 16:9 ekranı var. Eğer siz 4:3 en boy oranlı videolar atarsanız tam ekran olmaz. Yani kısaca 16:9 en ve boy oranına sahip videolar atmalısınız, format önemli değil.

agabeyi741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cevaplarınız için teşekkür ederim. veri sorunu için söyliyim 2 3 saniye beklemesi normal de benim bazen hiç gelmiyor hep öyle kalıyor. video sorununa gelince sorunu şu şekilde çözmeye çalıştım mx playeradlı programı yükledim ve ekran boyutu düzeldi tam ekran olmasa da ideal boyuta ulaştı. Blue dediğin gibi boyut ile alakalı olabilir ancak videoyu indirirken o boyutu ayarlayamıyorum malesef.

blue7

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Onu ayarlayamazsınız zaten. Video hangi boyutta upload edilmişse o şekilde iner. Genelde film upload eden sitelerde 16:9 en boy oranlı filmler ve diziler upload edilir. 4:3 upload yapan sitelerin sayısı çok azdır ve anlaşılan siz o azınlığı bulmuşsunuz :)

agabeyi741

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok aslında ben indirme işini bilgisyara idm ile indiriyorum flv uzantılı olarak indiriyor sanırım program direk o şekilde indiriyor bana 16:9 ebatına değiştirmeyi deniyim bir de total video converter dan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
biraz da veri ağı sorununa bakabilr misiniz acaba ? hattan olduğunu sanmıyorum başka neden olabilir ?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben lg g2 kullanıyorum bir kaç tane sorunum var çözümünüz varsa yazarsanız çok memnun olurum.

Ben Kit Katt yüklemedim arkadşalar sorun oluyormuş diye öncelikle söyliyim.

1.Veri Sorunu

Ben şarjım fazla dayansın diye yalnızca GPS modunda kullanıyorum telefonu. İnternette işim olduğu zaman WCDMA yı seçiyorum. Sonra tekrar WCDMA dan GPS ye geçerken bazen telefon çekmiyormuş gibi oluyor yukarıdaki simge sürekli şebeke arıyormuş gibi dönüyor. Bazen oluyor ama. Bazen de hiç bişey yappmazken kendiliğinden aynı soorun oluyor kapatıp açtığımda düzeliyor kesin bir çözüm yolu arıyorum.

2. Video sorunu

Telefonda dizi Film izlemek istiyorum. bilgisayardan telefona atıyorum fakat video küçük boyutta oluyor büyümüyor ortada küçük şekilde kalıyor telefonu yatay ve ya dikey tutmam sorunu çözmüyor. hangi formatta olan videolar tam boyut olur ve ya diğer formattakileri de tam boyut yapmanın bir yolu var mı?

Veri sorunu şu şekilde görünüyor.
http://imagizer.imageshack.us/a/img905/7218/LowJAC.png

Video da bu şekilde
http://imagizer.imageshack.us/a/img674/4681/FDNR5n.png
hattında sıkıntı olabilir