LG G2 Önemli

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kesinlikle adamlar uyku modunu tam anlamıyla yapmışlar. Cihazın ekran kapalıyken mışıl mışıl uyuyor ve tabiri caizse tavşan uykusunda en ufak bildirimde de hemen uyanıyor. O aradaki boş zamanda bataryayı koruyor. Üstelik güç tasarruf modu da kapalı.

Bencede çok başarılı.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kesinlikle adamlar uyku modunu tam anlamıyla yapmışlar. Cihazın ekran kapalıyken mışıl mışıl uyuyor ve tabiri caizse tavşan uykusunda en ufak bildirimde de hemen uyanıyor. O aradaki boş zamanda bataryayı koruyor. Üstelik güç tasarruf modu da kapalı.

LG G2 yle ilgili rastgele bir video açtım özelliklerinden bahsediyordu mesela telefon çalınca direk kulağımıza göturursek otomatik başlatıyormuş göruşmeyi sonra alarm kapamak için ters çeviriyormuşuz vs. hiç bilmiyordum bu özellikleri ama çok iyiymiş :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bencede çok başarılı.

LG G2 yle ilgili rastgele bir video açtım özelliklerinden bahsediyordu mesela telefon çalınca direk kulağımıza göturursek otomatik başlatıyormuş göruşmeyi sonra alarm kapamak için ters çeviriyormuşuz vs. hiç bilmiyordum bu özellikleri ama çok iyiymiş :)

Daha ne özellikler var benim inceleme konusuna yazmadığım. =) G2'de yok yok ama bu özellikler zamanla diğer telefonlara da ekleniyor. Mesela Optimus arayüzünün bazı özellikleri JB 4.3 ile Note 3'e de kopyalanmış. =)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Daha ne özellikler var benim inceleme konusuna yazmadığım. =) G2'de yok yok ama bu özellikler zamanla diğer telefonlara da ekleniyor. Mesela Optimus arayüzünün bazı özellikleri JB 4.3 ile Note 3'e de kopyalanmış. =)

Dert değil :) ama G2 de çok fazla kişileştirme olduğunu birkez daha gördüm :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Oha 803 saat mi :) Ne demek oluyor bu :)

Telefon beklemeye aldığın zaman '' Kullanmadığın zaman yani köşede dururken '' bu hesaplanıyor ve girdiğin zaman hesaplama yerine sanki hep telefonun kapalı kullanıyormuşsun gibi bir hesap yapıyor fakat bu her kapattığına olmuyor tabi 3 4 saat böyle hiç kullanmadan durursa :D

T.Yapici

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin yaptığın şu, Telefonu şarj ettikten sonra 3 saat boyunca kullanmamışsın ve 3 saat içinde şarjzın %1 gitmiş ve telefonun buna göre hesaplamış yani imkanı yok 207 saat kullanamazsın o telefon kullanılmıyorkenki tahmin :D

Evet öyle yaptım ama böyle sayıları görmek eğlenceli oluyor :D

CanBozdogan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım son 3 saatte kullanımın %3 sadece tuş kilidini aç kapa yaparsan normal o kadar çok gitmesi. günde 1 saat real racing oynasan %3 olmaz o ;)

Anderian

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Bir şey sormak istiyorum. ben son günlerde oyun oynamayı fazla arttırdım. hobbit - clash of clans ağırlılı oynuyorum aralıksız ve sonrada bazı oyunlar felan şarj fazla yiyor normal mi? oyun oynamadığımda normal gidiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Oyun oynamadığınızda normalse sıkıntı yok demektir.

hakanulker59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sabah 6 da kalkıyorum okulda girdigim kadarıyla

Bende 1107 saati gördüm telefonumda :)

eWqm0P.png

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
iPhone alma sen de. G2 al, seneye G3 al. Ya da Nexus al. :)

Ya şimdi öyle her sene yeni telefon almam ben :) bu sene G2 sonraki sene G3 sonra G4 nereye kadar :) Nexuslar her ne kadar stabil cihazlar olsada hiç sıcak bakmıyorum Nexus kullanmadım kullanmakta istemiyorum açıkcası.

@Bloother

Bak bide şöyle düşünüyorum babamda iPhone 5 var ben 5S alıcam diye bozuldu :) Kesin oda gider alır ama şöyle bir hata yaptım geçmişte beklemek yerine aceleden hiçbir bilgim olmadan zamanında Xperia Sola aldım 1 yıl kullandım ne kadar şikayetçi olduğumu bilemezsiniz sonra değiştirdim tabi ama Xperia Sola dayken çok pişman oldum babamda arkadan söylendi tabi aceleden alırsan böyle olur diye :) Şimdi G2 alıcam Android in ne olucağı belli değil o yüzden uzun ömürlü iPhone 5S diyorum :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben her sene değiştiğim için bir şey diyemicem. =)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ben her sene değiştiğim için bir şey diyemicem. =)

Gidersin artık G3 G4 G5 diye :D Yani aslında bende alırım hersene G serisini F/P ürünü sonuçta fiyatıda uygun ama değiştirmek istemiyorum işte iPhone 5S alıp yoluma bakıcam hayırlısıyla bi 2000 düşsün :) bir tanede şarjlı kılıf bulurum yeter :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gidersin artık G3 G4 G5 diye :D Yani aslında bende alırım hersene G serisini F/P ürünü sonuçta fiyatıda uygun ama değiştirmek istemiyorum işte iPhone 5S alıp yoluma bakıcam hayırlısıyla bi 2000 düşsün :) bir tanede şarjlı kılıf bulurum yeter :)

İyi bakalım sen bilirsin. =)