Lg g2 şarj çabuk bitiyor

koyun2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar bugün G2 aldm. 3 4 dkda %1 şarj gidiyor bu normal mi yoksa 4 5 şarj sonrası düzelir mi? Yorumlarınzı bekliyorum.

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
tahminimce düzelir. benimde ilk aldığım gün öyle olmuştu ancak Xperia Z var bende de :) Yani Xperia modellerinde böyle oluyor diyim :)

koyun2121

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Saol dostum. Konu güncel arkadaşlar yorumları bekliorum.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Telefonların çoğunda olur batarya sonradan açılır yani kalibre olur bir sorun yok ama 5 6 şarjdan sonra devam ederse garantiye verin.Bu arada 3-4 dakika oyun mu oynuyorsunuz ne yaparken gidiyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
şarj konusunda lg g2 çok çok iyi diye biliyorum başlığı görünce şok oldum :O

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Genelde bu tür cihazların bataryasında ilk başlarda böyle şeyler olur
Batarya çoğunlukla sonradan kendine gelir 1 hafta falan kullan düzelmezse servise verirsin

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
hocam sizinki bir sorun mu bilmiyorum ama g2 aldım alalı şarjım bitecek korkumda bitti benim.ekranı % 100 de parlaklıkta sürekli kullanıyorum.sabah 8 de teli şarjdan çıkarıyorum saat öğlen 12 ye kadar bi 15 dk falan internet kullanımı yapıyorum bi 5-6 dk tel görüşmesi.gerisinde tel ekranı kapalı beklemede oluyo ve saat 11 buçuk 12 gibi şarj hala %100 de oluyor.

önceden s3 vardı güç tasarruf modunda %30 parlaklıkta teli cebimden hiç çıkarmıadan bir saat sonra bi bakıyodum şarjım %2 azalmıştı.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Konuyu güncel tutmanıza gerek yok. Telefonu kullanmanıza göre batarya tüketim hızı artabilir. Örneğin ben 1TB hdd bağladığımda dakikada 1 şarj gidiyor. Çünkü hdd'e elektrik sağlıyor. Ya da telefonu masaya bırakıp 8 saat sonra aldığımda yine aynı şarjda durduğunu %1 bile düşmediğini görüyorum. gibi

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sizinki bir sorun mu bilmiyorum ama g2 aldım alalı şarjım bitecek korkumda bitti benim.ekranı % 100 de parlaklıkta sürekli kullanıyorum.sabah 8 de teli şarjdan çıkarıyorum saat öğlen 12 ye kadar bi 15 dk falan internet kullanımı yapıyorum bi 5-6 dk tel görüşmesi.gerisinde tel ekranı kapalı beklemede oluyo ve saat 11 buçuk 12 gibi şarj hala %100 de oluyor.

önceden s3 vardı güç tasarruf modunda %30 parlaklıkta teli cebimden hiç çıkarmıadan bir saat sonra bi bakıyodum şarjım %2 azalmıştı.

hocam imkansız o kadar saatlik kullanımdan sonra yüzde bir bile gitmiyorsa eğer gerçekten öyle ise biz nerede yanlış yapıyoruz benim de %1 %1 çabuk gidiyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
hocam imkansız o kadar saatlik kullanımdan sonra yüzde bir bile gitmiyorsa eğer gerçekten öyle ise biz nerede yanlış yapıyoruz benim de %1 %1 çabuk gidiyor

Eğer telefonu kullanmazsanız 8 saat boyunca %100'den aşağı düşmez. Az kullanırsanız 4 saat, normal kullanırsanız 2 saat. Ben 3G ile 1 saatte %99'a düşürdüm. Telefonu %100'ü görür görmez çekmeyin şarjdan. yarım saat daha bekletin.

mustyzk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eğer telefonu kullanmazsanız 8 saat boyunca %100'den aşağı düşmez. Az kullanırsanız 4 saat, normal kullanırsanız 2 saat. Ben 3G ile 1 saatte %99'a düşürdüm. Telefonu %100'ü görür görmez çekmeyin şarjdan. yarım saat daha bekletin.

Hocam sikinti zaten orada 3g ile %100 den %99 a 1 saat suruyor ondan sonra batir batir dusuyor

azarathjam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha sonra batarya kendini toplamaz, sen daha az kurcalarsın telefonu. Haliyle de şarjın daha uzun gider. Bu yanlış bir kanıdır. Bataryanın cell'leri gelişmez ama zamanla tükenir. Lipo- Liion hepsi böyledir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam sikinti zaten orada 3g ile %100 den %99 a 1 saat suruyor ondan sonra batir batir dusuyor

Kullanımına bağlı orası.
9 saatte bataryayı bitirirken normal kullanımda çook daha uzun dayanıyor. Öyle bi köşeye atmıyorum telefonu da üstelik. Wifi hep açık tüm senkronizasyonlar aktif, sensörlerin yarısı çalışıyor, quickwindow çalışıyor. Bildirim geldikçe açıp bakıyorum ve telefon görüşmesi yapıyorum arada.
jeqypudu.jpg

Diyeceksin ki hocam telefonu az kullanırsan hepsi bu kadar dayanır, hayır bana hiçbir telefon bu kadar dayanamadı. =)

Bu arada kullanmadıktan sonra Galaxy S bile 1500mah bataryayla 12 gün dayanıyor tabi. =))
Uçak modunda o da tabi ki. =)
qygu5u9y.jpg

hkny93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim cihazımda (G2), 1 saat 40 dka full şarj oluyor ve akşama kadar herşey kapalıyken zor dayanıyor. Bu şarj süresinde bi sorun yok mu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim cihazımda (G2), 1 saat 40 dka full şarj oluyor ve akşama kadar herşey kapalıyken zor dayanıyor. Bu şarj süresinde bi sorun yok mu?

Her konuya aynı mesajı yazıp kirlilik oluşturmayın. Bir yere yazmanız yeterli.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonumu alalı 3 gun oldu ekran parlaklıgını 0 da kullanıyorum tıtresımını de kapalı kullanıyorum ama hemen sarjı bıtıyor garantıye göndereyım mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar ben yaklaşık 10 gündür G2 aldım şarj konusunda çok memnundum kutudan çıkardığımda şarjı %70 ti ve açtığım zaman 2 -3 saat kesintisiz internete girdim ve ertesi günü de rahatlıkla çıkardı bitmiyordu şarjı.. 4 saat müzk dinledim şarjı sadece %10 gitti tlfnu gece 12 de şarja taktım sabah çıkardım sonra şarjım erken bitmeye başaladı ama yinede bir günü rahatlıkla çıkarıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'yi şarjda bekletmeyin. Maks 3 saat.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonda root yok ise sadece fabrika ayarları sorunu çözüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende lg 2 aldim 10 gun boyunca sarji gece acik biraktigimda yuzde 1 ya da 2 gidiyordu simdi yuzde 40 jarj gidiyor garantiye göndersem mi yoksa biraz beklemek mi lazim

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Arkadaslar bende lg 2 aldim 10 gun boyunca sarji gece acik biraktigimda yuzde 1 ya da 2 gidiyordu simdi yuzde 40 jarj gidiyor garantiye göndersem mi yoksa biraz beklemek mi lazim

Gece 3G yi açık bırakıyorsan ondan çok fazla gidiyordur