Lg g2 şebeke ve veri aği sorunu !

LG G2 ŞEBEKE VE VERİ AĞ SORUNU

• Sadece şebeke sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Sadece veriağı sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Her iki sorunu da yaşamaktayım

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13

zerkara

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sim kartınızda bir sorun olabilir yeni bir sim kartı alın ve deneyin bakalım sorun çıkartacak mı?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
3 aydır kullanıyorum LG G2 yi ve tek sorunu telefonun "şebeke sorunu" ! telefonu aktif kullanıyorum ama bir bakıyorum ki beni arayanlar ulaşamıyolarmış ! bu sorun genel bir sorun G2 lerde . Net paketi bitmesin diye veri ağını kapatıyorum pat şebeke bir anda düşüyor ve telefona ulaşılamıyor. Sonda veri ağını açıyorum bu seferde ağ akışı sağlanmıyor ! nete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı yok diyor ! bazende veri ağını kapalıyken aç dediğinizde aık görünsede akış sağlanmıyor .
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...
1.si telefonu nerden aldın 2.si telefon çakma olabilrmi 3.sü bir çok kişide bu problem yok...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bir de denildiği gibi operatörünüzden orjinal micro sim çıkarttırıp da deneyin. Kesilmiş kartlar sorun olabilir

batubey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu şebeke sorunu genel bir sorun zamanla anlayacaksınız beyler. Yok çakma flen değil telefon hangi devirde yaşıyoruz. Çakma telefon alcak kadar zengin değilim ben .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Genel bir sorun falan değil. Kafanızdan sorun uydurmayın. Bizde yok diyorsak yok kardeşim zorlamanın alemi ne? Yok bende sorun. 1,5 ay olacak alalı yok sorun falan..

brifing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşın dediğine aynen katılıyorum aynı sorun bende war we telefon 1 haftalık henüz artı bende kestirdim eski sim kartı ondan olabilir mi bilmiyorum ama çok şaşırdım ve üzüldüm yani şaka gbi gerçekten ayrıca aldığım ürün lg tr garantili paralel ithalat fln da değil yani

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşın dediğine aynen katılıyorum aynı sorun bende war we telefon 1 haftalık henüz artı bende kestirdim eski sim kartı ondan olabilir mi bilmiyorum ama çok şaşırdım ve üzüldüm yani şaka gbi gerçekten ayrıca aldığım ürün lg tr garantili paralel ithalat fln da değil yani

Öyleyse hemen aldığınız yere geri götürün. Bu tarz sorunları buralarda anlatmak size çözüm olmaz. Vakit kaybetmeyin boşuna.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhabalar ben bir hafta önce lg g2 telefon aldım şebeke sorunu var artı internet bağlantısı çok yavaş ilk bir kaç gün çok iyidi ama son dört gündür çok sıkıntılı oldu bu telefon

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şebeke gidiyorsa hatayı telefona atacağınıza şebekeye atmayı deneyin biraz veya başka bi hat kullan bi gün ona göre bak gidip gitmeyeceğini

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öyleyse hemen aldığınız yere geri götürün. Bu tarz sorunları buralarda anlatmak size çözüm olmaz. Vakit kaybetmeyin boşuna.
:D aynen buradan çözemiyoruz şebeke sorunları güzelim telefona atılan iftiralara bak :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Yaklaşık 1 aydan beri telefonu kullanmaktayım. İstanbulda şebeke ile ilgili hiç bir problem yaşamadım ancak, tatil için Karadeniz'e gittiğimde (Rize Artvin) şebekem otomatik (2-3 g) olduğunda 3 g kesilince 2 g ye geçemiyor ve 1 kademe çekiyor görülen şebeke aslında çekmiyor. Yanımda aynı operatörü kullanan eşimde ise böyle bir problem olmuyor. Beni arayanlar ulaşamayınca eşimi arayıp benim telefonumun kapalı mı olduğunu soruyorlar. Bu sorunu 2g yi kapatarak çözdüm ama malum bu durum 3 g olmayan yerlerde sıkıntı yaratacak. LG acil çözüm bulmalı

huseyinacar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı şebeke sorunu bendede var .bir çözüm bulabilen var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş 4 gün oldu bende alalı telefonu. Sanırım aynı sıkıntımız var bende ise LG arabada otobüste veya bir araçta seyir halindeyken arayanlar ulaşamıyor... Sana Katılıyorum bu gün servise götüreceğim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar şebeke sorununu çözebilen var mı? Mecidiyeköy servise götürdüm yazılımı baştan yüklediler. 1 ay sorunsuz kullandım şimdi tekrar ulaşılamama sorunu başladı. Hattım turkcell sim kartı yeni aldım. Sadece gsm modunda sorun yok. Kitkat bekliyorum düzelmezse tekrar servise vereceğim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonu yeniden başlattınız mı?

Ayarlar > Genel > depolama > Önbellekteki Veri'ye basıp önbelliği temizleyin. Telefonu yeniden başlatıp sonucu söyler misiniz?
şimdiye kadar ön belleği hiç temizlemedim. temizledikten sonra oyunlarımdaki veriler silinir mi ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar selamun aleyküm öncelikle ben Emre . Uzun zamandır G2 'yi inceledim gerek özelliklerini okumak olsun gerek videolar olsun inceledim hemde çok inceledim ve sonunda 5 Nisan günü Vatan Bilgisayardan 32 GB BEYAZ modelini aldım . Şimdi aslında şöyle söylemek gerekir ise telefon muazzam gayet iyi gayet güzel . Konuya şöyle gireyim diğer telefonum L5 E612 idi . Şimdi sorunum ise şu ; Bazı kişiler ile konuşurken karşı tarafın sesinin sürekli olmasa da ara sıra ara ara boğulma olduğunu fark ettim ve konuşmasından hiç bir şey anlamadığım zamanlar oldu oluyor . Acaba sorun bende mi yani telefonda mı diye araştırma yapıyorum kaç gündür anladığım kadarıyla sorun sadece bende değil çoğu kişi böyle hemde baya çoğunluk böyle bu sadece G2 de olan bişey de değil son model android telefonların çoğu böyle anlaşılan . Bu durum L5 E612 'de de oluyordu . Sim kart'a gelecek olursak sim kartım bundan 7 yıl falan önce Avea idi . 4 Yıl sonrası mı neydi tam hatırlayamadım şuan her neyse 4 yıldır da Türkcell 'e taşıdığımızı farz edelim ki zaten öyle olması gerekiyor . Acaba diyorum ki sorun benim kestirdiğim Sim kartımda mı ? 64 kb kesme sim kart ile kullanıyorum G2 yi. Ama bakın herkes de olmuyor bu boğulma gerçekten çok ilginç sonuçta rehberimde ki herkes android telefon yada micro sim kart kullanmak zorunda değil eğer ben net bi ses duymak istiyorsam herkes android yada micro kart mı olmalı ? :D türkcell tim 'e gittim bu konuyu sundum onlara bu konu hakkında gelenler var mı diye sordum ve gelenler olduğunu söylediler iphone 5 orjinal micro kart ile denemeye yaptık beni aradı sesi resmen hd kalitesinde geldi değiştirmem gerektiğini söylediler zaten 16 tl falan parası sorun falan değil de orjinal micro alıpta yine bu sorun olursa o zaman işte çok pis söverim yani . Çoğu bu durumu yazılımsal bir güncellemeye de bağlıyorlar olabilir bilemiyoruz tabi yarın sanırım G2 ler için KitKat gelicek güncelledikten sonra tekrar denicez artık da yani sonuçta cihazı yeni aldım ölü pixel testi falan yaptım hiç bir sıkıntı yok 2g 3g geçişleri sıkıntısı telefonun sorunu değil o bende de oluyor o operatör'ün sıkıntısı bulunduğunuz il de ki baz istasyonunun dandikliği yani aksine g2 'nin hspa sı daha güçlü yani telefon daha fazla 3G Çekmek istiyor fakat buna operatör yada bulunduğunuz mekan izin vermiyor neden çünkü kapsama alanı çok zayıf o yüzden 2g 3g arası sürekli gidip gelen yerler de yalnızca GSM olarak kullanın 3g zaten internet için yararlı bir şey . Arkadaş da sony xperia z var o da yeni sayılır o da bazen boğulma oluyor dedi anlaşılan bütün telefonlar için geçerli bi sorunla karşı karşıyayız artık bunun çözümü micro mu yoksa yazılımsal mı göreceğiz ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 haftadır LG G2 kullanıyorum, şebeke problemi var, 1 haftada 3 kez şebeke gitti ve her seferinde telefon restart attı. Bu sorunu yaşayanlar var, çözebilen var mı? Avea kullanıyorum bu şebeke ya da sim kartla alakalı bir sorun mudur, yoksa telefondan kaynaklanan bir sorun mu? Bilgisi lanlardan tardım ve öneri bekliyorum, teşekkürler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ankara'nın en merkezi yerinde yaklaşık 2 saattir aynı sorunu bende yaşıyorum. Üstelik telefon tamircisi ve yazılımcıyım ve düzeltemedim cihazı. Şuan itibariyle herkese tavsiye ettiğim bu ürün kesinlikle gözümden düşmüştür. Bu kadar saçma salak bir arıza ne gördüm, ne de duydum diğer üst segmentteki telefonlarda. M8 alıp onu deneyeceğim bir de.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
size açık ve net söyleyem aslında telefonda hic bir sorun yok ne bataryasında ne bişeyinde bidek android de sorun var gerisi fasa fiso adam gibi üretemediler galba bu androidi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
size açık ve net söyleyem aslında telefonda hic bir sorun yok ne bataryasında ne bişeyinde bidek android de sorun var gerisi fasa fiso adam gibi üretemediler galba bu androidi

Her telefon yazılıma karşı farkı cevap veriyor. G2 nin şarz süresinde problem oluyor farklı bir markada telefon donuyor kitleniyor gibi. Ben şu anda 4.2 gibi gidiyor şarzım tam onun kadar olmasada benziyor yavaş yavaş oturuyor yazılım.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her telefon yazılıma karşı farkı cevap veriyor. G2 nin şarz süresinde problem oluyor farklı bir markada telefon donuyor kitleniyor gibi. Ben şu anda 4.2 gibi gidiyor şarzım tam onun kadar olmasada benziyor yavaş yavaş oturuyor yazılım.
inşallah benim telefonda bu gün değişiklik var hayret oyun oynamayınca sabahtan beri verim acık çok az yedi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yok arkadaşım bende turkcell kullanıyorum ama bendede aynı sorun var durup durup hat blokeleniyor ne ben görüşebiliyorum nede karşı taraftan aranabiliyorum turkcelli aradaım sim kart değiştirdim fayda etmedi
direkt cihazdan kaynaklanan bir şey..
Turgut örnek

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
4.4.2 sorun var telefon 4.4.3 geçerse sıkıntı olmaz Google açıklama yaptı Nexus neden 4.4.3 alıyor bu şu demek 4.4.4 ver 4.4.5 gibi sonra 5.0 geç direk 5.0 alırsa telefonlar kaldırmaz yazılım olarak ufak hatalar var 4.4.2 güçlü hali 4.4.3 farklı bişey yok

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
4.4.2 sorun var telefon 4.4.3 geçerse sıkıntı olmaz Google açıklama yaptı Nexus neden 4.4.3 alıyor bu şu demek 4.4.4 ver 4.4.5 gibi sonra 5.0 geç direk 5.0 alırsa telefonlar kaldırmaz yazılım olarak ufak hatalar var 4.4.2 güçlü hali 4.4.3 farklı bişey yok

Zaten lg 4.2 den direk 4.4 geçtiği için bunca hata var sanırım. Yavaş yavaş verseydi hem oluşucak hataları diğerki güncellemede düzeltirdi. Şimdi bunu verdi aylarca bekleyecez diğer güncellemeyi. Ben custom rom kullandığımdan şarz falan problemlerim yokta Stock kullananlara şimdiden geçmiş olsun.

sasuke1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forum donanım'da yazdım ama bir çözüm bulamadım, başlığı görünce bir de burda sormak istedim. selamlar herkese...

Son üç gündür arayan herkes bana ulaşamıyor. Servise gittim ve başka sim kart takınca gelen aramalarda sıkıntı yok; fakat pttcell adlı hattımı takınca gelen aramalar bana ulaşmıyor. Bunun dışında kimin aradığını gösteren SMS geliyor. Veri akışında da sıkıntı yok ve ben dışarıyı arayabiliyorum. Sürekli çeken yerlerdeyim ama bu sıkıntı neden baş gösterdi bilmiyorum.

ilk paragrafta belirttiğim sorundan sonra servis sim kartımı değiştirmem gerektiğini söyLEDi, ben de pttye giderek yeni bir sim kart aldım, kartı kestirerek taktım ve gene ben dışarıyı arayabiliyorum, sms alıp gönderebiliyorum, internet bağlantım da sorun yok fakat ne olursa olsun dışardan aramalarda direk telesekreter çıkıyor ve bana ulaşılmıyor... deneme maksadıyla yapılan bu aramanın ardından anında kim aramış adlı servisten bilgi kısa mesajı geliyor... ama ne olursa olsun bana ulaşılmıyor...

Başına gelen veya çözümünü bilen paylaşırsa şimdiden teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardes bendede aynı problem var sebeke kendılıgınden kapatıyo ve benı arayanlar ulasamıyo bana

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim bi tek h+ yani netim yavasladı h+ yazmıyo gitti o sorunum var

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gsm operatörü ile alakalı bende trcell de sıkıntı yaşamıyorum fakat aveada böyle bir sıkıntı oldugu dogru özellikle odamda..