Lg g2 şebeke ve veri aği sorunu !

LG G2 ŞEBEKE VE VERİ AĞ SORUNU

• Sadece şebeke sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Sadece veriağı sorunu yaşıyorum

Kullanılan: 2 15.4%
  • Her iki sorunu da yaşamaktayım

Kullanılan: 9 69.2%

• Kullanılan toplam oy
    13

batubey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 aydır kullanıyorum LG G2 yi ve tek sorunu telefonun "şebeke sorunu" ! telefonu aktif kullanıyorum ama bir bakıyorum ki beni arayanlar ulaşamıyolarmış ! bu sorun genel bir sorun G2 lerde . Net paketi bitmesin diye veri ağını kapatıyorum pat şebeke bir anda düşüyor ve telefona ulaşılamıyor. Sonda veri ağını açıyorum bu seferde ağ akışı sağlanmıyor ! nete girmeye çalıştığımda internet bağlantısı yok diyor ! bazende veri ağını kapalıyken aç dediğinizde aık görünsede akış sağlanmıyor .
İNSAN ÜZÜLÜYOR YENİ TELEFON ALIYORSUNUZ,BORCA GİRİYORSUNUZ,3AY OLMADAN BİR BAKIYORSUNUZ Kİ KRONİK BİR ŞEBEKE SORUNU YAŞIYORSUNUZ VE BU TELEFON YENİ BİR TELEFON ! insanlar bana ulaşamadıktan,ben internete giremedikten sonra bu telefonu napiyim ! umarım güncellemeler ile bu sorun giderilir ...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu sorunu ilk kez sizden duydum. Cihazı garantiye verin. Bende öyle bir sorun yok.

yerdavader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben bu sorunu ilk kez sizde duydum hiç bir sorun yok sadece speakerden ses yüksek cıkmıyor

Reaksiyon puanı
10,315
paralel ithalattan olmasın!
ben de S3'ü aldıktan birkaç ay sonra şebeke tamamen gitti.
aldığım yere götürdüm, yeni bir imei numarası vermiş, öyle halletmişlerdi.

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
benimkide paralel ithalat böyle bir sorun yaşamadım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamlar bendede kamera bulanık sıfır aldım gözlerimi bozuk dedim herkes aynı şeyi gördü başkalarındada sıkıntı varmı lütfen yazsınlar

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bende yok. Garantiye yollayın.

RoyaLDeviL007

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonun kamerası bulanık gösteriyorsa burdan yardım isteyerek ne planlıyorsunuz cok merak ediyorum? kalkıpta evinize gelip kameranızımı düzeltecekler ? götürün servisine yaptırın abi.

Konu sahibine gelelim, Merhaba dostum.

Bende g2 kullanıyorum ve forumda g2 kullanan bir cok kişi tanıyorum ve böyle bir sorunu ilk defa senden duyuyorum. Turkcell vodafone avea vs hangi şirketi kullanıyorsanız orası ile konuşun belki bozuk bir cihaz vermiş olabilirler, yada gidip servise verin.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben Lg telefon kullanıyorum ve bu sorunu sık sık yaşıyorum. Sebebsizce şebeke gidiyor, mesajlar gelmiyor, kapalı gözüküyorum vs.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyle bi sorununuz varsa garantiye yollayın. Bizde öyle bir sorun yok..

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu sorun tüm g2 lerde var ister inanın ister inanmayın, birgün basınıza gelir emin olun.
bir ihtimal çözümü hattınızı kırdırıp micro sim yaptıysanız çöpe atın ve bayinizden normal micro sim alın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Allah Allaaah.. kardeşim telefon elimde 1 aydır kullanıyorum. Sorun yok işte. 2 tane G2 aldık ikisinde de yok sorun falan. Sim kartları da normal sim'den kestirdik, daha önce kestirmiştim xperia S kullanırken. Yok! sorun falan yok! Varsa sorun garantiye verin.

MolvadaGama

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hem VERİ, hemde WİFİ sürekli aktif hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım ve duymadım, sim kartımda 128kb normal simden kestirdim. Telefonunuzu bir servise göstermelisiniz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler 1 ayda sorun olacagı anlamına gelmiyor ama başınıza gelecek diyorum, adam başına gelmemiş sorun yok diye bas bas bağırıyor, şu an senin telefon stabil çalışıyor diye başına gelmeyecek anlamına gelmez! birgün o sorunla yüzleşeceksin. LG üretim sorunu hemide en kroniğinden aç şikayetvarı en basitinden LG g2 şebeke sorunu (network problem) yaz göreceksin. LG servise birgünde 100den fazla lg g2 geldigini biliyorum, yüzde %95i aniden şebeke gitme problemi. antende sorun var şase yapıyor. Lg bu arkadaş her cihazında illa kronik bir sorunu olacak. bir yerden birşeyler biliyoruz ki gelip yazdık. iphone4'te olduğu gibi göstermelik bir yazılım güncellemesiyle geçiştirecekler. yaz bunu bir kenara.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bozulursa kaskosu var gider veririz değişirler o zaman. Şuanda sorun yok. Kafamı bunlara takacağıma kullandığım cihazdan zevk almayı tercih ederim. Bir sorun olursa diye garantiyi boşuna 3 yıla uzattırmadım yani.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sorun bendede var 3gyi acip kapayinca internet kesiliyorneden oldugunu anlayamadim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
veri ağını kapalıyken aç dediğinizde acık görünsede akış sağlanmıyor .

Telefonu yeniden başlattınız mı?

Ayarlar > Genel > depolama > Önbellekteki Veri'ye basıp önbelliği temizleyin. Telefonu yeniden başlatıp sonucu söyler misiniz?

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu yeniden başlattınız mı?

Ayarlar > Genel > depolama > Önbellekteki Veri'ye basıp önbelliği temizleyin. Telefonu yeniden başlatıp sonucu söyler misiniz?
Zaten surekli onbellegi bosaltiom telide yeniden baslattim internet gelmiyor bazende ilk basisimda geliyor anlamadim bisi:s

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Zaten surekli onbellegi bosaltiom telide yeniden baslattim internet gelmiyor bazende ilk basisimda geliyor anlamadim bisi:s

Ben de anlamadım. Önemli dosyalarınızı rehberinizin de yedeğini alarak bilgisayara kopyalayıp, telefonu fabrika ayarlarına çevirin. İnternet bağlantısı ya da hızıyla alakalı bir uygulama kurdunuz mu telefona? Hızlandırıcı, aç/kapa widget'ı vs?

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de anlamadım. Önemli dosyalarınızı rehberinizin de yedeğini alarak bilgisayara kopyalayıp, telefonu fabrika ayarlarına çevirin. İnternet bağlantısı ya da hızıyla alakalı bir uygulama kurdunuz mu telefona? Hızlandırıcı, aç/kapa widget'ı vs?

Hic kurmadim fabrika ayarlarina dondurmyi denicem zaten sebeke gitmesi falan gibi bi sorunum yok sadece veriyi acinca bole yapio wifidada sorunum yok

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hic kurmadim fabrika ayarlarina dondurmyi denicem zaten sebeke gitmesi falan gibi bi sorunum yok sadece veriyi acinca bole yapio wifidada sorunum yok

Fabrika ayarlarına çevirin, bir de öyle deneyin. Bu arada cihazı rootladınız mı?

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon duzelmedi bugun telin 30 gunu bimeksten aldim bu sorun yuzunden versem değisirlermi acaba teli

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayır değişmezler. Garantiye yollamanız lazım. Bu şekilde değiştirmeleri için ilk hafta içinde ve sim kart takılmamış olması lazım.