LG G2 Şarj Sorunu

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 2. el G2 aldım ve batarya konusu beni cok rahatsız ediyor. Oyun oynarken su gibi şarj gidiyor. Mesala Clash of Clans oynarken ber dakika %1 - %2 şarj gidiyor. Üstelik parlaklık %20 - %30 arası. Gereksiz uygulamaları da kaldırdım ve kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım.

Şu an 5.0.2 yüklü. Bataryayı değiştirirsem sorun düzelir mi. Lütfen yardım edin. 2 gün önce de böyle bir konus açtım kimse ilgilenmedi.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Arkadaşlar 2. el G2 aldım ve batarya konusu beni cok rahatsız ediyor. Oyun oynarken su gibi şarj gidiyor. Mesala Clash of Clans oynarken ber dakika %1 - %2 şarj gidiyor. Üstelik parlaklık %20 - %30 arası. Gereksiz uygulamaları da kaldırdım ve kullanmadığım uygulamaları devre dışı bıraktım.

Şu an 5.0.2 yüklü. Bataryayı değiştirirsem sorun düzelir mi. Lütfen yardım edin. 2 gün önce de böyle bir konus açtım kimse ilgilenmedi.
G2 batarya ömrü en iyi olan cihazlardan bataryasında sıkıntı vardır ben parlaklığı asla %100 den aşağı kullanmam parlak ekranları severim :)

Bu arada 8 gün sonra 2 senelik olcak G2m

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Spot cihazsa malesef bataryalar orjinal olmuyor sıfır cihazı 500 tl ye aldıysan çok büyük ihtimal spottur.

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Spot cihaz ne bilmiyorum ama telefon orjinal teknosa faturasi var 2. El aldim 525 tl ye

TK BBYGT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G2 batarya ömrü en iyi olan cihazlardan bataryasında sıkıntı vardır ben parlaklığı asla %100 den aşağı kullanmam parlak ekranları severim :)

Bu arada 8 gün sonra 2 senelik olcak G2m

Kardeş simdi ben bataryayı mı değiştireyim??

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372

Orjinal batarya alırsan bi sorun olmaz sanırım...

xvanko

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Malesef tek çözümü batarya değişimi görünüyor.