3 aydır kullanıyorum LG G2 yi ve tek sorunu telefonun "şebeke sorunu" ! telefonu aktif kullanıyorum ama bir bakıyorum ki beni arayanlar ulaşamıyolarmış ! bu sorun genel bir sorun G2 lerde . Net paketi bitmesin diye veri ağını kapatıyorum pat şebeke bir anda düşüyor ve telefona ulaşılamıyor. Sonda veri ağını açıyorum bu seferde ağ akışı sağlanmıyor ! nete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı yok diyor ! bazende veri ağını kapalıyken aç dediğinizde aık görünsede akış sağlanmıyor .
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...