Lg G2 unroot sorunu

benmybbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar geçen gün telefonu sitenizdeki vroot programı ile rootladım ancak roottan sonra telefon rami 1800 mb olarak görmeye başladı ve içime sinmedi sabahtan beri unroot yapmaya uğraşıyorum olmuyor, super su dan denedim kapatıp aç dedi yaptım olmadı telefonun menüsünden fabrika ayarlarına dön dedim olmadı, şuan yedek almıştım rootan önce bunu yapıyorum. Olmaz ise ne yapmalıyım. Android de yeni ve unutmadan arkadaki ses kısma ve power tuşuna basınca direk telefon açılıyor hard reset açılmıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Merhabalar geçen gün telefonu sitenizdeki vroot programı ile rootladım ancak roottan sonra telefon rami 1800 mb olarak görmeye başladı ve içime sinmedi sabahtan beri unroot yapmaya uğraşıyorum olmuyor, super su dan denedim kapatıp aç dedi yaptım olmadı telefonun menüsünden fabrika ayarlarına dön dedim olmadı, şuan yedek almıştım rootan önce bunu yapıyorum. Olmaz ise ne yapmalıyım. Android de yeni ve unutmadan arkadaki ses kısma ve power tuşuna basınca direk telefon açılıyor hard reset açılmıyor.
Unroot işlemini yaptım ancak hala ram 1800 görüyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Unroot işlemini yaptım ancak hala ram 1800 görüyor

İyi de Ram zaten 1800MB olarak görünüyor standart olarak. Bu bütün 2GB ramli cihazlarda aşağı yukarı böyledir. Siz 2048MB olmasını mı bekliyordunuz? Keşke unroot etmeden önce sorsaydınız..

benmybbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır cihazı ilk aldığımda 2 gb net olarak ( görev yöneticisinde) toplamda görülüyordu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim aldım alalı 1.853MB Ram. Yanlış yere bakmış olabilirsiniz. Ram miktarı hiçbir şekilde artmaz ya da azalmaz. Sadece cihazın kendisine ayırdığı kullanılan ram miktarı değişir.

benmybbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki hocam, cihazın ana ekranında bazen donma oluyor bunun sebebi nedir?
ve unrootun bizim cihazımıza zararı varmı siz yaptınızmı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet ben de root yaptım ve sanırım root performansı biraz etkiliyor. Rootsuz cihazlar daha sorunsuz çalışıyor. Ancak ben de rootsuz yapamıyorum. O yüzden bu tarz ufak sorunları görmezden geliyorum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ana ekrandaki donmayı biraz daha detaylı anlatırsanız daha iyi cevap verebilirim

benmybbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bazen ana ekrana döndüğümde sanal tuşlar beyaz oluyor 1-2 sn sonra düzeliyor ekranda hiçbirşey gözükmüyor oda 1-2 sn sonra düzeliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O kadar kasması pek normal değil. Kurduğunuz uygulamalardan kaynaklanabilir. Telefonu da günde 1 ya da 2 günde 1 yeniden başlatın. Faydası olur.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hangi yöntem ile root yaptınız? normalde root sistemi kasmaz yada ram kullanımını etkilemez. bu sizin yüklediğiniz uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir

benmybbc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android3 hocam sizin konumunda belirttiğiniz diğer bir yöntem ile rootladım kurulması çok kolay oldu kaldırması biraz sancılı, kullandığımız uygulamalar hepimizin bildiği uygulamalar hayday pou hill climb papa pear Everyone facebook skype whatsapp Androidzip ve birkaç küçük uygulama, ekran dönerken uygulamalar gecikmeyle geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Facebook uygulamasının ram'ı - telefonu inanılmaz derecede tükettiğini düşünüyorum, onunla akalası olabilir bence.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben oyun konusunda her zaman en iyisini istediğim için bilgisayarda oynadığım oyunlar ile telefonda oynadığım oyunlar hemen hemen mario oynuyor havası yaratıyor o yüzden bana göre en iyi oyun Real Racing 3 boş vakitlerde oynanılabilecek bir oyun ve ondan başka hiç bir oyun telefonumda yok, Bu sosyal paylaşım uygulamaları veya iletişim uygulamalarının hepsi telefonumda var, telefonum 1 GB ram kullanıyor ve bana 750 800ünü bırakıyor. CPU-Z Programını indirip system'e gelince orda Total Ram yazar ve 1800 üstüdür. Bu bilgisayarlardada böyledir, 4 GB ram alırsın 3 700 3 800 olarak gösterir tam 4 gbyi kullanamassın. Bu telefonunun donması öyle ufak tefek bişi değil ve benim bile o kadar çok uygulama olmasına rağmen tık etmiyor demekki senin telefonunda ya yazılımsal yada donanımsal bir problem olduğunu düşünüyorum. Garantiye vermekten başka telefonuma ne yapabilirim diye sorarsan hmmm, Telefonu formatla hiç bir uygulama foto resim video bırakma tamamen sıfırla ve telefonuna Almanya ve Türkiye orjinal Romunu kur bak bakalım donma kasma gibi problemlerin olcakmı ? eğer olursa garantiye vercen