Lg g2 şebeke ve veri aği sorunu !

LG G2 ŞEBEKE VE VERİ AĞ SORUNU

• Sadece şebeke sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Sadece veriağı sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Her iki sorunu da yaşamaktayım

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13
S

SDN Okuru

SDN Okuru
yaa g2 de biri beni aradıgında hat meşgul diyoo bu sorun nasıl çözülür

xrasimx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yaklaşık 1 aydan beri telefonu kullanmaktayım. İstanbulda şebeke ile ilgili hiç bir problem yaşamadım ancak, tatil için Karadeniz'e gittiğimde (Rize Artvin) şebekem otomatik (2-3 g) olduğunda 3 g kesilince 2 g ye geçemiyor ve 1 kademe çekiyor görülen şebeke aslında çekmiyor. Yanımda aynı operatörü kullanan eşimde ise böyle bir problem olmuyor. Beni arayanlar ulaşamayınca eşimi arayıp benim telefonumun kapalı mı olduğunu soruyorlar. Bu sorunu 2g yi kapatarak çözdüm ama malum bu durum 3 g olmayan yerlerde sıkıntı yaratacak. LG acil çözüm bulmalı
hocam vallaha aynı bendeki durumu yaşadınız, 3gnin full çektiği yerde sorun yok, ama bende bugün köyüme geldim 2g çekiyor telefon, bazen full çekiyor birden 1 çubuk çekiyor sonra hiç çekmiyor , sizin yazdığınız durumun aynısını yaşıyorum. 404k serisinden telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g 2 mini telefonumdan turkcele mesaj atamiyorum nedeni ne olabilir ve nasil gidere bilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım o sarun her cihazda var. 3g 2g geçerken yapar. hattında aveaysa bu geçişler sıranda bağalanması biraz zaman alıyor. 3g şebeke düşük çeken yerde yapar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg l 70 kulanıyorum durup dururken telefonun klavye hatası vermeye başladı acaba nedenı ne olabilir :wink:?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben yetkili servisi aradım. CIA veya kimaramış programını kaldırın dediler. Kaldırdım bakalım deniyeceğim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
alakası yok ya kim aramışla falan ne alakası var onlar kurulu olmadıgı halde yapıyor bu sorunu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.nasıl bir ayar yapyın ? Aynı sorunu bende yaşıyorum G2de.

triyaki43-01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şebeke ve internet yavaşlığı sorunu benim telefonda da var servise göndersem düzelirmi yoksa direk satıp kurtulayımmı ? servise gönderen olduysa bi yardımcı olun lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benim hattim avea 3 haftadir aralıklarla sebeke geliyor fakat cok sürmüyor hemen gidiyor format attim çözülmesi apn den mi baska bir ayae mi var garantiye gonderemiyorum ne olur yardımcı olun

gentleselo27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar hortlatmis gibi olmayayim da başımdan geçeni anlatmak istedim okuyunca.Cihazım su an 1 senesini doldurdu.Faturali garantili 32gb.Şebeke sorunu bende 3 ay sonra baş gösterdi.Ev öğrenci evi zemin katta sebeke nerdeyse bic cekmiyo bazi noktalar haric.Disardan eve gelince sebeke gidiyodu disari cikinca geri geliyodu.Aslinda gelmis gibi oluyodu yani sebeke var ama arayan ulasamiyor.Tek caresi restart atmaktı.Dediginiz yontemlerin hepsini uyguladim ben nafile.Sorunum memlekete dönünce ortadan kalktı sebebi de şebekesiz ortamda bulunmamam.Ve su anda da baska bir dizi sorunlar baş gösterdi ozellikle lolipop a gectikten sonra.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
buna benzer bir sorun bende yasadim. tabi sorun oldugunda baska bir marka kulkaniyordum. Ayni evde yasarken tslefon cekmemeye daha dogrusu cekim kuvveti full gostermesine ragmen arama alamama mobil veriyi acsamda baglanamama gibi fakat soyle bir durum vardi. Kardesimin telefonu baska bir marka model olmasina ragmen ayni anda onda da bu sorun belirdi. cunku sebeke adi var 2 dis cekim kuvveti var ama arama net vb seyler yok. Oyle birkac gun gecti kendi kendine sorun duzeldi. Tahminimce ulkemizde 4.5g ye gecis olacagi icin bir calismadan kaynaklaniyordu bu. Veya evimden ceken baz istasyonunda bir ariza vardi. Kendi kendine oldu ve duzeldi. sonuc: sizin bu durumunuz operatorden ksynaklaniyor olabilir baska bir hat takin lg g2'ye ama baska bir operator hatti yanu turcell seniz vodefone gibi bakin tekrar bu sorun devam ederse urunde problem var servise goturun. eger baska operator de baglanti olursa g2 saglam kendi operatorunuze bu sorunla ilgili basvurun.