hocam sizinki bir sorun mu bilmiyorum ama g2 aldım alalı şarjım bitecek korkumda bitti benim.ekranı % 100 de parlaklıkta sürekli kullanıyorum.sabah 8 de teli şarjdan çıkarıyorum saat öğlen 12 ye kadar bi 15 dk falan internet kullanımı yapıyorum bi 5-6 dk tel görüşmesi.gerisinde tel ekranı kapalı beklemede oluyo ve saat 11 buçuk 12 gibi şarj hala %100 de oluyor.
önceden s3 vardı güç tasarruf modunda %30 parlaklıkta teli cebimden hiç çıkarmıadan bir saat sonra bi bakıyodum şarjım %2 azalmıştı.
hocam imkansız o kadar saatlik kullanımdan sonra yüzde bir bile gitmiyorsa eğer gerçekten öyle ise biz nerede yanlış yapıyoruz benim de %1 %1 çabuk gidiyor
Eğer telefonu kullanmazsanız 8 saat boyunca %100'den aşağı düşmez. Az kullanırsanız 4 saat, normal kullanırsanız 2 saat. Ben 3G ile 1 saatte %99'a düşürdüm. Telefonu %100'ü görür görmez çekmeyin şarjdan. yarım saat daha bekletin.
Hocam sikinti zaten orada 3g ile %100 den %99 a 1 saat suruyor ondan sonra batir batir dusuyor
Benim cihazımda (G2), 1 saat 40 dka full şarj oluyor ve akşama kadar herşey kapalıyken zor dayanıyor. Bu şarj süresinde bi sorun yok mu?
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dediği gibi max. 2,5~3 Saat gibi şarj oluyor. Sonra şarj simgesi kaybolunca şarjda bırakmanın bir anlami yokG2'yi şarjda bekletmeyin. Maks 3 saat.
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] dediği gibi max. 2,5~3 Saat gibi şarj oluyor. Sonra şarj simgesi kaybolunca şarjda bırakmanın bir anlami yok
sana dedim dimi konu aç şarjla ilgili bak noldu şimdiAnlamı olmadığı gibi de zararı var.
Anlamı olmadığı gibi de zararı var.
Arkadaslar bende lg 2 aldim 10 gun boyunca sarji gece acik biraktigimda yuzde 1 ya da 2 gidiyordu simdi yuzde 40 jarj gidiyor garantiye göndersem mi yoksa biraz beklemek mi lazim