LG G2 Şarj Sorunu

tahamrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar, geçen cumartesi lg g2 aldım. Bataryam çok az dayanıyor evden sabah 6 da çıkıyorum %100 şarj ile eve saat 5 te geliyorum %30 larda sürünüyor. Wifi felan açmıyorum sadece arada 2 dakikalığına veriyi açıp kapatıyorum. Ekran parlaklığı %23, birde ayarlardan pile gelince aşağıda gördüğünüz gibi %97 de 7 saat yazıyor sizce normalmi 14 dakikada %3 şarj gidiyor ve de şarj dolumu yaparken %100 oluyor bi 20 dakika daha bekliyorum öyle çıkartıyorum. Servise götürmelimiyim ? teşekkürler.

rmm9az.png

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum arkaplan uygulamalarını kontrol et. Gps falan gibi özellikler boş dururken açık durmasın böyle ufak ayrıntılar önemli. Dersen ki hala sorun var benim önerim reset at uygulamaları yeniden yükle (gereksizleri değil tabi �� ) bunada olmaz dersen yolla garantiye pilde sorun varsa pil değişim talebinde bulun.

cccemirccc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar arkadaşlar, geçen cumartesi lg g2 aldım. Bataryam çok az dayanıyor evden sabah 6 da çıkıyorum %100 şarj ile eve saat 5 te geliyorum %30 larda sürünüyor. Wifi felan açmıyorum sadece arada 2 dakikalığına veriyi açıp kapatıyorum. Ekran parlaklığı %23, birde ayarlardan pile gelince aşağıda gördüğünüz gibi %97 de 7 saat yazıyor sizce normalmi 14 dakikada %3 şarj gidiyor ve de şarj dolumu yaparken %100 oluyor bi 20 dakika daha bekliyorum öyle çıkartıyorum. Servise götürmelimiyim ? teşekkürler.

rmm9az.png
hocam aktif kullanımda 14 dakikada %3 iyi bir süre.

Kalahur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
264 saniyede %1 gitmesi lazım orda yazan bilgilere göre. Matematiksel olarak yani :) pratikte karşılığını bilemem değişir. Bu arada dolunca 20 dk bekle olayı yok bekleme süresi pil üzerindeki gerilim işareti (şimşek gibi ) gidene kadardır.
9d26649fb5a7afba138e769cb0747fea.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeş bende yeni aldım aynı sorun bendeki telefondada vardı sarjı çok çabuk bitiyodu bekleme süresi diğer g2lere göre acaip düşük tü garantiye verdim gelmesini bekliyorum inşallah düzelir

M

melissssa

SDN Okuru
Aynı telefon bendede var gıtgıde sarj olmamaya baslıyo . Keske almasaydın sende .