1.si telefonu nerden aldın 2.si telefon çakma olabilrmi 3.sü bir çok kişide bu problem yok...3 aydır kullanıyorum LG G2 yi ve tek sorunu telefonun "şebeke sorunu" ! telefonu aktif kullanıyorum ama bir bakıyorum ki beni arayanlar ulaşamıyolarmış ! bu sorun genel bir sorun G2 lerde . Net paketi bitmesin diye veri ağını kapatıyorum pat şebeke bir anda düşüyor ve telefona ulaşılamıyor. Sonda veri ağını açıyorum bu seferde ağ akışı sağlanmıyor ! nete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı yok diyor ! bazende veri ağını kapalıyken aç dediğinizde aık görünsede akış sağlanmıyor .
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...
arkadaşın dediğine aynen katılıyorum aynı sorun bende war we telefon 1 haftalık henüz artı bende kestirdim eski sim kartı ondan olabilir mi bilmiyorum ama çok şaşırdım ve üzüldüm yani şaka gbi gerçekten ayrıca aldığım ürün lg tr garantili paralel ithalat fln da değil yani
Öyleyse hemen aldığınız yere geri götürün. Bu tarz sorunları buralarda anlatmak size çözüm olmaz. Vakit kaybetmeyin boşuna.
şimdiye kadar ön belleği hiç temizlemedim. temizledikten sonra oyunlarımdaki veriler silinir mi ?Telefonu yeniden başlattınız mı?
Ayarlar > Genel > depolama > Önbellekteki Veri'ye basıp önbelliği temizleyin. Telefonu yeniden başlatıp sonucu söyler misiniz?
şimdiye kadar ön belleği hiç temizlemedim. temizledikten sonra oyunlarımdaki veriler silinir mi ?
size açık ve net söyleyem aslında telefonda hic bir sorun yok ne bataryasında ne bişeyinde bidek android de sorun var gerisi fasa fiso adam gibi üretemediler galba bu androidi
inşallah benim telefonda bu gün değişiklik var hayret oyun oynamayınca sabahtan beri verim acık çok az yediHer telefon yazılıma karşı farkı cevap veriyor. G2 nin şarz süresinde problem oluyor farklı bir markada telefon donuyor kitleniyor gibi. Ben şu anda 4.2 gibi gidiyor şarzım tam onun kadar olmasada benziyor yavaş yavaş oturuyor yazılım.
inşallah benim telefonda bu gün değişiklik var hayret oyun oynamayınca sabahtan beri verim acık çok az yedi
4.4.2 sorun var telefon 4.4.3 geçerse sıkıntı olmaz Google açıklama yaptı Nexus neden 4.4.3 alıyor bu şu demek 4.4.4 ver 4.4.5 gibi sonra 5.0 geç direk 5.0 alırsa telefonlar kaldırmaz yazılım olarak ufak hatalar var 4.4.2 güçlü hali 4.4.3 farklı bişey yok