benmybbc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhabalar geçen gün telefonu sitenizdeki vroot programı ile rootladım ancak roottan sonra telefon rami 1800 mb olarak görmeye başladı ve içime sinmedi sabahtan beri unroot yapmaya uğraşıyorum olmuyor, super su dan denedim kapatıp aç dedi yaptım olmadı telefonun menüsünden fabrika ayarlarına dön dedim olmadı, şuan yedek almıştım rootan önce bunu yapıyorum. Olmaz ise ne yapmalıyım. Android de yeni ve unutmadan arkadaki ses kısma ve power tuşuna basınca direk telefon açılıyor hard reset açılmıyor.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Unroot işlemini yaptım ancak hala ram 1800 görüyorMerhabalar geçen gün telefonu sitenizdeki vroot programı ile rootladım ancak roottan sonra telefon rami 1800 mb olarak görmeye başladı ve içime sinmedi sabahtan beri unroot yapmaya uğraşıyorum olmuyor, super su dan denedim kapatıp aç dedi yaptım olmadı telefonun menüsünden fabrika ayarlarına dön dedim olmadı, şuan yedek almıştım rootan önce bunu yapıyorum. Olmaz ise ne yapmalıyım. Android de yeni ve unutmadan arkadaki ses kısma ve power tuşuna basınca direk telefon açılıyor hard reset açılmıyor.