Lg g2 önerebileceğiniz bir telefon mu

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eğer sınavları iyi getirebilirsem yazda telefon alacağım. O zaman LG G3 çıkacak ama aralarında sistemsel farklardan başka büyük bir fark olacağını sanmıyorum. LG G2 önerebileceğiniz bir telefon mu? Tarafsız olarak LG G2 hakkında sorunlarınızı veya avantajlarını paylaşır mısınız? ''LG G2'de şebeke sorunu var'' diye duydum, doğru mu? Ve LG G2 yerine başka bir telefon önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim telefonu ne amaçla kullanacaksın? Oyun oynamak, internete girmek için kullanacaksan sana yeter, hızı gayet iyi. Ben kullandım ama kullandığım sürece şebeke sorunu yaşamadım. G2'nin beğenmediğim tek yönü Samsung kadar gelişmemiş yazılımı. Yani Samsung LG'ye göre çok daha fazla özellikli. Ben çok fazla özelliğe önem vermiyorum, bana hız ve performans lazım diyorsan al. Telefonum özellikli birşey olsun diyorsan başka modellerle ilgilenmeni öneririm.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Kardeşim telefonu ne amaçla kullanacaksın? Oyun oynamak, internete girmek için kullanacaksan sana yeter, hızı gayet iyi. Ben kullandım ama kullandığım sürece şebeke sorunu yaşamadım. G2'nin beğenmediğim tek yönü Samsung kadar gelişmemiş yazılımı. Yani Samsung LG'ye göre çok daha fazla özellikli. Ben çok fazla özelliğe önem vermiyorum, bana hız ve performans lazım diyorsan al. Telefonum özellikli birşey olsun diyorsan başka modellerle ilgilenmeni öneririm.

Beklentilerim: Şarj - Oyun - İnternet

Başka önerebileceğin model ne?

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7

G2 nin yazılımı Samsung'dan daha üstün, yazılım diye kastettiğin Samsung'un gereksiz sensörleri olmasın. Benim G2 nin beğenmediğim 2 noktası var.
1) Ekranı kırılmak için can atıyor adeta,
2) Sanal tuşlar çok yer kaplıyor.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
G2 nin yazılımı Samsung'dan daha üstün, yazılım diye kastettiğin Samsung'un gereksiz sensörleri olmasın. Benim G2 nin beğenmediğim 2 noktası var.
1) Ekranı kırılmak için can atıyor adeta,
2) Sanal tuşlar çok yer kaplıyor.

Hocam benim kullanan arkadaşlarım var hani görsen dövüpte telefona el koyarsın o derece. Hiç takmıyorlar bam güm yere düşürüyorlar fakat bir çizik bir kırık yok. Yani ıufak tefek çizikler elbette var ama öyle göze batıcak çizikler yok. Ayriyetten telefonun ekranı kırılacağı varsa 10 cmden bile düşse kırılır, kırılmayacağı varsa 1 metreden düşsede kırılmaz. Zaten telefonuna iyi bakan insan spinger armor alır kafasını dinler. Yok benim kılıf fobim var diyorlarsa daha ince şeffaf kılıflar kullanabilirler. Ayriyetten sakar bir kullanıcı değilsen telefonu 2 yıl boyunca yere bile düşürmessin. Ben genelde her ay halamlara giderim 1 hafta kalmaya ve yolculuk esnasında minibüste falan cok düşürdüğüm oldu yada minibüsten inerken yüz üstü arka üstü düştü telefonda 1 çizik dahi yok. Arkadaşım iphone kullanıyor düşürdü sadece ekranının köşesi yere dik geldi baştan yukarı ağaç gibi her tarafı çatladı fakat dokunmatikliğinde bir sorun yoktu. İphoneyi düşürdü kırıldı dememdeki amaç iphoneyi sevmemem veya antisi olduğum anlamına geldiği için değil sadece örnek amaçlı söyledim. Yani kırılıcaksa her cmden düşünce kırılır yoksa sen önlemini alıcaksın.

2-) evet bende sanal tuşları aşırı gereksiz buldum. Tamam güzel yenilik fakat alttaki o kos kocaman boşluğa tuşları yerleştirebilirlerdi ve ekranı tam olarak kullanabilirdik. Her neyse yeniliklere açık olmazssak nasıl gelişicez :D

ciaco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Ilk 24bit studyo kalitesinde ses kalitesi sunan ilk telefon diye okumuştum arayuzu mükemmel akıcı ben samsungdan lg ye geçtim ve iyikide geçmişim. Birde pardus rom yukledim sarj olayı süper uzadı ve dolby digital equlayzir sayesinde kendi müzik calariyla süper müzik dinlemesi oluyor ddr3 ram kullanıyor lg temelden ziyade teknik detaylarını arastir hayran kalırsın.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
performans olarak fazlasıyla yeter kaldıramayacağı oyun olmaz şarj olarak zaten çok çok iyi tavsiye ederim ama yaza ne telefonlar çıkar bilinmez bekle gör derim.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Lg g2 kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Ilk 24bit studyo kalitesinde ses kalitesi sunan ilk telefon diye okumuştum arayuzu mükemmel akıcı ben samsungdan lg ye geçtim ve iyikide geçmişim. Birde pardus rom yukledim sarj olayı süper uzadı ve dolby digital equlayzir sayesinde kendi müzik calariyla süper müzik dinlemesi oluyor ddr3 ram kullanıyor lg temelden ziyade teknik detaylarını arastir hayran kalırsın.
g3 çıkacak yaklasık 2-3 ay sonra acaba beklesem mi yoksa g2 mı alsam

ciaco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g3 çıkacak yaklasık 2-3 ay sonra acaba beklesem mi yoksa g2 mı alsam

Ben g4 ü bekliyicem bence hiç gerek yok. Ve bu telefon ilk çift taşıyıcılı interneti destekleyen telefon internetten en hızlı download eden telefon yani ben olsam g2 alırım. Hatta sonra (temelde hiç gerek yok) zevk amaçlı romlar denersin. Kaldıramayacağı oyun yok sarjda mükemmel aklıma geldikçe yazıyorum al bir g2 rahat edersin..

ciaco

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran kirilmak için can atıyor diyen arkadaşım neye dayanarak bunu diyorsun? Sanal tuşlar bilgisayardaki gibi baslat menüsünü gizle yapabiliyorsun bunun icin markette program var. Önemli olan telefonun temel ve teknik detayları yok camı kirilmak için can atıyor yok yazılımı kötü hiçbir g2 kullanıcısından bunları duymazsin emin ol.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
G2 on numara 5 yıldız telefon yiğidi öldür hakkini yeme

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ekran kirilmak için can atıyor diyen arkadaşım neye dayanarak bunu diyorsun? Sanal tuşlar bilgisayardaki gibi baslat menüsünü gizle yapabiliyorsun bunun icin markette program var. Önemli olan telefonun temel ve teknik detayları yok camı kirilmak için can atıyor yok yazılımı kötü hiçbir g2 kullanıcısından bunları duymazsin emin ol.
ekran durduk yere kırılmaz zaten az dikkatli oldukça telefona kap takmaya bile gerek yok bence

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben g2 kullanıcısıyım 4.4ten sonra şarj daha hızlı gidiyor klavyesini beğenmedim sürekli durdu hatası veriyor o Yüzden SwiftKey kullanıyorum kamerası 13 MP in hakkını vermiyor özellikle de gece çekimlerinde.Gene 4.4ten sonra biraz daha fazla ısınıyor cihaz birde kendi müzik çaları çok berbat hiç beğenmedim nadiren de olsa cızırdama oluyor merak eden olur söyliyim telefonu Ekim sonu İstanbul bilişimden aldım başarı garantili 16 GB siyah modeli kullanıyorum ayrıca LG güncelleme konusunda berbat şimdi 4.4.3 sözü verse anca 2015in ilk çeyreğinde gelir.Gelelim benim tavsiyeme illa şimdi alacaksan z1 Compact al 720p ekrana s800 adreno 330 ve 2 GB ram seni epey götürür hani küçük dersen z2yi bekleyebilirsin haziranda gelir ama pahalı olur.Şuan telefon alacak olsam bu kesinlikle z1 Compact olurdu tereddütsüz.Yeni telefon alacaksan ve bütçen varsa sony al lgye hiç bulaşma LG fiyat performans telefonu.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben g2 kullanıcısıyım 4.4ten sonra şarj daha hızlı gidiyor klavyesini beğenmedim sürekli durdu hatası veriyor o Yüzden SwiftKey kullanıyorum kamerası 13 MP in hakkını vermiyor özellikle de gece çekimlerinde.Gene 4.4ten sonra biraz daha fazla ısınıyor cihaz birde kendi müzik çaları çok berbat hiç beğenmedim nadiren de olsa cızırdama oluyor merak eden olur söyliyim telefonu Ekim sonu İstanbul bilişimden aldım başarı garantili 16 GB siyah modeli kullanıyorum ayrıca LG güncelleme konusunda berbat şimdi 4.4.3 sözü verse anca 2015in ilk çeyreğinde gelir.Gelelim benim tavsiyeme illa şimdi alacaksan z1 Compact al 720p ekrana s800 adreno 330 ve 2 GB ram seni epey götürür hani küçük dersen z2yi bekleyebilirsin haziranda gelir ama pahalı olur.Şuan telefon alacak olsam bu kesinlikle z1 Compact olurdu tereddütsüz.Yeni telefon alacaksan ve bütçen varsa sony al lgye hiç bulaşma LG fiyat performans telefonu.
SwiftKey ücretlimi ücretsizmi

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuan dünyadaki en iyi telefon diyebilirim yani süper telefon özellikleri ve herseyiyle tavsiye ederim yüzde 100

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonla aran iyi degilse ve sürekli servise veriyorsan ya da telefonu çok düşüren biriyseniz G2 almayın derim. Diğer tüm yönleriyle G2 yi öneririm. On numara beş yıldız...

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ben Nexus 6'yı mı beklesem acaba? LG G2 hakkındaki yorumlar kafamı iyice karıştırıyor, birisi iyi birisi kötü diyor. Kime inansam bilemedim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Z1 Compact 2300 mah pili var, yeter mi ki?

Z1 Compact'ı LG G2 yerine önerir misiniz?

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Nexus 6'yı mı beklesem acaba? LG G2 hakkındaki yorumlar kafamı iyice karıştırıyor, birisi iyi birisi kötü diyor. Kime inansam bilemedim.

G2 yi beğenmeyen nexus u hiç beğenmez bence 😊 fiyat/performans açısından g2 su anda çok iyi. Sony pahalı kaçıyor biraz bana.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bence LG marka alma sana sebeplerini yazdım çok net bir şekilde söylüyorum keşke benim imkanım olsa da g2 ile değişsem ama maalesef şimdi 1000 liradan fazla etmez 200 de eklesem bile paralel İthalat olanı 1400 200 lira daha olsa bende alacağım ama yok maalesef bende beklemedeyim.Param olsa beklemez alırdım z1 Compact ben kesinlikle öneriyorum g2 yerine özellikle de tabi boyutun küçük olması senin için sorun değilse.Bak forumda kullananlarda memnunmuş telefondan ben olsam dediğim gibi tereddüt etmedim gene sen bilirsin tabi şimdiden hayırlı olsun :)

erc4444

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
eğer android li bir telefon alacaksan piyasadaki en iyi androidli telefondur. hiç düşünmeden alabilirsin. lg den daha iyisini ancal lg yapar bunu unutma